Chaos3X Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Double Dragon Neon Βγήκε σήμερα στο Steam. 4
DeiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ε ρε τι μου θυμησες τωρα..... Μακαρι να βλεπαμε και κανα renegade/target renegade σε τετοια εκδοση 1
Bourdoulas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στις εκπτώσεις στο ένα ευρώ σίγουρη αγορά. 1
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα τα ξαναβγάλουν όλα έτσι όπως το πάνε
marios_geo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρον. Αν κατάλαβα καλά, το double dragon 1 είναι, και όχι το 2.
Bspus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το 1 ειναι. Πολυ γιαπωνεζικο anime θυμιζει. Και οι φωνες παραπεμπουν σε παιδικο. Θα το εξετασουμε ομως.
Chaos3X Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα λίγο πιο smooth κίνηση αλλά τι να κάνεις...
Bourdoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το 1 ειναι. Πολυ γιαπωνεζικο anime θυμιζει. Και οι φωνες παραπεμπουν σε παιδικο. Θα το εξετασουμε ομως. Παραπέμπει στα 80s
Bspus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιο ειναι! Το gameplay μοιαζει πιο πολυ σαν μεταγενεστερος κλωνος του final fight με HD γραφικα. Η κινηση μια χαρα smooth μου φαινεται Οι περιοχες αλλαγμενες μεν αλλα σιγουρα γνωριμες στους οπαδους του πρωτοτυπου Σιγουρα αξιζει για retrogamers και οσους θελουν κατι casual να γεμιζει λιγα χρονικα κενα
outlaw star Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Για να θυμόμαστε τα παλιά, κάποιοι μεγαλύτεροι 3
AntonisKo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Φόρος τιμής από όλους εμάς που έφαγαν άπειρα 20άρικα τότε..
bad_freddy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλους, ξεθάβω αυτό το θέμα γιατι εχω ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι εδω και λίγες μέρες και ενω μου αρέσει, η παντελής έλλειψη checkpoints έχει αρχίσει να με εκνευρίζει (φτάνεις μέχρι το boss της πίστας και αν χάσεις σε αυτό φτού και απ την αρχή όλο το επίπεδο) ήθελα να ρωτήσω αν ψήνεται κάποιος, επίσης κάτοχος του παιχνιδιού προφανώς, να το παίξουμε παρέα σε coop γιατί οσο κι αν ψάχνω για συμπαίκτες online δεν φαίνεται να βρίσκει κανένα τώρα πια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα