giorginho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κάποιοι πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας μου φαίνεται... Αντε σας δικαιολογώ γιατί είναι νωρίς ακόμα. Sent from my XT890 using Insomnia
HERTHAN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 δεν βγαινει η εκπτωση που λεει (7,07%)..., ουτε και με το 0 (280 αντι 28..)..! οπως και στα αλλα παραδειγματα που εδωσα..!! αν οντως ισχυει η τιμη, και θελετε να παραγγειλετε, τσεκαρετε το πρωτα και μην κανετε τζαμπα κλικ στη σελιδα τους...!!!! Και σ'εμενα γιατι το λες αυτο?
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σαςΛόγω λάθους στην αλλαγή τιμών στο site μας, το προϊών που παραγγείλατε δεν έχει σωστή τιμή.Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε το προϊών που μας ζητήσατε.Η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
dobro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D
maxdore217 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 καλά ρε θα μας τρελάνετε όλους καλά τα λέει ο giorginho! είναι ποτέ δυνατόν να πάρετε καναπέ 21€ ( παίζουν με κάτι 100`150€ αλλά λέτε ότι μπορεί να ισχύει η τιμή κιόλας ) το 20€ απέχει πολύ ακόμα και απ' τα 100€ έκανε μπαμ ότι θα παίσει άκυρο. 1
manosfp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κρίμα για τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς!!!! Sent from my iPhone using Insomnia 2
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 καλά ρε θα μας τρελάνετε όλους καλά τα λέει ο giorginho! είναι ποτέ δυνατόν να πάρετε καναπέ 21€ ( παίζουν με κάτι 100`150€ αλλά λέτε ότι μπορεί να ισχύει η τιμή κιόλας ) το 20€ απέχει πολύ ακόμα και απ' τα 100€ έκανε μπαμ ότι θα παίσει άκυρο. εχω πάρει παρόμοιο με ~60-65 κάποτε σε εκπτώσεις απο το carrefour
giorginho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Sorry αλλά με 21 ευρώ ακόμα και 3 ξύλα να σας έφερναν με μερικές προκες και να σας έλεγαν "να ο (παγκος) καναπές" μάλλον ευχαριστώ έπρεπε να πείτε. Όσο για το άλλο που έγραψα πριν, μια χαρά ήταν η "έκπτωση", εκτός αν σε μερικές οθόνες το "-7 ΕΥΡΩ" απεικονιζεται ως "-7%"... Sent from my XT890 using Insomnia 2
neten Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 έλεος ρε παιδιά, ας υπάρχει μια σχετικότητα με το site για τις προσφορές... (ας μπαίνει τουλάχιστον στην πρίζα)
maxdore217 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κρίμα για τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Καλά αυτά μας τα είπαν κι άλλοι! ( άλλωστε φαντάζομαι εσείς τόσα χρόνια έχετε πάρει καλούς καναπέδες ) δεν θα κάνατε δουλειά με αυτόν τον μικρό είστε και λαός! έχω πάρει παρόμοιο με ~60-65 κάποτε σε εκπτώσεις από το carrefour Μόνο που εκεί ήταν τα carrefour όχι ένα μαγαζί μικρό από πίσω ( πάντως επειδή έχω πάρει και εγώ πράγματα από τα καρφούρια ..ότι πληρώσεις παίρνεις , δεν λέω καλά άλλα όχι για πολλά πολλά ! Τέσπα το θέμα μάλλον κλείνει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έκλεισε. Πέρα απο όλα τα άλλα, για τα εκτός τεχνολογίας όπως καναπέδες υπάρχει ειδικό θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις