vOOz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 http://www.maissis.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=996&Itemid=10003Λογικα λαθος θα ειναι, αλλα ποιος ξερει? Παρηγγειλα ηδη εναν. 1
Tzimmys Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά μην είναι λάθος.... Έχει και δυνατότητα, να αγοράσεις το φορτηγάκι που στον φέρνει με 100 ευρώ. Εγώ παρήγγειλα δύο (το ένα θα το πουλήσω γιατί μετά ανεβαίνει η φορολογία...) 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πηρα εναν μαυρο, αν εχουν λογικη τιμη τα μεταφορικα θα τον κρατησω αλλιως θα ακυρωσω την παραγγελια.
arc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως ειναι καναπεδάκι-μπιμπελό; Αν σας έρθει το courier, πρώτα δειτε το δέμα και μετά πληρώστε!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως ειναι καναπεδάκι-μπιμπελό; Αν σας έρθει το courier, πρώτα δειτε το δέμα και μετά πληρώστε! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ Will do!
manosfp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ τον ts αλλά τι να τον κάνω τον καναπέ; ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ! 12
dobro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 διαφημιστικό τρικ......δεν αξίζει να τους δωσουμε τα στοιχεία μας ,με κατι τέτοια παραμάγαζα δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε!!!! (δεν είναι επισης τεχνολογίας). στους όρους γράφει: 7. Τροποποίηση των όρων: Το maissis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Συμπέρασμα , μαζεύουν στοιχεία πελατων για να στέλνουν spams..... 1
HERTHAN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 διαφημιστικό τρικ......δεν αξίζει να τους δωσουμε τα στοιχεία μας ,με κατι τέτοια παραμάγαζα δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε!!!! (δεν είναι επισης τεχνολογίας). Μια χαρα ειναι εχω παρει χιλιαδες πραγματα απο εκει και το εννοω. Μπορει να εγινε κανενα λαθος τυπογραφικο τωρα αλλα οπως λες μπορει να εγινε και επιτηδες οπως εχουμε δει πολλες φορες. Να πω οτι ποτε δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα.
takjar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως η έκπτωση του καναπέ δεν είναι μεγάλη από την αρχική του τιμή.Οπότε μπορεί να μην είναι μούφα.Εκτός εάν μπαίνει αυτόματα η έκπτωση με κάποιον τρόπο
unemployed_ghost Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις παρήγγειλα και εγώ έναν, για να δούμε.....
giorginho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στο τέλος αυτό το φόρουμ θα έχει κάψει τα μισά eshop της χώρας. <br> Δηλαδή πραγματικά αν στείλει τον καναπέ της φωτογραφίας με τα χρήματα αυτά πείτε μου να πάρω καμιά δεκαριά γιατί βαρέθηκα να περπατάω πάνω σε σκληρά πατώματα με το πολύ ένα χαλάκι. Θα κόψω τις πλάτες τους και θα τους κάνω χαλί περσικο να 'ουμε... Θα φτάνω να αλλάξω και τις λάμπες ευκολοτερα) Μάλλον έχει φαγωθεί τουλάχιστον ένα μηδενικό από την τιμή (ή κανένα δυαρο-τριαρι από μπροστά).<br><br> Sent from my XT890 using Insomnia
cabdik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 παιδια κατι παιζει με αυτες τις"προσφορες"..!! οι εκπτωσεις δεν αντιστοιχουν στις τιμες...!!! Π.Χ http://www.maissis.gr/1028/42/epipla-esoterikou-xorou/kanapedes/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%98%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%97/%CE%95%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%A5-GLOBER-E954-1-detail http://www.maissis.gr/995/42/epipla-esoterikou-xorou/kanapedes/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%98%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%A6%CE%95/%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%96/%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%97-Avero-E991-detail
HERTHAN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον έχει φαγωθεί τουλάχιστον ένα μηδενικό από την τιμή (ή κανένα δυαρο-τριαρι από μπροστά).<br><br> Αυτο ακριβως!
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στο τέλος αυτό το φόρουμ θα έχει κάψει τα μισά eshop της χώρας. <br> Δηλαδή πραγματικά αν στείλει τον καναπέ της φωτογραφίας με τα χρήματα αυτά πείτε μου να πάρω καμιά δεκαριά γιατί βαρέθηκα να περπατάω πάνω σε σκληρά πατώματα με το πολύ ένα χαλάκι. Θα κόψω τις πλάτες τους και θα τους κάνω χαλί περσικο να 'ουμε... Θα φτάνω να αλλάξω και τις λάμπες ευκολοτερα) Μάλλον έχει φαγωθεί τουλάχιστον ένα μηδενικό από την τιμή (ή κανένα δυαρο-τριαρι από μπροστά).<br><br> Sent from my XT890 using Insomnia πρέπει να αρχίσουν να μας πληρώνουν για να βρίσκουμε τα λάθη τους... και ο τσουκενμπεργκ το κανει...!
cabdik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο ακριβως! δεν βγαινει η εκπτωση που λεει (7,07%)..., ουτε και με το 0 (280 αντι 28..)..! οπως και στα αλλα παραδειγματα που εδωσα..!! αν οντως ισχυει η τιμη, και θελετε να παραγγειλετε, τσεκαρετε το πρωτα και μην κανετε τζαμπα κλικ στη σελιδα τους...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις