Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μην είναι λάθος.... Έχει και δυνατότητα, να αγοράσεις το φορτηγάκι που στον φέρνει με 100 ευρώ. Εγώ παρήγγειλα δύο (το ένα θα το πουλήσω γιατί μετά ανεβαίνει η φορολογία...)

• Like 1
Δημοσ.

διαφημιστικό τρικ......δεν αξίζει να τους δωσουμε τα στοιχεία μας :shifty: ,με κατι τέτοια παραμάγαζα δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε!!!!

(δεν είναι επισης τεχνολογίας).

στους όρους γράφει:

7. Τροποποίηση των όρων: Το maissis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Συμπέρασμα , μαζεύουν στοιχεία πελατων για να στέλνουν spams..... :devil: :X

• Like 1
Δημοσ.

διαφημιστικό τρικ......δεν αξίζει να τους δωσουμε τα στοιχεία μας :shifty: ,με κατι τέτοια παραμάγαζα δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε!!!!

(δεν είναι επισης τεχνολογίας).

Μια χαρα ειναι εχω παρει χιλιαδες πραγματα απο εκει και το εννοω.

Μπορει να εγινε κανενα λαθος τυπογραφικο τωρα αλλα οπως λες μπορει να εγινε και επιτηδες οπως εχουμε δει πολλες φορες.

Να πω οτι ποτε δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα.

Δημοσ.

Πάντως η έκπτωση του καναπέ δεν είναι μεγάλη από την αρχική του τιμή.
Οπότε μπορεί να μην είναι μούφα.

Εκτός εάν μπαίνει αυτόματα η έκπτωση με κάποιον τρόπο

Δημοσ.

Στο τέλος αυτό το φόρουμ θα έχει κάψει τα μισά eshop της χώρας. <br>

Δηλαδή πραγματικά αν στείλει τον καναπέ της φωτογραφίας με τα χρήματα αυτά πείτε μου να πάρω καμιά δεκαριά γιατί βαρέθηκα να περπατάω πάνω σε σκληρά πατώματα με το πολύ ένα χαλάκι. Θα κόψω τις πλάτες τους και θα τους κάνω χαλί περσικο να 'ουμε... Θα φτάνω να αλλάξω και τις λάμπες ευκολοτερα) :D

Μάλλον έχει φαγωθεί τουλάχιστον ένα μηδενικό από την τιμή (ή κανένα δυαρο-τριαρι από μπροστά).<br><br>

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

Μάλλον έχει φαγωθεί τουλάχιστον ένα μηδενικό από την τιμή (ή κανένα δυαρο-τριαρι από μπροστά).<br><br>

Αυτο ακριβως!

Δημοσ.

Στο τέλος αυτό το φόρουμ θα έχει κάψει τα μισά eshop της χώρας. <br>

Δηλαδή πραγματικά αν στείλει τον καναπέ της φωτογραφίας με τα χρήματα αυτά πείτε μου να πάρω καμιά δεκαριά γιατί βαρέθηκα να περπατάω πάνω σε σκληρά πατώματα με το πολύ ένα χαλάκι. Θα κόψω τις πλάτες τους και θα τους κάνω χαλί περσικο να 'ουμε... Θα φτάνω να αλλάξω και τις λάμπες ευκολοτερα) :D

Sent from my XT890 using Insomnia

πρέπει να αρχίσουν να μας πληρώνουν για να βρίσκουμε τα λάθη τους... και ο τσουκενμπεργκ το κανει...! :P

Δημοσ.

Αυτο ακριβως!

δεν βγαινει η εκπτωση που λεει (7,07%)..., ουτε και με το 0  (280 αντι 28..)..!   

οπως και στα αλλα παραδειγματα που εδωσα..!!  

αν οντως ισχυει  η τιμη, και θελετε να παραγγειλετε, τσεκαρετε το πρωτα και μην κανετε τζαμπα κλικ στη σελιδα τους...!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...