Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μου έκανε τεράστια εντύπωση και το ανοίγω θέμα, γιατί στα υπόλοιπα τόπικ με τόσο flooding θα χαθεί και δεν θα σχολιαστεί όπως πρέπει.Λοιπόν, το DF έκανε test μεταξύ PS3-PS4-One για το ποιό είναι το καλύτερο media player. Μαντέψτε, το οχταετίας μηχανάκι PS3 βάζει τα γυαλιά στις νέες κονσόλες σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς του testing, απο θέματα smoothing και upscaling στα DVD, μέχρι προβλήματα που βγάζουν σε audio synching, 24hz playback (και γενικότερο 1080p playback) στα Blu-Ray δισκάκια, θέματα στις ταινίες των online streaming υπηρεσιών, όπως και φυσικά παντελής έλλειψη BD-3D. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε το PS3 να είχε το παραμικρό θέμα με όλα τα παραπάνω. Λογικά θα διορθωθούν κάποια με updates, αλλά το γεγονός οτι μια κονσόλα 8ετίας ξεφτυλίζει τις νέες κονσόλες σε έναν τομέα που (τουλάχιστον η μία) είχαν διαφημιστεί και με το παραπάνω, μου φαίνεται εντελώς αδιανόητο.Στην προκειμένη περίιπτωση λοιπόν: PS3>PS4/One!Διαβάστε τα αναλυτικά:http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-ps4-vs-xbox-one-which-is-the-better-media-player 5
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Οταν μπει ο showtime στο ps4, τα ξαναλέμε... 2
panther_512 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις το διάβασα. Πραγματικά εξεπλάγησα από το όλο άρθρο, ειδικά για το XBone, το οποίο υποτίθεται έχει ακόμα περισσότερη έμφαση στο κομμάτι του media playing. Ο αρθρογράφος είναι εμφανέστατα απογοητευμένος και μπερδεμένος από τις προβληματικές επιδόσεις των next-gen κονσολών στο να αποδώσουν σωστά την βασική εμπειρία θέασης.....
xavier Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ειναι γελοιο το να μην υποστηριζουν media αναπαραγωγη απο usb , οταν το κανουν οι περισσοτερες τηλεορασεις...νταξ, προφανεις οι λογοι(κυριως απο τη σονι, που χανει πολλα απο την media πειρατια), αλλα στρουθοκαμηλιζουν...
skanjos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 χαλαρώστε ,είναι νέες οι κονσόλες , έδωσαν βάση σε άλλα πράγματα για αρχή, σιγά σιγά με τα firmware updates θα τα έχουν όλα, 8 χρόνια πέρασαν για να γίνουν τα ps3/360 έτσι όπως είναι, σε λίγο καιρό θα γίνουν και οι νέες κονσόλες gt. προσωπικά δεν θέλω media player αλλα gaming machine, καλό να τα έχει όλα φυσικά αλλα για να τα έχει όλα(showtime π.χ.) κάτι πρέπει να σπάσει και δεν το περιμένω αυτό απο τις νέες κονσόλες για αρκετό καιρό.
privateer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 mkv παίζουν? όχι οπότε τρώνε άκυρο από εμένα.
RedPanda Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Λογικά θα διορθωθούν κάποια με updates Οπότε ? Είναι πράγματι κονσόλα 8ετίας το PS3. Έχει λογισμικό 8ετίας ? Και δεν είχαν διαφημίσει με το παραπάνω bluray playback αλλά netflix. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός, το PS3 δεν βάζει τα γυαλιά σε κανέναν, απλά προς έκπληξη όλων έχει πιο δουλεμένα apps. (και όταν λέω προς έκπληξη όλων, ειρωνεύομαι)
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον δεν διάβασες ούτε λέξη απ' το άρθρο του Eurogamer. 1
kabamaru21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα το χειρότερο και στις τρεις κονσόλες δεν ειναι οτι δεν παίζουν mkv, (αναμενόμενο) αλλα οτι καμια δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υποτίτλους. 2
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Multimedia μηχανηματα της πλακας. Η τηλεοραση 3ετιας που εχω υποστηριζει .mkv αρχεια ΜΕ εξωτερικους υποτιτλους. Προσωπικα δεν με νοιαζει στο ελαχιστο αφου εχω το PC συνδεμενο στην τηλεοραση ετσι και αλλιως αλλα ειναι τραγικο να διαφημιζονται με τετοιο τροπο, να πληρωνεις για τετοιο πραγμα και τελικα να παιρνεις τα @@ σου. Εδω καλα δεν εχουν βασικα apps οι νεες κονσολες (ασχετα αν μπορεις μεσω browser να κανεις τη δουλεια σου) και θελουν να μου τις πασαρουν σαν multimedia. Ρε ουστ ρε. Χιλιες φορες να αγορασω ενα μικρο PC των 200 ευρω (με APU) αποκλειστικα σαν media player παρα να σκασω 400-500 ευρω για μια παπαρια η οποια θα μου βγαλει την πιστη σαν "multimedia" μηχανημα.
xavier Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 μα δεν ειναι θεμα δυνατοτητων των μηχανηματων...υποτιθεται οτι δεν το κανουν γιατι ο μονος λογος αναπαραγωγης mkv και srt ειναι προφανως για πειρατικες ταινιες, αλλα νταξ κρυβονται πισω απο τη σκια τους...
michael92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Οι νέες κονσόλες θέλουν προφανώς να έχουν μερικά χρόνια σε firmware upgrades για να φτάσουν τις παλιές... mkv παίζουν? όχι οπότε τρώνε άκυρο από εμένα. Υπάρχει media server streaming για το PS3 που κάνει encoding και streaming οτιδήποτε από το PC.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Και οι δύο προηγούμενες κονσόλες παίζουν mkv, απλώς μόνο μέσω δικτύου.
panther_512 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Επικεντρώνεστε σε λάθος σημεία. Αν διαβάσετε το άρθρο του Eurogamer (Digital Foundry), με τις νέες κονσόλες έχεις πρόβλημα με την βασική εμπειρία θέασης, πόσο μάλλον με έξτρα features (όπως το να παίζει mkv). Αναφέρεται σε βασικά προβλήματα αναπαραγωγής υλικού 1080p 24Hz, προβλήματα upscaling, προβλήματα σε ομαλό playback κλπ. Όπως λέει και στο τέλος ο αρθρογράφος που έκανε την όλη μελέτη, θα ήταν ευχαριστημένος αν για αρχή οι νέες κονσόλες μπορούσαν να προσφέρουν την βασική εμπειρία θέασης, δηλαδή το να βάλεις ένα δισκάκι και να δείς με άριστη ποιότητα και χωρίς προβλήματα τη ταινία σου. Τα mkv, υπότιτλοι κλπ, είναι ψιλά γράμματα αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολύ πιό σοβαρά πράγματα να διορθωθούν. With that in mind, it's currently hard to give a concrete endorsement to either next-gen console as a direct media hub replacement for the PS3 when there are so many issues. Some of the intermittent bugs are annoying to deal with and make the whole experience more frustrating than it should be, and the lack of quality assurance in general is disappointing - even basic testing shows up some serious issues that shouldn't have made their way into a shipping product, especially on Xbox One. This is a shame considering that picture quality for 1080p content is accurately displayed on both machines, and there has been some thought into the number of configurable audio/video options available on each system. With a bit more time and work we could see the PS4 and Xbox One deliver an even more engaging entertainment experience than previous consoles, merging gaming, user-uploaded content, film and TV into one bespoke package that complements the modern loving room. But as of now, just getting the core functionality completely nailed would be a start - and in that respect, the stalwart PlayStation 3 covers all bases. 2
mtzs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δεν προκειται να δουμε ποτε mkv playback officially σε κονσολες. Το γιατι το ανεφερε πολυ σωστα ο Xavier πιο πανω. Αδικος κοπος να το συζηταμε αυτο. Ο πανθηρας εχει δικιο πρεπει να λυσουν τα αλλα θεματα οσον αφορα το disc playback.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα