Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
+ 2 χρόνια εγγύηση.
+ Design. (υποκειμενικό θα μου πεις...)
+ Το brand name της sony.

= Τιμή στα ύψη σε σχέση με τον ανταγωνισμό...

Δημοσ.

είναι ακριβώς ίδιες οθόνες με άλλα λάπτοπ απλά μέσω των ηλεκτρονικών της ανεβάζει π.χ. την φωτεινότητα κ.τ.λ. μπορεί να είναι ο inverter της μπορεί οτιδήποτε αλλά δεν φτιάχνει κανένα εργοστάσιο οθόνες μόνο για την sony. επειδή είμαι του χώρου θα σε πω ότι είχα ένα dell κι ένα sony στο εργαστήριο και φορούσαν κατά τύχη την ίδια οθόνη. το sony σαν μοντέλο ξέρω τι εικόνα έχει και χρειάστηκε να του αλλάξω οθόνη κι επειδή είχα το dell έκανα αντικατάστση για να δω αν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν υπήρχε καμία απολύτως διαφορά στο πάνελ μόνο που στο dell ήταν λιγότερο ζωντανά τα χρώματα. εκεί εξακρίβωσα για ποιον λόγο τα sony έχουν πιο έντονα χρώματα. κι εγώ πίστευα ότι φορούσαν καλά πάνελ ή της ίδιας της sony αλλά πριν πολλά χρόνια έμαθα την αλήθεια

όσο για το αν είμαι κατά της apple δεν το στήριξα πουθενά.

Αυτός που ξέρει να αγοράζει θα αγοράσει και apple και απ' όλα.

Αυτός που δεν ξέρει βλέπει τηλεόραση κι έχει παροπίδες.

Μετά από τόσα χρόνια η apple δεν κατέχει ούτε το 10% της παγκόσμιας αγοράς και δεν οφείλεται μόνο στο υπερβολικό κόστος κτήσης αλλά και στο ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει τα Windows και δεν είναι τυχαίο μιας και η Microsoft ξέρει πολύ καλά ότι κυκλοφορούν σπασμένα και το θέλει γιατί ο κόσμος ότι μάθει αυτό θα χρησιμοποιεί. κι αν με ρωτήσεις προσωπικά τα linux είναι για εμένα το νούμερο ένα απλά θέλει κόσμο να ασχοληθεί. επίσης δεν μπόρεσα να συνηθίσω.σαν πρώην κάτοχος MacBook pro ότι δεν έχει δεξί κλικ στο ποντίκι και το χ στα παράθυρα. αλλά αυτό οφείλεται γιατί η apple ήθελε να πάει κόντρα στο κατεστημένο όχι ότι δεν μπορούσε να το κάνει

Λόγο δουλειάς τα χρησιμοποιώ αναγκαστηκά αλλιώς προσωπικά δεν μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τα linux ή τα Windows.

To"σαν πρώην κάτοχος MacBook pro " το καταλαβαινω και ελπίζω να παραμείνεις, γιατί αυτό που γράφεις μετά είναι ......για γέλια.

• Super Moderators
Δημοσ.

+ 2 χρόνια εγγύηση.

καλά αυτό δεν είναι και κάτι τρομερό, υπάρχουν άλλα που δίνουν 3 και 5 χρόνια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για αυτό, δεν έχω περάσει από Vaio ούτε από Inspiron :-(

Δημοσ.

Όταν το αγόρασα το Inspiron είχε μόνο ενα χρόνο εγγύηση . Το ξεφλουδισμα δεν το έπιανε η εγγύηση και μου ζήτησαν 200€. Στα vaio μπορεί να κάνει ο ανεμιστήρας σαν αεροπλάνο, στα dell απλά δεν δουλεύει όπως πρέπει , λόγο κακού driver και ψηνεις καφέ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πριν πόσο καιρό αυτό? γιατί δεν θυμάμαι εδώ και χρόνια τα laptops της Dell να έχουν κάτω από 2 χρόνια...

Inspiron και XPS, 2 χρόνια

Vostro, 3 χρόνια

Latitude και Precision, 5 χρόνια

Δημοσ.

..και φταίει η dell γι'αυτο ? η κάποιος αγόρασε ένα laptop φτηνής προφανώς σειράς που όλες οι εταιρίες βγάζουν,με ενα χρόνο εγγύηση (το δέχομαι) για να κάνει οικονομία ?

Αν είχες πάρει όμως Vaio προφανώς θα είχες πληρώσει μιαμιση φορά παραπάνω αρχικά,το 2011 θα ήταν με win 7 και η Sony δεν θα σου έδινε ούτε το ανάλογο bios ουτε τους ανάλογους Drvrs για win 8 και 8.1 .. τώρα για Servis μην το αγγίξουμε καλύτερα.. 

...και για να μην παρεξηγηθώ δεν ειμαι υπερ κανενός ειναι ομως εναντίων ολων όσων μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.. 

Δημοσ.

800€ το 2011 δεν ειναι και η χώμα σειρά. Είχε και vaio στα 500€ Επίσης με ενα χρόνο εγγύηση. Αλλά φταίω εγω που έφυγα απο hp για την καλύτερη dell. Και μια που λέμε για φτηνές σειρές , το hp του 2007 το έχω ακόμη, το dell μας χαιρέτησε απο υπερθέρμανση.

Δημοσ.

Κοίτα να ειχε Vaio με τα ιδια χαρακτηριστικα στα 500 δεν παίζει.. τοσο έκαναν τα netbook της.. 

Περα απο αυτο ομως η dell χρησιμοποιεί διπλο σύστημα ψυξης συνήθως και ενεργητικό και παθητικο ενεργητικό ειναι το γνωστο με το φουρφουρι παθητικο ειναι οτι εχει μεγαλες επιφανειες που εφάπτονται απορροφουν και αποβάλουν την θερμότητα,γι'αυτο τον λογο ειναι γενικα πιο ζεστα οταν τα ακουμπάς.. αλλα θα σου πω κατι,και αν θέλεις το δέχεσαι αν θέλεις οχι όσα laptop μας χαιρετούν από υπερθέρμανση 95% είναι ευθύνη χρήστη και 5% λανθασμένου σχεδιασμού συστήματος ψύξης..κατι που σχετικά προσφάτως συνεβει κ συμβαίνει στην HP απ'οτι διαβάζουμε εδώ μέσα.. 

Δημοσ.

Απο την πρώτη μέρα είχε βάση της akasa , το πρόβλημα ήταν στους drivers της dell για την αυτόνομη ati που είχε επάνω. Δεν ανέβαζε στροφές ο ανεμιστήρας σε μεγάλο φόρτο. Με τους mobility της ati είχα μεν καλύτερες επιδόσεις, αλλά ο ανεμιστήρας πάλι έκανε τα δικά του, και λογικό ειναι αφού η ίδια η dell μου πρότεινε να μην τους βάλω,Και δεν ήταν το πρώτο laptop μου. Όχι το vaio είχε χειρότερα χαρακτηρίστικα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το είχα μέχρι σήμερα... Όσο για τις πιο ζεστές επιφάνειες, ήταν η αιτία που ξέβαψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...