kargo130 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στο μονο που εχεις δικαιο ειναι στη τελευταια προταση! Στα υπολοιπα,απλα δε ξερει να ψαχνεις ή δε σε ενδιαφερει να ψαξεις περα απο τα προιοντα της apple! Το macbook air μεχρι να παρει και αυτη τη "retina", δεν ειναι απο τις καλυτερες επιλογες,ουτε σε βαρος,ουτε σε αυτονομια,ουτε σε οθονη!Απλα ειναι λιγο πιο φτηνα απο την high end κατηγορια των ultrabooks! Δεν ειναι ολα τα windows συστηματα του 500αρικου! Για τον air εψαχνα πριν 1,5 χρονο δεν το διευκρινισα. Και εχεις λαθος γιατι το μονο προιoν apple που εχω αγορασει για τον ευατο μου ειναι ενα ipad 2. Αλλα τα εχω δουλεψει αρκετα για να παρω μια καλη εικονα. Δεν τα θεοποιω με την καμια και εγω αυτα ελεγα πριν παρω το ipad και τα δουλεψω λιγακι.
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Για τον air εψαχνα πριν 1,5 χρονο δεν το διευκρινισα. Και εχεις λαθος γιατι το μονο προιoν apple που εχω αγορασει για τον ευατο μου ειναι ενα ipad 2. Αλλα τα εχω δουλεψει αρκετα για να παρω μια καλη εικονα. Δεν τα θεοποιω με την καμια και εγω αυτα ελεγα πριν παρω το ipad και τα δουλεψω λιγακι. Δεν ειναι θεμα θεοποιησης,ειναι ποσο πραγματικα μερικες φορες,εχουμε ψαξει καποια πραγματα ή απλα βλεπουμε τι εχουν οι αλλοι,τι μας πλασαρουν στα μεγαλα καταστηματα και φορουμ! Η πλειοψηφια των windows χρηστων ψαχνει για οικονομικα προιοντα,αλλα υπαρχει και μια αρκετα μεγαλη κατηγορια που ψαχνει κυριως σε ποιοτικα και ακριβα windows προιοντα και πιστεψε με υπαρχουν παρα πολυ καλες προτασεις σ'αυτη τη κατηγορια και τιμες! Στη ultrabook κατηγορια οι κατασκευαστριες εταιριες ηταν δυστακτικες πριν τα windows8,γι'αυτο ητα πολυ περιορισμενες οι επιλογες.Αυτο που τους εκανε να ανοικτουν περισσοτερο,δεν ηταν ουτε το air,ουτε τοσο ο υβριδικος χαρακτηρας των windows 8,αλλα οι "πιεσεις" και οι διαβεβαιωσεις απο την Intel οτι αυτη η κατηγορια εχει και πολυ κοινο και μεγαλη προοπτικη!Αυτο εκανε και με τα win tablet που τρεχουν τους soc της! Και δε πεφτει συνηθως εξω η intel ή δεν αφηνει να πεσει εξω!
Manologr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ασε μας ρε Σονυ δεν σε Σονυ η κατασταση...Παιδια ημουν κατοχος της σειρας AR51 της Vaio..Μου βγαλε την χολη το τοτε σουπερ high end που κοστιζε τοτε κοντα 3.000 ευρω!!!Φυσικα και δεν το ειχα πληρωσει δουλευα σε εταιρεια μεταπωλησεις και με τον τροπο μου ηρθε σε μενα...Θυμαμαι δεν με αφηνε καν να βαλω drivers της nvidia τη με boot rom τη με ετσι με αλλιως τιποτα....Η Σονυ ειχε μπλοκαρει το Chipset και δεχοταν μονο Drivers της Sony .Ελεος...Το Blu-ray δεν διαβαζε καν τα blu-ray δισκακια δεν υπηρχε support..και ολα αυτα σε ενα λαπτοπ το οποιο κοστιζε κοντα 3.000 και αν σου παθει κατι δεν επισκευαζοταν ελλαδα και το ποιο αστειο απο ολα ηταν οτι ειχε VISTA και τα 7 τα εβαζες μονο με update πανω απο το VISTA με clean install δεν δουλευαν οι οδηγοι και στο site της η Σονυ ποτε δεν ανεβασε.Τελικα το εδωσα για 300 ευρω διοτι θα το σπαγα.Τελος ξεχασα να πω οτι για την οθονη που μου ειχε 3 καμμενα πιξελ δεν αναλαμβαναν την αντικατασταση μονο θυμαμαι μου ειχανε πει απο 11 και πανω.....ρε δεν πατε καλα ...Σονυ αντε γεια ...
GianniSM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θα μου λείψει ΚΑΘΟΛΟΥ. Βασικά ότι έχω πάρει με το λογότυπο της μου έχει βγει ΜΕΓΑΛΗ μούφα...πλέον βλέπω Sony και βγάζω σπυριά 1
da-vinci Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οσοι ειχαν/εχουν vaio γνωριζουν αν ειναι αξιοπιστα η οχι,οσοι δεν ειχαν την τυχη απλα λενε για να λενε,οι τιμες οντως ηταν τσιμπημενες αλλα η ποιοτητα αξεπεραστη στα ακριβα μοντελα
Manologr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οσοι ειχαν/εχουν vaio γνωριζουν αν ειναι αξιοπιστα η οχι,οσοι δεν ειχαν την τυχη απλα λενε για να λενε,οι τιμες οντως ηταν τσιμπημενες αλλα η ποιοτητα αξεπεραστη στα ακριβα μοντελα Πρώτα απο όλα απο μια κατασκευαστική για εμένα τουλάχιστον θέση πρώτα απο όλα είναι η υποστήριξη που παρέχει στον πελάτη τη να την κάνεις την ποιότητα αν δέν υπάρχει SUPPORT?Στην τελική σιγά την ποιότητα ψαρώσανε όλοι με τα φινιρισμένα καπάκια ...σε λαπτοπ τέτοιου μεγάλου κόστους υπάρχουν πολλά ανώτερα σε όλα ...ασε στο λέω εγώ που είχα μοντέλο κόστους 3000 ευρώ.
songless_bird Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ο,τι και να λεμε, η δικαιολογια ηταν οτι η πτωση της αγορας pc οδηγησε στην πωληση. Τα tablet τρωνε την πιτα της αγορας. Η sony ειχε premium προιοντα που ο μεσος χρηστης δεν τα χρειαζεται για τις καθημερινες του λειτουργιες, σε αυτες τις τιμες. Θα ακολουθησουν και αλλες premium προτασεις κατασκευαστων. Η μονη που επιβιωνει και με κερδη ειναι η lenovo λογω φτηνων προτασεων. Αλλα με την εντονη παρουσια της σε προτασεις υβριδικες και utrabook σε προσιτες τιμες, δειχνει και τις δικες της τασεις (βασικα την ταση της αγορας) για το μελλον.
enzokou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πολλή μεγάλη εταιρεία με πολλές λάθος αποφάσεις. Για να λέμε και πράγματα που δεν ξέρετε οι περισσότεροι: Η sony σαν εταιρεία σε αυτόν τον τομέα έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια. εκτός από τον σχεδιασμό και τα ανεμηστήρια της που και πάλι στα περισσότερα λάπτοπ είναι άλλον εταιρειών μη θυγατρικών της δεν έχει τίποτα δικό της. Στο θέμα της οθόνης φοράει ότι φοράνε και όλα τα άλλα λάπτοπ lg,samsung, auo, hannstar κ.τ.λ. Στο θέμα προβλημάτων κυρίως στην μητρική αλλά και στην κάρτα γραφικών πολλά μοντέλα με ασύμφορο κόστος επισκευής. Επίσης ασύμφορο είναι και το κόστος των ανταλλακτικών. Όσο αναφορά το ότι αντίστοιχα ανεξερτήτου τιμής είναι πιο γρήγορα κατά την λειτουργία τους οφείλεται στο ότι φορτόνονται πάρα πολλοί drivers και προγράμματα ειδικά σαν μανίσια εγκατάσταση. Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά πας σε ένα latitude της dell και εκεί μιλάς πλέον για ποιότητα. όσο αναφορά τα mac μην μας ζαλίζεται πλέον 1 στα 10 χαλάει και ποιος το φτιάχνει 1 σους 50. με το κόστος του παίρνω ένα κορυφαίο dell με ips οθόνη με ssd και 5 χρόνια εγγύηση στο χώρο μου. κι αν θέλω macos πλέον με τους ιντελ επεξεργαστές βάζω ότι ώρα θέλω. Μάθατε όλοι, το 90% που αγοράζουν mac δεν ξέρουν ότι το παίρνουν για το λογισμικό του και έρχονται και με παρακαλάν να τους βάλω windows γιατί δεν τρέχει η τάδε εφαρμογή και και και. δεν μιλάω για τους γκατζετάκηδες τους δήθεν που το παίρνουν για internet ίδια δουλειά με 500 ευρώ μηχάνημα με ssd. τι να λέμε τώρα η βλακεία κυριαρχή. αυτά Όσον αφορά τις οθόνες,το ότι είναι lg ή samsung δεν λέει κάτι,υπάρχουν στα panels διάφορες ποιότητες,σε καμία περίπτωση δεν φοράει τις ίδιες οθόνες.Και η apple δεν φτιάχνει panels αλλά βάζει top panel.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 στις οθόνες της πάντως δεν βάζει top panel, μέχρι στιγμής...
VagelisDer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ποιοτικά ναι..... αλλά ΑΘΛΙΑ από θεμα drivers κλπ ήταν ουσιαστικά αυτοκτονία........ πάρα πολλοί (αυτοί που ήξεραν λίγο παραπάνω) δεν το διάλεγαν μόνο και μόνο για αυτό και ούτε το πρότειναν σε φίλους και γνωστούς............ και το δεύτερο κακό αισχρή τιμολόγηση...... και ουαλα έδεσε το γλυκό Δεν ηταν μονο αυτο. Αν συνεχισουν να χρησημοποιουν τις Κινεζιες της Foxconn για την κατασκευη ολα θα παρουν σειρα σιγα σιγα. Δεν ειναι περιεργος κανεις γιατι το PS4 ειναι τοσο φθηνο? Τα πλαστικα και ολα απο μεσα ειναι απλα για τον π.....
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αφού διαβάσαμε πάλι το "οτι ν'αναι" και για μια ακόμα φορά μπλέχτηκε κ η Apple σε ένα τοπικ που δεν έχει καμιά σχέση, θα έπρεπε μαλλον να ξερουμε οτι Το Όνομα δεν φτάνει πλεον στις μερες μας για να πουλάει μια εταιρια που δεν υποστήριζε τους υπολογιστές της με drvrs για το επόμενο λειτουργικό,που η ποιότητα της στα laptops (ίσως κ οχι μόνο) ειχε πάρει τον κατήφορο και τα bios της ηταν κλειδωμένα μην επιτρέποντας στον χρηστη παρα ελάχιστες επιλογές.. σε αυτο αν προσθέσεις το ολο κ χειρότερο Servis της π.χ 10+ καμμένα pixels σε Full HD για να ενεργοποιηθει η εγγυηση ενος υπολογιστή που είχες πληρώσει πανάκριβα,θα δουμε οτι με μαθηματικη ακρίβεια η κατάληξη θα ηταν αυτη που διαβάζουμε ως είδηση σήμερα.. Ελπίζω προς γνώση κ συμμόρφωση,των υπολοίπων που έχουν επιλέξει παρόμοια πορεία σε λαπτοπς με 1 μονο χρόνο εγγύηση κ πανακριβο servis προβληματικά συστήματα ψύξης και καλοβαμενα μεν,αλλα πλαστικά που χρησιμοποιουνται σε παιδικά παιχνίδια.. Το θέμα λοιπόν δεν ειναι συγκριτικο,είναι υπαρκτό κ ποιοτικό. 3
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Υπερβολικά (ακόμα και για τα στανταρ της Sony) ακριβοί οι συγκεκριμένοι υπολογιστές.
VagelisDer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αφού διαβάσαμε πάλι το "οτι ν'αναι" και για μια ακόμα φορά μπλέχτηκε κ η Apple σε ένα τοπικ που δεν έχει καμιά σχέση, θα έπρεπε μαλλον να ξερουμε οτι Το Όνομα δεν φτάνει πλεον στις μερες μας για να πουλάει μια εταιρια που δεν υποστήριζε τους υπολογιστές της με drvrs για το επόμενο λειτουργικό,που η ποιότητα της στα laptops (ίσως κ οχι μόνο) ειχε πάρει τον κατήφορο και τα bios της ηταν κλειδωμένα μην επιτρέποντας στον χρηστη παρα ελάχιστες επιλογές.. σε αυτο αν προσθέσεις το ολο κ χειρότερο Servis της π.χ 10+ καμμένα pixels σε Full HD για να ενεργοποιηθει η εγγυηση ενος υπολογιστή που είχες πληρώσει πανάκριβα,θα δουμε οτι με μαθηματικη ακρίβεια η κατάληξη θα ηταν αυτη που διαβάζουμε ως είδηση σήμερα.. Ελπίζω προς γνώση κ συμμόρφωση,των υπολοίπων που έχουν επιλέξει παρόμοια πορεία σε λαπτοπς με 1 μονο χρόνο εγγύηση κ πανακριβο servis προβληματικά συστήματα ψύξης και καλοβαμενα μεν,αλλα πλαστικά που χρησιμοποιουνται σε παιδικά παιχνίδια.. Το θέμα λοιπόν δεν ειναι συγκριτικο,είναι υπαρκτό κ ποιοτικό. Συμφωνω απολυτα. Απλα θελω να προσθεσω οτι εχω Dell και συκριτικα με το Vaio δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος στην ποιοτητα κατασκευης. Και τα τελευταια χρονια η SONY σε συνεργασια παντα με την FOXCONN εχει κανει πολλα προιοντα της φθηνοδουλειες.
agrimi_pontios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όσον αφορά τις οθόνες,το ότι είναι lg ή samsung δεν λέει κάτι,υπάρχουν στα panels διάφορες ποιότητες,σε καμία περίπτωση δεν φοράει τις ίδιες οθόνες.Και η apple δεν φτιάχνει panels αλλά βάζει top panel. είναι ακριβώς ίδιες οθόνες με άλλα λάπτοπ απλά μέσω των ηλεκτρονικών της ανεβάζει π.χ. την φωτεινότητα κ.τ.λ. μπορεί να είναι ο inverter της μπορεί οτιδήποτε αλλά δεν φτιάχνει κανένα εργοστάσιο οθόνες μόνο για την sony. επειδή είμαι του χώρου θα σε πω ότι είχα ένα dell κι ένα sony στο εργαστήριο και φορούσαν κατά τύχη την ίδια οθόνη. το sony σαν μοντέλο ξέρω τι εικόνα έχει και χρειάστηκε να του αλλάξω οθόνη κι επειδή είχα το dell έκανα αντικατάστση για να δω αν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν υπήρχε καμία απολύτως διαφορά στο πάνελ μόνο που στο dell ήταν λιγότερο ζωντανά τα χρώματα. εκεί εξακρίβωσα για ποιον λόγο τα sony έχουν πιο έντονα χρώματα. κι εγώ πίστευα ότι φορούσαν καλά πάνελ ή της ίδιας της sony αλλά πριν πολλά χρόνια έμαθα την αλήθεια όσο για το αν είμαι κατά της apple δεν το στήριξα πουθενά. Αυτός που ξέρει να αγοράζει θα αγοράσει και apple και απ' όλα. Αυτός που δεν ξέρει βλέπει τηλεόραση κι έχει παροπίδες. Μετά από τόσα χρόνια η apple δεν κατέχει ούτε το 10% της παγκόσμιας αγοράς και δεν οφείλεται μόνο στο υπερβολικό κόστος κτήσης αλλά και στο ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει τα Windows και δεν είναι τυχαίο μιας και η Microsoft ξέρει πολύ καλά ότι κυκλοφορούν σπασμένα και το θέλει γιατί ο κόσμος ότι μάθει αυτό θα χρησιμοποιεί. κι αν με ρωτήσεις προσωπικά τα linux είναι για εμένα το νούμερο ένα απλά θέλει κόσμο να ασχοληθεί. επίσης δεν μπόρεσα να συνηθίσω σαν πρώην κάτοχος MacBook pro ότι δεν έχει δεξί κλικ στο ποντίκι και το χ στα παράθυρα. αλλά αυτό οφείλεται γιατί η apple ήθελε να πάει κόντρα στο κατεστημένο όχι ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Λόγο δουλειάς τα χρησιμοποιώ αναγκαστηκά αλλιώς προσωπικά δεν μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τα linux ή τα Windows.
songless_bird Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνω απολυτα. Απλα θελω να προσθεσω οτι εχω Dell και συκριτικα με το Vaio δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος στην ποιοτητα κατασκευης. Και τα τελευταια χρονια η SONY σε συνεργασια παντα με την FOXCONN εχει κανει πολλα προιοντα της φθηνοδουλειες. Για ποια Dell μιλας; Αυτα που ξεβαφουν εκει που ακουμπαει το χερι σου; Αυτα που κοβεται το καλωδιο του τροφοδοτικου την πρωτη εβδομαδα, οχι ολο, αλλα εκεινο το μικρο που ειναι για αναγνωριση αυθεντικου προιοντος; Με την μη υποστηριξη drivers σε καρτες γραφικων μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας του μοντελου; Νομιζω οτι η Hp και η lenovo ειναι πιο σοβαρες εταιρειες στα ιδια χρηματα. Εκτος αν μιλας για dell 2000+ και παραπανω €. Εγω βλεπω η Dell να ειναι η επομενη που θα κλεισει/πουλησει το τμημα φορητων και θα κινηθει προς win tablet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα