gavros10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τα requirement specs ειναι τα ιδια με το περσυνο cod ghosts! Πηγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δηλαδη εγω με 760 @2GB θα εχω προβλημα?? Δεν νομιζω,εε? Παντως, για μενα μετραει το καλο optimization! Aπ'οσα εχω δει κι διαβασει η SH δεν φαινεται τοσο κερδοσκοπα οσο η ΙW(βλεπε GHOSTS--ολο βγαζει για να κερδιζει, κια οχι τιποτα πρωτοτυπο αλλα οτι ειχε κανει στο MW2,MW1,MW3), μοιαζει να νοιαζεται για τον gamer?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Με αυτές τις απαιτήσεις θα το ευχαριστηθούμε και αυτό... Αν και τα 4GB Vram που ζητάει είναι υπερβολικά μιας και ούτε 2 δεν χρισημοποιούσε το Ghost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Multiplayer Trailer: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Είδα όλη την παρουσίαση, δεν ήταν κακό θυμίζει λίγγγγγγγγοοοοοοο black ops 2, τα γραφικά αρκετά το epic fail Ghosts αλλά ενσωμάτωσαν αρκετά παλαιά καλά στοιχεία και κάποια νέα πχ double jump, jump dash κλπ κλπ, τα έχουμε δει ήδη όμως στο Titanfall. Θα το τιμήσω??? Μπα...με την καμία Θα παραμείνω με το υπέρτατο Black Ops 2. Y.Γ. Θα το κόψουν αυτό με το next gen? Kαι το Ghosts αλλά και αυτό είναι σκατά στα γραφικά. Έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Eγω παντως σχηματισα αλλη γνωμη για το παιχνιδι ,περι ορεξεως βεβαια .. Επισης τα jumps που λες τα οποια οντως μοιαζουν με αυτα του tf δεν λενε τιποτα επι της ουσιας γιατι το θεμα ειναι πως συνδυαζονται με το υπολοιπο gameplay .Για μενα το tf που ειναι ενα παιχνιδι του 4 με αριστα το 10 καποια καινουργια ας το πουμε στοιχεια που ειχε δεν κολλαγανε γενικα με την ολη multiplayer εμπειρια που θα επρεπε να ειχε καποιος ,δηλαδη ναι μεν ειχε double jump αλλα precision για τον σκουπιδοτενεκε . Στο παραπανω βιντεο ειδα στοιχεια που μου αρεσαν πολυ και πιστευω θα βελτιωσουν και αλλο την αισθηση του multiplayer gameplay στο cod ,οπως melee attack στον αερα ,diving ,jump back , etc ...Aπομενει να δουμε στην πραξη πως θα ειναι γιατι εκει μετραει ,εδω τωρα υποθεσεις κανουμε . Επισης το double jump δεν ειναι ανακαλυψη του tf προς Θεου ετσι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πολύ Titanfall μου θύμισε το trailer. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αντί να βγάλουν κάνα black ops 3 ή CoD με θέμα WW2, χαραμίζεται ολόκληρο studio με το να ανακυκλώνει μασημένες ιδέες πακεταρισμένο με την φόλα next gen my arse μηχανή του Ghosts. Κοίτα, σαν βλαμένο που είμαι θα το πάρω και θα χαλάσω έναν σκασμό ώρες (bops2 700 ώρες κοντά και GHOSTS 300 ώρες gamingtime) αλλά δεν μπορώ...γκρινιάζω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολείσαι καν με CoD MP στο PC, αφού γεμίζει hackers σε χρόνο dt.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολείσαι καν με CoD MP στο PC, αφού γεμίζει hackers σε χρόνο dt.. E σιγά μωρέ, δεν έχει τόσους hackers πια, στα 10 games τα 2 να έχει hacking στο BOPS2, στο Ghosts επίσης μετά το VAC ban, όλα έστρωσαν. CoD παίζω μόνο για το MP και για τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πολύ Titanfall μου θύμισε το trailer. + 1 Πολύ όμως. Και λίγα στοιχεία crysis έχει. Αν δεν είχε τον τίτλο δεν θα καταλάβαινα πως μιλάμε για cod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γιατί ονομάστηκε 2014 αφού δεν πρόκειται να βγει φέτος ή τουλάχιστον έτσι είπαν γιατι το πληρωνεις προ-παραγγελια το 2014 και το παιρνεις το 2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Από αυτά που είδα.SP θα το δοκίμαζα ίσως.MP με την καμία....Εγώ θέλω παλιά cod τέλος πάντον όχι τώρα με αόρατους και εκτοξεύσεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Από αυτά που είδα. SP θα το δοκίμαζα ίσως. MP με την καμία.... Εγώ θέλω παλιά cod τέλος πάντον όχι τώρα με αόρατους και εκτοξεύσεις.... Oι καιροι αλλαζουν και τα games το ιδιο ,δεν γινεται καθε φορα να βγαινουν τα ιδια ακριβως ...Μια χαρα φαινεται το multi του παντως ειδικα τον τελευταιο καιρο που με το bf και κατι αλλες αηδιες το fps multiplayer εχει δεχτει ισχυρα πληγματα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα