babisflou7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ξεκινησε να παιζει αλλα αργει στην αρχη στο connection. πραγματι στρικτ ειναι η μπουρδα(οχι οτι θα ναι πρωτη φορα σε cod να ειμαι ετσι κ να παιζω κανονικα αλλα εδω οχι) θα τσεκαρω ξανα τα πορτς.
babisflou7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) τωρα ξαναχαλασε...μιλαμε δεν παιζεται η εταιρεια. edit: απεγκατασταση του application της gigabyte (lan optimizer) and all its ok now. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από babisflou7
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 τωρα ξαναχαλασε...μιλαμε δεν παιζεται η εταιρεια. edit: απεγκατασταση του application της gigabyte (lan optimizer) and all its ok now. ωραία, πάντως αν σου συνεχίζει strict nat type και όχι open (ή τουλάχιστον moderate), δοκιμάσε και άλλο ρούτερ αν έχεις πρόχειρο εγώ με speedtouch είχα strict, μετά έβαλα το απλό της hol και έκτοτε είμαι open
babisflou7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 παντως το παιχνιδι πολυ double jump and spray ρε γαμωτο... αυτα τα διαστημικα δεν ειναι για μενα απ'οτι βλεπω.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ήταν σίγουρα κάτι το καινούργιο, άλλα όντως, ελπίζω να μην συνεχίσουν την σειρά με exosuits
ggramenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 παντως το παιχνιδι πολυ double jump and spray ρε γαμωτο... αυτα τα διαστημικα δεν ειναι για μενα απ'οτι βλεπω. .....εχεις και την επιλογή χωρις exoskeleton ....εχτες τσιμπισα και το Atlas Gorge Map (Call of Duty® 4: Modern Warfare map Pipeline) και αξιζει παιδια...
babisflou7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 μωρε ναι δικαιο εχεις αλλα δεν εχει ατομα...οποτε θελοντας κ μη παιζουμε κανονικο TITANCALL.
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 .....εχεις και την επιλογή χωρις exoskeleton ....εχτες τσιμπισα και το Atlas Gorge Map (Call of Duty® 4: Modern Warfare map Pipeline) και αξιζει παιδια... σου βγάζει κάνενα game στο Pipeline; γιατί εμένα από την 1η μέρα (λόγω passcard) δεν μου βγάζει παιχνίδια... 1
ggramenos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ...1-2 παιχνίδια βρίσκει κάθε φορα αλλά μπαίνω κανονικά...αλλα μπορεί να τύχουν και αναμονές 3-5 λεπτών..
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εχω θεμα (ασημαντο αλλα λεμε μπας και υπαρχει λυση) τα προσωπα στο game δειχνουν ''σπασμενα'' πως ειναι οι πορσελανες κουκλες οταν σπανε; κατι τετοιο..υπαρχει καμια λυση;
Tzimaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλημέρα! καμια φώτο για να καταλάβουμε τι εννοείς?? 1
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οριστε οι φωτο ειναι απο κινητο βεβαια εχω κανει ενα πολυ μικρο overcloking στην gpu,λετε να παιζει αυτο ρολο?
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 σίγουρα κάτι παίζει με τα video settings, τι έχεις on / off ;
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οριστε παντως δεν εχω το παραμικρο κολλημα η frame drop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα