frozex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το έκανα. Τώρα κράτησε καμιά 10 δευτερόλεπτα παραπάνω το game ανοιχτό και μετά μου έβγαλε αυτό πάλι για την μνήμη. Τώρα μου έβγαλε ένα "Fatal Error" για πρώτη φορά το οποίο μέσα στο παράθυρο του δεν έγραφε τίποτα και είχε μόνο ένα άσπρο "Χ" μέσα σε κόκκινο κύκλο.
IronBacteria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ξαναδιαγραφη και επανεγκατασταση τοτε.αλλιως κατι παιζει με το pc σου.ετσι φανταζομαι δλδ
frozex Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα διαγραφή και επανεγκατάσταση και πάλι τα ίδια. Έχω και μια new pic. https://imageshack.com/i/p3vwI7Hsp
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Για την ακριβεια δεν εχει δωρεαν ολο το παιχνιδι αλλα μονο το Multiplayer αρα δεν ξερω αν παιζει κατι με αυτο και τρως τα errors.Εγω παλι δεν μπορω με τιποτα να το βρω να το δοκιμασω στο Steam...
IronBacteria Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 best bet ειναι να googlareis φαταλ ερορ for aw και δες αν υπαρχει κατι.ειλικριαν δν ξερω τι αλλο μπορει να συμβαινει
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 παίδες, μόλις τώρα μου πέταξε μήνυμα "Your account has been VAC banned and you cannot play online" 1) τι κάνω; (email σε Kinguin*) 2) αυτό ισχύει μόνο για το cod ή για όλα τα παιχνίδια που έχω στο steam; * και ήταν η 1η φορά που πήρα steam key
noFEARgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 δεν μπορεις να κανεις κατι. Το vac banned δεν φευγει ουτε μπορει να στο βγαλει καποιος. Ειτε ξανααγοραζεις τα παιχνιδια που παιζεις και εχουν vac σε καινουργιο account ειτε δεν ξαναπαιζεις Online σε αυτα. Αν τα ξαναπαρεις δες να μην βαζεις scripts και cheats. Αυτο θα σου γινει μαθημα
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τελικά κάτι έχει να κάνει με το τράγικ p2p σύστημα και κατά καιρούς μπορεί να σου πετάξει αυτό το μήνυμα. Ίσως δλδ ο "server" να τα είχε φορέσει και παροδικά κολλάνε την ρετσινιά όλοι όσοι ήταν στο lobby, είτε δεν ξέρω εγώ τι. Συνήθως κλείνοντας το steam και περιμένοντας ένα 5-λεπτο, ξαναμπαίνεις κανονικά. Aυτήν η περίπτωση φαίνεται επίσης από το ότι Steam Status δεν αλλάζει (good standing). Κάτι παρόμοιο μου είχε ξανασυμβεί στο ίδιο cod με το dlc, που την μια μέρα τα είχα κανονικά και την άλλη ήταν κλειδωμένα. Άβυσσος ο κώδικας του cod... ΥΓ: Συγγνώμη για την κατακραυγή του Kinguin, άλλα ήταν το 1ο πράμα που πήγε το μυαλό μου Αυτο θα σου γινει μαθημα Ένοχος έως αποδείξεως του αντιθέτου φάση ε; Σε δικαιολογώ πάντως γιατί αφενός είσαι νέος στο φόρουμ, αφετέρου γιατί πρόσφατα είχε το Fugitive στην τηλεόραση (ταινιάρα btw).
noFEARgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 φιλε μου δεν σε κατηγορω για κατι . Το vac banned γινεται οταν καποιος χρησημοποιει software για να εχει πλεονεκτημα σε σχεση με τους υπολοιπους . Αν ειχε κολησει και ξεκωλησε σου ζητω συγγνωμη . Το kinguin δεν εχει καμια σχεση παντως με το vac banned. στην χειροτερη περιπτωση που δεν εχω ακουσει να συμβαινει ειναι να γινει disabled το account
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τελικά κάτι έχει να κάνει με το τράγικ p2p σύστημα και κατά καιρούς μπορεί να σου πετάξει αυτό το μήνυμα. Ίσως δλδ ο "server" να τα είχε φορέσει και παροδικά κολλάνε την ρετσινιά όλοι όσοι ήταν στο lobby, είτε δεν ξέρω εγώ τι. Συνήθως κλείνοντας το steam και περιμένοντας ένα 5-λεπτο, ξαναμπαίνεις κανονικά. Aυτήν η περίπτωση φαίνεται επίσης από το ότι Steam Status δεν αλλάζει (good standing). Κάτι παρόμοιο μου είχε ξανασυμβεί στο ίδιο cod με το dlc, που την μια μέρα τα είχα κανονικά και την άλλη ήταν κλειδωμένα. Άβυσσος ο κώδικας του cod... ΥΓ: Συγγνώμη για την κατακραυγή του Kinguin, άλλα ήταν το 1ο πράμα που πήγε το μυαλό μου Ένοχος έως αποδείξεως του αντιθέτου φάση ε; Σε δικαιολογώ πάντως γιατί αφενός είσαι νέος στο φόρουμ, αφετέρου γιατί πρόσφατα είχε το Fugitive στην τηλεόραση (ταινιάρα btw). no hacker τότε!!!
babisflou7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 το αγορασα κουτατο κ δεν μπορω να συνδεθω online οταν μπαινω στο κεντρικο μενου. πολλοι δυστυχως εχουν θεμα παγκοσμιος...ωστοσο λυση ουδεμια...πολλες μπακαλιστικες υπαρχουν. απο αλτ ταμπ κ ξανα μανα εως κλεισιμο αντι-βαιρους κ φαιργουολ. δυστυχως ειμαι απο αυτους που δεν υπαρχει λυση. απλα 35 ευρω στο καλαθι...
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 εννοείς ότι σου βγάζει NAT type = Strict ;
babisflou7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 δεν βλεπω που γραφει το ΝΑΤ για να ειμαι ειλικρινης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα