Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τόση μεγάλη διαφορά οπτικά από το 4 στο 16? Τόσο πολύ που να μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις οθόνη? Εγώ πάντως δεν θα το έκανα. 

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οντως η VRAM δεν προστίθενται και αν διαφέρουν θα έχεις την vram της μικρότερης. Το ΑΑ τρώει τους πιο πολλούς πόρους και χρειάζεται σίγουρα αρκετή μνήμη γι αυτό και έχεις θέμα. Αλλά 4Χ με 16Χ δεν νομίζω ότι είναι τόσο θέμα. Δεν σου αρέσει οπτικά?

Δημοσ.

16x Supersampling ??? Σίγουρα δε το χρειάζεσε

To supersampling είναι παρά πολύ βαριά μέθοδος AA. Ουσιαστικά είναι σαν να τρέχεις το παιχνίδι σε τεράστια ανάλυση. Ουτε η 980 δε το τρέχει έτσι.

Σου προτείνω να ενημερωθείς λίγο για τις μεθόδους anti-aliasing και το τι εστί το κάθε setting για να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο είναι περιττό.

Δημοσ.

παιδια εκατσα το εψαξα τωρα που ειχα χρονο και ειδα στο youtube οτι τις καλυτερες καρτες να εχεις 780ti 980 titan και αλλες και SLI να τις εχεις το supersampling στο 16Χ δε παει κανενος κολλαει αρα ημαστε κομπλε ευχαριστω για τη βοηθεια σας

Δημοσ.

Καλημέρα!στο σύστημα της υπογραφής μου το multiplayer παίζει νεράκι. Το single player στο intro (μετά από την επιλογή δυσκολίας) μου βγάζει error "Create2DTexture ($cached_sun_shadow_bsp_only_64, 1536, 1536, 0, 40) failed: 8007000e = Not enough storage is available to complete this operation" .Στο δίσκο που το έχω έχει ελεύθερα άλλα 80 gb. Επίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά τα advanced video settings. Καμιά ιδέα;

Το τρέχεις από εξωτερικό hdd? Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις στον C:. Να φανταστώ οι drivers της gpu ειναι up to date ε?

Δημοσ.

παιδια εκατσα το εψαξα τωρα που ειχα χρονο και ειδα στο youtube οτι τις καλυτερες καρτες να εχεις 780ti 980 titan και αλλες και SLI να τις εχεις το supersampling στο 16Χ δε παει κανενος κολλαει αρα ημαστε κομπλε ευχαριστω για τη βοηθεια σας

Γιατι αν δεν κολλαγε δηλαδη σε ας πουμε Sli 980 θα τα εσκαγες για 980Sli??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασα το παιχνίδι σε 1920*1080 και πραγματικά δεν μπορώνα βρώ λύση στο στιγμιαίο frame drop πάντα όταν κουνάω το mouse

ενώ στο fraps βλέπω min 60-70 μέχρι 130, παρόλα αυτά όταν κουνάς το mouse για δέκατα πως να το πώ καθυστερεί η εικόνα σαν σπάσιμο, είναι τοσο μικρό το χρονικό διάστημα που όυτε το fraps εμφανίζει frame drop απλά δεν είναι ομαλή η κίνηση και χαλάει η εμπειρία εντελώς και είναι unplayable, όλα τα settings τα έχω τέρμα εκτός απο supersampling δε ξέρω καμία ιδέα?

Δημοσ.

Πρόβλημα με Steam Game

Για 3 μέρες έχει το CoD:AD δωρεάν για δοκιμή και είπα να το κατεβάσω να το δω. Έκανε καμιά δέκα ώρες να κατέβει και όταν το κατέβασα πάτησα να παίξω και τα αποτελέσματα τα βλέπετε παρακάτω.

http://tinypic.com/r/23i9ug0/8

Και μια φορά που άνοιξε έγινε αυτό:

https://imageshack.com/i/ex7lDzAlp

Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει εδώ; 

Το Steam και όλα τα παιχνίδια του μαζί είναι εγκατεστημένα στον "D".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...