Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Χμμμ...Δεν ανοίγω νέο thread καθώς δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από μια φώτο για την ώρα, αλλά here you go: (Ελπίζω να είναι WW2 το setting γιατί μου 'χει λείψει - Το Amazon το εμφάνισε) 1
gildo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Παιχνιδαρα το πρώτο ακομα παιζω.Release the dogs!!! 1
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ρε σεις, έχουν βγει ήδη 2-3 patch για τις κονσόλες, για pc γραμμένους μας έχουν; Εντάξει, βλέπω την Sledgehammer να μπαίνει blacklist μαζί με την IW, μετά το μεγάλο φάουλ των dedis συνεχίζει ακάθεκτη. Κρίμα και ήταν νέο studio. Η Treyarch μας έμεινε... 1
gildo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις δίκιο θαναση,ακομα να βάλουν κάποιο patch.Εδω και κάποιες μέρες δεν βρίσκει παιχνιδια για μπει κάποιος.Σε περίπτωση που βρει 1-2 περιμένεις μεχρι να μπουν αλλα 3-4 άτομα για να ξεκινήσει.Οπως γινεται τις περισσότερες φορες ομως οι πιο πολλοί βαριούνται και βγαίνουν.
SoFGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 free weekend μολις 1 μηνα μετα την κυκλοφορια ! δεν ξαναγινε αυτο στα 11 χρονια λειτουργιας του steam, συνηθως κανουνε free weekend κανα χρονο μετα την κυκλοφορια του ταδε game αντε 6 μηνες αμα ειναι κανενα indie και θελει "σπρωξιμο" the apelpisia iz real ....
garrett156 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 το κανανε και περισυ με το ghosts...και πανω απο μια φορες.
Alex21121988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι πως ειναι νεκρο το παιχνιδι στο pc. Καποια στιγμη ο κοσμος οταν εισαι στα @@ σου, σε τιμωρει. Τοσα χρονια η Activision δουλευει κοσμο.. Δεν ειναι τυχαιο που ψηφιστηκε απο gamers (για αλλη μια φορα)μια απο τις χειροτερες εταιρειες μαζι με Ubi(πλεον) και EA.(απαραδεκτη πανω στο θεμα bf 4) Στο advanced warfare απλα επαιξα το campaign, oπως συνηθως κανω σε καθε cod, οσο αδιαφορο και να ειναι, και επειτα παω σε αγορα, αν με ενδιαφερει για το mp κομματι. Το ιδιο κανω και με bf. Νομιζω με πιανετε.. Απο εκει και περα παιχτηκε το Tit..εεε cod λογω του Troy Baker και φυσικα του Kevin Spacey. Δεν μπορω να πω πως το campaign ηταν καλυτερο του Ghosts.. Απαραδεκτο support απο την Activision. (δεν περιμενα και κατι καλυτερο)Οι κονσολες εχουν παρει αν δεν κανω λαθος τουλαχιστον 3 updates που κανουν fix καποια πραγματα και στο pc εχουνε δωσει μολις ενα.. Στα cutscenes οταν προχωρας το campaign χανεται το sync ηχου και εικονας. Αν κανεις restart το mission, επανερχεται το sync.. Δεν εχει να κανει καποια ρυθμιση απο το παιχνιδι, δεν ειναι το pc μου το προβλημα, ουτε οτι ειναι απο τον Θειο. Προλαβαινω μερικους.. Αναφερθηκε εξαλλου στο steam community και σε αλλα forum οτι και η κανονικη εκδοση εχει θεμα πανω σε αυτο. Το παιχνιδι εχει αρκετο hitching για λιγα sec(δεν ειναι stutt αυτo), κυριως οταν αλλαζα περιοχη, δεν μου το εκανε ευτυχως unplayable. Παλιοτερα επαιζα φανατικα cod mp κτλ. Πλεον περιμενω να δω πως συμπεριφερεται η Activision και αναλογως και εγω πραττω.
panagiotispetrou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Το advanced warfare είναι απο τα καλύτερα multiplayer που έχουν βγεί ποτέ. Το single όπως όλα τα single τα τελευταία χρόνια είναι παπαριά κι έχει πολλά προβλήματα απόδοσης ακόμα και σε υπολογιστές τέρατα,σε αντίθεση με το multi που παίζει νεράκι.Έτσι κι αλλιώς δεν αγοράζεις ενα game για να παιξεις το single.(ίσως να το έκανες άμα ήσουν πίσω στο 1995)
Alex21121988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν αγοραζεις το συγκεκριμενο game μονο για single. Ολα τα υπολοιπα games γιατι οχι? 1
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μέσα τα akimbo παιδιά, μη χυθεί αδελφικό αίμα παίδες, μόνο η Treyarch μας έμεινε, θέλω να ελπίζω ότι θα σταθούν στο ύψος τους εν τούτοις το AW είναι πραγματικά fun cod game, απλά πάσχει από ασθένειες που απλά καθορίζονται από κάποια suits που κοιτάνε μόνο το $$$ 1
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 βγήκαν επιτέλους τα patches σε steam, ~380 MB 1
kinitos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 κάποιοι λέγανε για detecated server??? που κλασικά δεν θα μπουν?
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 κάποιοι λέγανε για detecated server??? που κλασικά δεν θα μπουν? έτσι φαίνεται για μένα η SH έχει μπει blacklist
nomes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα!στο σύστημα της υπογραφής μου το multiplayer παίζει νεράκι. Το single player στο intro (μετά από την επιλογή δυσκολίας) μου βγάζει error "Create2DTexture ($cached_sun_shadow_bsp_only_64, 1536, 1536, 0, 40) failed: 8007000e = Not enough storage is available to complete this operation" .Στο δίσκο που το έχω έχει ελεύθερα άλλα 80 gb. Επίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά τα advanced video settings. Καμιά ιδέα;
Alex21121988 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως σε εχει πεταξει σε κανενα safe mode του game; Ετσι φαινεται απο αυτο που περιεγραψες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα