Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τις 5.30 μεχρι 7.45 εχω καταφερει να παιξω μονο 3-4 ματς.Θα κολλησει η awaiting challenge η sychronizing game settings.

....και θελω ρε γαμωτο να το παρω και στο PC με την πρωτη ευκαιρια ,παντος   πιστευω ότι δεν είναι θεμα servers μιας και στο PS4 οι χρονοι για να μπω στο Multi είναι ασύλληπτοι....fetching online profile-Find Game-TDM-found game......ΟΥΤΕ 10 δευτερόλεπτα,χωρια  που  από την πρωτη μερα δεν ειχα ουτε ένα lag στο multi....τοσο καλα που δεν ξεχωριζα αν είναι p2p η dedicated οι servers(...λες και είναι οι Azure servers!!!!!)...παντως οσο εκραξα περσι το Ghosts για τα κακα του άλλο τοσο θα εκραζα το COD AW για τα ........ΚΑΛΑ του......τετοιο λιωσιμο στο multi ειχα να κανω από εποχη Battlefield 4,Titanfall....κ.ο.κ.....

Επεξ/σία από ggramenos
  • Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τετοιο λιωσιμο στο multi ειχα να κανω από εποχη Battlefield 4,Titanfall....κ.ο.κ.....

ναι σαφώς αυτά τα παιχνίδια,ήταν πριν κάτι δεκαετίες,άλλες εποχές,άλλα συστήματα,άλλοι ανθρωποι......σε καταλαβαίνουμε :P

ωραίες αναμνήσεις από αυτό το μακρινό παρελθόν;

----

3 το πρωί,και δεν βρίσκει game σε TDM,κάνει ώρα πολύ και στο τέλος μας έβαζε και είχαμε 1 γραμμή άντε δυο...Μας έκανε timeout,χαμός..το χάος!

Σε domination βρήκαμε,αλλά και κει με 2 γραμμές..

• Like 1
Δημοσ.

Ενω φορτωνει την τριτη πιστα στο campaign μου βγαζει κοκκινη οθονη και αναγκαζομαι να κλεισω τον υπολογιστη.

Δοκιμασα με τους catalyst 14.9 και 14.11.1 αλλα το προβλημα παραμενει το ιδιο, καμια διαφορα.

Τα specs του pc ειναι στην υπογραφη μου.

Σε αλλα παιχνιδια ολα ειναι φυσιολογικα, ειναι το μοναδικο που το κανει.

Το game ειναι γνησιο.

Ξερετε τι μπορει να φταιει; το κανει σε κανεναν αλλον;

Δημοσ.

το τερματισα κι αυτο

οσο αφορα το campain τα γραφικα μου αρεσαν αλλα το gameplay ειναι λιγο αμπλαουμπλικο και ο ηχος εντελως μαπα

πιστευω οτι το online του θα ειναι ωραιο παντως, θα εχει χαβαλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις κονσόλες απο οτι ειδα σε ενα φιλο βρίσκει αμέσως παιχνιδια χωρίς να κολλάει.Η έκδοση για pc μάλλον ειναι η προβληματική απο αυτα που βλέπουμε.Πρεπει να βάλουν κανα patch γιατι ο κόσμος πολυ γρήγορα θα το εγκαταλείψει στο pc.Εδω και λίγες μέρες εχω πετύχει αρκετούς cheaters δυστυχώς.Ξεχασα να γραψω για το netcode του παιχνιδιου.Πολλες φορες ριχνεις πρωτος και στο τελος σε σκοτωνει ο αλλος ακομα και με ενα shot .Υπαρχουν φορες που κανεις triple kill και αλλες που ριχνεις και δεν καταλαβαινει τιποτα ο αντιπαλος.Καποιες στιγμες νομιζεις οτι παιζεις slow motion σε σχεση με την αλλη ομαδα, για αυτο βλεπεις κατι μεγαλες διαφορες σε μερικα ματς.Λογικο αν σκεφτεις οτι καποιοι παιζουν κανονικα και καποιοι αλλοι εχουν lag.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.

το τερματισα κι αυτο

οσο αφορα το campain τα γραφικα μου αρεσαν αλλα το gameplay ειναι λιγο αμπλαουμπλικο και ο ηχος εντελως μαπα

πιστευω οτι το online του θα ειναι ωραιο παντως, θα εχει χαβαλε

Ο ήχος μάπα ; Από τους πιο καθαρούς ήχους που έχω ακούσει στα τελευταία γκέιμς έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το game σε βραδυνές ώρες που είναι και ώρες αιχμής έχει μέσα 2-4 χιλιάδες παίκτες λογικό είναι να δυσκολεύει το MM, ειδικά με το κ@@οσύστημα που έχουνε χωρίς dedicated servers. Τα ίδια αντιμετώπιζα και εγώ με το ghosts πέρσυ.

Δημοσ.

Ο ήχος μάπα ; Από τους πιο καθαρούς ήχους που έχω ακούσει στα τελευταία γκέιμς έχει.

ο ηχος των οπλων κανουν σαν στρακαστρουκες,ειδικα σε μαχη με εντονη εναλαγη πυρων ειναι εντελως παιδικη χαρα

Δημοσ.

Τα γραφικά ήταν πολύ καλά σε σημεία, αλλά η παλιά μηχανή έκανε μπαμ σε πολλά όπως οι εκρήξεις που δεν είναι καθόλου ''intensive''..Destruction 0 κλπ κλπ..Ενώ στα cut-scenes έσπερναν τα γραφικά γιατί ήταν pre-rendered..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...