giannhs13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 τελικα το καταφερα το σκωτωσα το AST εριξα χειροβομβιδες και σκωτωθηκε ευχαριστω ολους παντως το παιχνιδι τα σπαει !!!
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δεν γίνεται να το αλλάξεις, και 'γω έχω 4096 και μου έβγαζε 3800κάτι. και όμως http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/2l8jlu/call_of_duty_advanced_warfare_fixes_tweaks/ config file is located: \Call of Duty Advanced Warfare\players2\config.cfg one thing I noticed was: seta r_videoMemoryScale "0.85" I changed this to seta r_videoMemoryScale "1" and now the game detects/uses my full 3gig of Vram, where as before it detected 2.5 gigs το άλλαξα και από 2596mb πήγα στα 3054mb 1
kosegdit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα το έβαλα και έπαιξα την πρώτη πίστα ίσα ίσα να το δω λίγο, και να δω και σε τι settings μπορώ να το τρέξω. Ελαφρύ μου φαίνεται για game του 2014, αν εξαιρέσεις την ram που έφτασε στα 9,7Gb, λίγο πριν το κλείσω...
gildo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το game θελει patch γιατι αλλιως σερνεται στο multi.Ενταξει να χανεις επειδη το παιχνιδι κολλαει το θεωρω μεγαλη βλακεια.Αν δεν βαλουν dedicated servers δεν προκειται να διορθωθει το lag.Τωρα αυτο που λενε οτι το κανουν για καλυτερο matchmaking ειναι κοροιδια απο οτι εχω δει.Απο την στιγμη που δεν γινεται να βρει συνεχεια παικτες του ιδιου επιπεδου τι matchmaking να κανει.Ειναι το πιο ωραιο cod που εχω δει απο γραφικα και γενικα σαν διασκεδαση αλλα δεν παυει να εχει προβληματα.
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παίδες, άργησα να γράψω γιατί έπρεπε πρώτα να έχω ξεκάθαρη γνώμη. Ο xtrmsnpr έγραψε ένα μακροσκελές review στο οποίο συμφωνώ σε αρκετά σημεία, οπότε εγώ θα τα γράψω σε bullet points για μην επαναλαμβάνομαι. Αυτό που πρέπει να τονίσω και να το έχετε και εσείς υπόψιν, είναι ότι είναι το πρώτο cod που παίρνω από το θρυλικό cod4. Επομένως η κάθε σύγκριση που κάνω είναι με βάση τις τέλειες αναμνήσεις του cod4 και με το γεγονός ότι για μένα το franchise δεν έχει κορεστεί, αφού δεν το έπαιρνα κάθε χρόνο (βέβαια ακολουθούσα τις εξελίξεις και εν γνωσει μου τα έδινα άκυρο). Οπότε έχουμε και λέμε: Single Player =========== + ποικιλία από πίστες + ποικιλία από objectives + πιστευτό sci-fi setting + ωραία γραφικά + Kevin Spacey - πιο cliché πεθαίνεις - πιο linear πεθαίνεις πάλι - απόρροια του προηγούμενου είναι το μηδενικό replay value (μόνο για τα intel points θα το ξαναέπαιζα) - εξαιρουμένου του Spacey, οι άλλοι χαρακτήρες είναι μεταξύ γέλιου και κλάματος Multiplayer ========== + exosuit τόσο σαν κίνηση όσο και σαν abilities που πραγματικά σου δίνει λόγο να την μάθεις + πολύ όμορφοι χάρτες τόσο οπτικά όσο και που εκμεταλλεύονται την exosuit (κανένας δεν είναι "please skip") + πολλοί χάρτες (ειδικά για launch) + ωραίο touch το "levolution" σε κάποια maps + επίσης τα supply drops που παρέχουν killstreaks για συγκεκριμένα maps + κάλο TTK στο normal που, αν και δεν είναι hardcore TTK, ωστόσο τρώγεται + δύσκολο να καμπερώσεις ακίνητος + ευρύ customisation του χαρακτήρα + customisation των killstreaks + random loot + redeemable equipment (για XP) + γενικά ο κόσμος παίζει τα objectives + δεν γίνεται χαμός σε chat/voice (βασικά δεν μιλάνε και πολύ, μόνο sry / np κατά κανόνα για teamkills) - ακόμη ΝΟ DEDICATED SERVERS (αν δεν βάλουν όπως ξεκάθαρα δήλωσαν, είναι ψεύτες και για μένα η Sledgehammer θα μπει στην blacklist μαζί με άλλα γνωστά studio) που επηρεάζει τραγικά το hit registration, movement, connection, moderation, άλλα κυρίως το community του παιχνιδιού - το matchmaking σε βάζει με αντίστοιχου skill/rank παίχτες, επομένως είσαι πάντα στην τσίτα και δύσκολα θα πιάσεις τα killstreaks - τα χαλασμένα random spawn points (από cod4) που τώρα λόγω exosuit και την ευκολία & ταχύτητα κίνησης γίνονται ακόμη πιο αισθητά - BAL το υπερόπλο AR - τα smg δεν έχουν νόημα (μικρό accuracy και γενικά σε σχέση με τα AR, απλά δεν προσφέρουν κάτι) - λείπουν τα sleight of hand και double tap abilities (το dead silence υπάρχει σαν exosuit ability) ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ --> να το πάρει κανείς ή να μην το πάρει; 1) αν θέλετε να παίζετε ένα γρήγορο fps και αν δεν έχετε εναλλακτική αυτόν τον καιρό, τότε ΝΑΙ 2) αν έχετε εναλλακτική, θα πρότεινα ΟΧΙ μέχρις ότου βάλουν dedis (αν βάλουν τότε ΝΑΙ δαγκωτό) 3) αν ψάχνετε για large scale tactical fps (τύπου battlefield, battlefront κτλ), ΟΧΙ 4) αν ενδιαφέρεστε μόνο για SP, ΟΧΙ Εκτιμώμενη αξία max 25 ευρώ χωρίς dedis max 40 ευρώ με dedis Γενικά για κάποιον όπως εμένα που είχε αφήσει τα cod τόσα χρόνια, το AW είναι μία ωραία αλλαγή και ευκαιρία για να ξαναπιάσω το franchise. Δυστύχως, αν δεν βάλουν dedis, το παιχνίδι θα πεθάνει σύντομα, γιατί η community είναι που κάνει ωραίο κάθε παιχνίδι που είναι κατά κύριο λόγο MP. Απορώ τι μυαλά κουβαλάνε εκεί μέσα, αφού ειδικά όταν μιλάμε για fast-paced fps, οι dedicated servers είναι μονόδρος. 3
ADHD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το τρεχει κανεις με παρομοιο συστημα με το δικο μου να μου πει αποδοση στο multiplayer?? Στο normal το εχω με shadows/AA off και ειμαι slideshow σε μερικες πιστες και πραγματικα μου χαλαει πολυ την εμπειρια. Λογικα ειναι θεμα CPU ετσι??
gildo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παίδες, άργησα να γράψω γιατί έπρεπε πρώτα να έχω ξεκάθαρη γνώμη. Ο xtrmsnpr έγραψε ένα μακροσκελές review στο οποίο συμφωνώ σε αρκετά σημεία, οπότε εγώ θα τα γράψω σε bullet points για μην επαναλαμβάνομαι. Αυτό που πρέπει να τονίσω και να το έχετε και εσείς υπόψιν, είναι ότι είναι το πρώτο cod που παίρνω από το θρυλικό cod4. Επομένως η κάθε σύγκριση που κάνω είναι με βάση τις τέλειες αναμνήσεις του cod4 και με το γεγονός ότι για μένα το franchise δεν έχει κορεστεί, αφού δεν το έπαιρνα κάθε χρόνο (βέβαια ακολουθούσα τις εξελίξεις και εν γνωσει μου τα έδινα άκυρο). Οπότε έχουμε και λέμε: Single Player =========== + ποικιλία από πίστες + ποικιλία από objectives + πιστευτό sci-fi setting + ωραία γραφικά + Kevin Spacey - πιο cliché πεθαίνεις - πιο linear πεθαίνεις πάλι - απόρροια του προηγούμενου είναι το μηδενικό replay value (μόνο για τα intel points θα το ξαναέπαιζα) - εξαιρουμένου του Spacey, οι άλλοι χαρακτήρες είναι μεταξύ γέλιου και κλάματος Multiplayer ========== + exosuit τόσο σαν κίνηση όσο και σαν abilities που πραγματικά σου δίνει λόγο να την μάθεις + πολύ όμορφοι χάρτες τόσο οπτικά όσο και που εκμεταλλεύονται την exosuit (κανένας δεν είναι "please skip") + πολλοί χάρτες (ειδικά για launch) + ωραίο touch το "levolution" σε κάποια maps + επίσης τα supply drops που παρέχουν killstreaks για συγκεκριμένα maps + κάλο TTK στο normal που, αν και δεν είναι hardcore TTK, ωστόσο τρώγεται + δύσκολο να καμπερώσεις ακίνητος + ευρύ customisation του χαρακτήρα + customisation των killstreaks + random loot + redeemable equipment (για XP) + γενικά ο κόσμος παίζει τα objectives + δεν γίνεται χαμός σε chat/voice (βασικά δεν μιλάνε και πολύ, μόνο sry / np κατά κανόνα για teamkills) - ακόμη ΝΟ DEDICATED SERVERS (αν δεν βάλουν όπως ξεκάθαρα δήλωσαν, είναι ψεύτες και για μένα η Sledgehammer θα μπει στην blacklist μαζί με άλλα γνωστά studio) που επηρεάζει τραγικά το hit registration, movement, connection, moderation, άλλα κυρίως το community του παιχνιδιού - το matchmaking σε βάζει με αντίστοιχου skill/rank παίχτες, επομένως είσαι πάντα στην τσίτα και δύσκολα θα πιάσεις τα killstreaks - τα χαλασμένα random spawn points (από cod4) που τώρα λόγω exosuit και την ευκολία & ταχύτητα κίνησης γίνονται ακόμη πιο αισθητά - BAL το υπερόπλο AR - τα smg δεν έχουν νόημα (μικρό accuracy και γενικά σε σχέση με τα AR, απλά δεν προσφέρουν κάτι) - λείπουν τα sleight of hand και double tap abilities (το dead silence υπάρχει σαν exosuit ability) ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ --> να το πάρει κανείς ή να μην το πάρει; 1) αν θέλετε να παίζετε ένα γρήγορο fps και αν δεν έχετε εναλλακτική αυτόν τον καιρό, τότε ΝΑΙ 2) αν έχετε εναλλακτική, θα πρότεινα ΟΧΙ μέχρις ότου βάλουν dedis (αν βάλουν τότε ΝΑΙ δαγκωτό) 3) αν ψάχνετε για large scale tactical fps (τύπου battlefield, battlefront κτλ), ΟΧΙ 4) αν ενδιαφέρεστε μόνο για SP, ΟΧΙ Εκτιμώμενη αξία max 25 ευρώ χωρίς dedis max 40 ευρώ με dedis Γενικά για κάποιον όπως εμένα που είχε αφήσει τα cod τόσα χρόνια, το AW είναι μία ωραία αλλαγή και ευκαιρία για να ξαναπιάσω το franchise. Δυστύχως, αν δεν βάλουν dedis, το παιχνίδι θα πεθάνει σύντομα, γιατί η community είναι που κάνει ωραίο κάθε παιχνίδι που είναι κατά κύριο λόγο MP. Απορώ τι μυαλά κουβαλάνε εκεί μέσα, αφού ειδικά όταν μιλάμε για fast-paced fps, οι dedicated servers είναι μονόδρος. +1
giannhs13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 φιλε kosegibt γιατι σε τρωει τοσο πολυ ραμ ?? εμενα 5 ραμ με εχει φτασει το ανωτερο μηπως εχεις και αλλα παραθυρα ανοιχτα????
kosegdit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 φιλε kosegibt γιατι σε τρωει τοσο πολυ ραμ ?? εμενα 5 ραμ με εχει φτασει το ανωτερο μηπως εχεις και αλλα παραθυρα ανοιχτα???? Όχι βαζελάρα μου, δεν έχω κάτι άλλο ανοιχτό. Το μόνο που έχω αλλάξει είναι το page file στον ssd, που το μείωσα στα 1024. Ακόμα και την Vram μου τερματίζει σχεδόν, αν και έχω τις ρυθμίσεις στο τέρμα. Εσύ πόση Ram έχεις συνολικά διαθέσιμη;
giannhs13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 8 gb ram ddr 3 εχω αλλα σου λεω βαρια βαρια μεχρι 6 μια φορα με πηγε παραπανω οχι και το εχω λιωσει το παιχνιδι!!! εσενα πολυ σε τρωει
ADHD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το τρεχει κανεις με παρομοιο συστημα με το δικο μου να μου πει αποδοση στο multiplayer?? Στο normal το εχω με shadows/AA off και ειμαι slideshow σε μερικες πιστες και πραγματικα μου χαλαει πολυ την εμπειρια. Λογικα ειναι θεμα CPU ετσι?? Τα εβαλα ολα low και παρατηρησα GPU usage 50-55% CPU usage 46-56% παρ'ολα αυτα παω απο 90fps σε 25/30 πολυ συχνα μερικες φορες και παραπανω ειδικα σε 2-3 πιστες. Any ideas??
giannhs13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 εμενα με τρωωει 23 με 30 % επεξεργαστικη ισχυ και καρτα γραφικων 99% ομως σε αναλυση 1280*720 να φανταστεις δεν εχω καλη καρτα γραφικων εχω την 6570 της saphire ομως με το παιζει κανονικα δεν κολαει
kosegdit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 8 gb ram ddr 3 εχω αλλα σου λεω βαρια βαρια μεχρι 6 μια φορα με πηγε παραπανω οχι και το εχω λιωσει το παιχνιδι!!! εσενα πολυ σε τρωει Συνήθως και τα προγράμματα και τα windows απλώνονται όσο περισσότερο ram έχεις. Μάλλον γιαυτό μου τρώει περισσότερο, ποιος ξέρει.
gildo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Απο τις 5.30 μεχρι 7.45 εχω καταφερει να παιξω μονο 3-4 ματς.Θα κολλησει η awaiting challenge η sychronizing game settings.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Απο τις 5.30 μεχρι 7.45 εχω καταφερει να παιξω μονο 3-4 ματς.Θα κολλησει η awaiting challenge η sychronizing game settings. χαίρομαι που δεν ήμουν ο μόνος!!Νόμιζα ότι είχα πρόβλημα εγω.. Εμένα με έβαζε σε session TDM,και πετούσε στα καπάκια μήνυμα session is full,μπορεί να το έκανε και 5 συνεχόμενες φορές... Και μετά με έβαζε σε παιχνίδια,όπου όλοι είχαμε 1 γραμμή(ανάθεμα τις γραμμές με τις κ@λοκονσόλες,και όχι αριθμούς για ping) και μόνο 2 άτομα είχανε full σήμα,σήμα καμπάνα..Οπότε το έκλεισα και δεν έχω ξαναπαίξει από εκείνη την ώρα.. Επίσης,δεν με βάζει ΠΟΤΕ σε πίστα που είναι instinct και recovery..Πάντα θα με κάνει timeout,πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα