gildo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασα akimbo σημερα και κοβουν.Δυστυχως και αυτο το game αρχιζει να γεμιζει campers.Επαιζα ground war και το ευχαριστιομουν αλλα σημερα πραγματικα ηταν ξενερα.Kill confirm campers,domination campers βαρεθηκα και βγηκα.Ενω γινονται κατι ωραια gunfights στον αερα με την ταχυτητα που εχει,μερικοι προτιμουν να αραζουν.
ggramenos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 dedicated servers έβαλαν; Μπα σιγα μην βαλουν ....για P2P οι servers είναι τέλειοι....αν με ρωτουσαν και δεν το ηξερα ότι είναι P2P θα ελεγα ότι είναι dedicated....από την ημερα που βγηκε δεν ειχα το παραμικρο lag... παράδειγμα προς μίμηση ....για μερικους...μερικους...
euxoulhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 ενα ακομα fail παιχνιδι,διοτι ειναι fail,δεν ειναι εφικτο να πρεπει να σκας τοσα λευτα σε καρτα για να το παιξεις μια χαρα! και εμεις με χαμηλο pc να μην αξιοποιουνται ΚΑΝ τα χαρακτηρηστικα... για του λογου το αληθες...κοιταξτε και τραβηξτε τα μαλλια σας -.- πρωτα δειχνω τις ρυθμισεις που εχω.. υστερα in game βλεπετε οτι cpu αλλα και η gpu ειναι usage στο 40% περιπου..και παρολα αυτα το παιχνιδι ειναι unplayble με frames drops ! οχι τιποτα αλλα για να ξερουμε και τι λεμε... και δεν νομιζω να ειναι η ram μου τοσο πολυ που σκαλωνει και το game..ειπαμε.. οριστε οι εικονες -.- Υ.Γ. υπαρχει κανενα επισημο φορουμ του παιχνιδιου για να ποσταρω τις φωτο και να τους κραξω; -.-
johnnyman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 σημερα το τερματισα το παιχνιδι.απλα απιστευτο!!το καλυτερο call of duty για μενα με φοβερο κινηματογραφικο campaign!!τα γραφικα του επισης παρα πολυ ωραια ειδικα με sweetfx!το παιχνιδι μου ετρεχε νερο ολα ultra εννοειται ειδικα μετα το patch δεν επεφτε ποτε κατω απο 60fps!! Oριστε κ με μερικα(πολλα) screenshots σχεδον απο ολα τα σταδια του campaign!! Περιεχει spoiler γι αυτο οσοι δεν το τερματησατε μην τις βλεπεται!!! 2
Donacgreece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Τα γραφικά είναι πολύ ανώτερα από του ps4 η μου φαίνεται; γιατί στο ghost δεν είχε τέτοια διαφορά νομίζω...
johnnyman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 ολα τα screenshots ειναι τραβηγμενα με sweetfx!!μηπως γι αυτο σου φενεται ετσι?δεν ξερω σε τι settings τρεχει το παιχνιδι στο ps4!
Donacgreece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μου φαίνονται πιο κρύα, δηλαδή πιο αληθινά τα χρώματα. Δεν έχει αυτη τη χρωματιστη παλέτα...
Donacgreece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Τότε κάνει φοβερή δουλειά. Έτσι θα έπρεπε να είναι τα γραφικά εξ αρχής. Αυτό που με χαλάει στα Costa είναι η χρωματική παλέτα που έχουν 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 σε ερώτηση που τους έκανα https://twitter.com/...733121951109120 https://community.sl...tes-coming-soon Also, we've been asked several times about the status of dedicated server support. Activision shared this statement earlier this week: Advanced Warfare employs game servers hosted at data centers globally on all platforms and listen servers as part of our proprietary matchmaking system. Our goal is to ensure the best possible connection and greatest gameplay experience regardless of location and time of day. το πήρα 22€ πάντως
AntonisKo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 To campaign προσωπικα μου φανηκε πολυ μετριο. Μοναχα η Σαντορινι ειχε λιγο ενδιαφερον. Παμε για Far Cry τωρα.
liakjim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω. Στον σταθερό της υπογραφής, ενώ έχω 45fps και άνω (σχεδόν όλα high/full ), έχω υψηλή χρήση του σκληρού δίσκου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι choppy. H χρήση της cpu είναι στο 77~90%. της gpu στο 100% της ram στα 5Gb. και της vram στα 1470Μb. Τις ρυθμίσεις για shader preload και shadow cache , τις έχω ON. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα