Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα akimbo σημερα και κοβουν.Δυστυχως και αυτο το game αρχιζει να γεμιζει campers.Επαιζα ground war και το ευχαριστιομουν αλλα σημερα πραγματικα ηταν ξενερα.Kill confirm campers,domination campers βαρεθηκα και βγηκα.Ενω γινονται κατι ωραια gunfights στον αερα με την ταχυτητα που εχει,μερικοι προτιμουν να αραζουν.

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

dedicated servers έβαλαν;

Μπα σιγα μην βαλουν

....για P2P οι servers είναι τέλειοι....αν με ρωτουσαν και δεν το ηξερα ότι είναι P2P θα ελεγα ότι είναι dedicated....από την ημερα που βγηκε δεν ειχα το παραμικρο lag... παράδειγμα προς μίμηση ....για μερικους...μερικους...

Δημοσ.

ενα ακομα fail παιχνιδι,διοτι ειναι fail,δεν ειναι εφικτο να πρεπει να σκας τοσα λευτα σε καρτα για να το παιξεις μια χαρα!

και εμεις με χαμηλο pc να μην αξιοποιουνται ΚΑΝ τα χαρακτηρηστικα...

για του λογου το αληθες...κοιταξτε και τραβηξτε τα μαλλια σας -.-

πρωτα δειχνω τις ρυθμισεις που εχω..

υστερα in game βλεπετε οτι cpu αλλα και η gpu ειναι usage στο 40% περιπου..και παρολα αυτα το παιχνιδι ειναι unplayble με frames drops !

οχι τιποτα αλλα για να ξερουμε και τι λεμε...

και δεν νομιζω να ειναι η ram μου τοσο πολυ που σκαλωνει και το game..ειπαμε..

οριστε οι εικονες -.-

y4X692F.jpg

7t4y56M.jpg

ukzncZg.jpg

pDsjpfN.jpg

EdG8q8j.jpg

U0J9aHA.jpg

c3uCUGh.jpg

V6H64gq.jpg

Υ.Γ. υπαρχει κανενα επισημο φορουμ του παιχνιδιου για να ποσταρω τις φωτο και να τους κραξω; -.-

Δημοσ.

σημερα το τερματισα το παιχνιδι.απλα απιστευτο!!το καλυτερο call of duty για μενα με φοβερο κινηματογραφικο campaign!!τα γραφικα του επισης παρα πολυ ωραια ειδικα με sweetfx!το παιχνιδι μου ετρεχε νερο ολα ultra εννοειται ειδικα μετα το patch δεν επεφτε ποτε κατω απο 60fps!!

Oριστε κ με μερικα(πολλα) screenshots σχεδον απο ολα τα σταδια του campaign!!

Περιεχει spoiler γι αυτο οσοι δεν το τερματησατε μην τις βλεπεται!!!

w0O2a2m.jpg
e5M85ua.jpg
cApZ0DM.jpg
kU8zUak.jpg
kflSdom.jpg
7CXbsyw.jpg
3PwUt0b.jpg
3z2ZfN1.jpg
UPZeMCP.jpg
6P5iHRS.jpg
Nepy5I9.jpg
yu7CRJ7.jpg
lfh5cx1.jpg
IBLZkYY.jpg
jy9MiCf.jpg
m1YtYLc.jpg
FLQtjEq.jpg
Nkn82ft.jpg
VpLIz6s.jpg
KzN9nW2.jpg
qNEXiRf.jpg
2kIPH5a.jpg
BmPGJyn.jpg
rvCFxIX.jpg
5q8OPrk.jpg
r5u0Qbo.jpg
b7r7BO7.jpg

• Like 2
Δημοσ.

ολα τα screenshots ειναι τραβηγμενα με sweetfx!!μηπως γι αυτο σου φενεται ετσι?δεν ξερω σε τι settings τρεχει το παιχνιδι στο ps4!

Δημοσ.

Τότε κάνει φοβερή δουλειά. Έτσι θα έπρεπε να είναι τα γραφικά εξ αρχής. Αυτό που με χαλάει στα Costa είναι η χρωματική παλέτα που έχουν

• Like 1
Δημοσ.

σε ερώτηση που τους έκανα

https://twitter.com/...733121951109120

https://community.sl...tes-coming-soon

Also, we've been asked several times about the status of dedicated server support. Activision shared this statement earlier this week:

Advanced Warfare employs game servers hosted at data centers globally on all platforms and listen servers as part of our proprietary matchmaking system. Our goal is to ensure the best possible connection and greatest gameplay experience regardless of location and time of day.

το πήρα 22€ πάντως

Δημοσ.

Να ρωτήσω.

Στον σταθερό της υπογραφής, ενώ έχω 45fps και άνω (σχεδόν όλα high/full ), έχω υψηλή χρήση του σκληρού δίσκου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι choppy. 

H χρήση της cpu είναι στο 77~90%.

της gpu στο 100%

της ram στα 5Gb. 

και της vram στα 1470Μb. 

Τις ρυθμίσεις για shader preload και shadow cache , τις έχω ON. 

Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...