Heatspreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Τελικά ok, το έφτιαξα. Ενεργοποίησα το SLI και τα έβαλα όλα στο High (όχι extra) με Filmic.
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Να ενα κλασσικο παραδειγμα του γιατι τα youtube reviews εχουν γινει τοσο δημοφιλη http://angryjoeshow.com/2014/11/call-of-duty-advanced-warfare-angry-review/
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τελικά ok, το έφτιαξα. Ενεργοποίησα το SLI και τα έβαλα όλα στο High (όχι extra) με Filmic. Απενεργοποίησε τα cache options που έχει(Δύο είναι) και το shader preload άστο ενεργοποιημένο, ας αργεί λίγο το loading.Θα έπρεπε να έχεις 3GB+ Vram για να το κλείσεις και να μην έχεις θέμα με hitching/stuttering κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
ggramenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ...και κάτι άλλο που ίσως να διαφεύγει σε κάποιους....το καμπερομα που ξέραμε όλοι στο multi ....τελος.... ......run,jump and gun!!!!!!Αλλά υπαρχει και το κλασικό mode για αυτούς που θελουν να παιξουν χωρις jumping....
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Απενεργοποίησε τα cache options που έχει(Δύο είναι) και το shader preload άστο ενεργοποιημένο, ας αργεί λίγο το loading.Θα έπρεπε να έχεις 3GB+ Vram για να το κλείσεις και να μην έχεις θέμα με hitching/stuttering κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα το δοκιμάσω. Οι κάρτες μου παίζουν σε χαμηλή συχνότητα. 500Mhz. Λάθος reading του MSI Afterburner ή πράγματι είναι τόσο χαμηλή η συχνότητα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Επέλεξε ''Prefer Maximum Performance'' στους οδηγούς της Nvidia.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Όχι, εγώ έχω επιλέξει ''Prefer Maximum Performance'' στο Power Management στους οδηγούς για να μην πέφτουν τα ρολόγια σε συγκεκριμένα παιχνίδια.Στο κάνει στους 344.65 ;
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τους τελευταίους έχω. Στους προηγούμενους δεν μου το έκανε.Αν επιλέξω Maximum Performace όταν είμαι σε IDLE στο Desktop θα πέφτουν τα ρολόγια ή θα καίω τσάμπα ρεύμα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Επέλεξέ το μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πήγαινε στα profiles, βρες το Advanced Warfare και βάλε ''Prefer Maximum Performance'' και δες αν φταίει αυτό.
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Okay. Ευχαριστώ.
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 έκανα κι εγώ cod account, ξαναστείλτε για την clan να υποθέσω [GR] clan tags ;
wazzaa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το τερμάτισα.Αρκετά καλό. Δεν μπορώ να πω. Όχι όμως κάτι που με ενθουσίασε.... Ωραίες σκηνές βέβαια και καλό story....
euxoulhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ειδα σε φιλο το game σε συστημα amd 8320,8gb ram,mobo δεν θυμαμαι αλλα ειναι μια της aschrok,και gpu 5xxx !!!! και το παιχνιδι ετρεχε νερο σε medium με καποια high!!! wtf?? αποτι φαινεται δεν ειναι θεμα καρτας...αλλα θεμα cpu ή ram.. btw εγω ακομα δεν μπορω να το τρεξω,παει σαν μογγολακι στους βατους βλεπω και τον τυπα εδω που εχει το ιδιο συστημα με μενα με χειροτερη ομως gpu+mobo και με πιανουν τα νευρα μου που δεν μπορω να το παιξω καν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα