gildo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορω να σε βρω, κανε με add και οποιος αλλος θελει.Το δικο μου ειναι Th3_Code Τον Athanasio και τον garett τους βρηκε.
Greekz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αποκλειεται μαν,ψαξου με τις ρυθμισεις..βγαλε εντελως το supersampling,και πατα το optimal settings που λεει,και θα στρωσει αν εχεις φουλ supersampling δεν ξεκιναει για κανενα λογο με τα specs που εχεις Φιλε μου δοκιμασα να το παιξω ολα μα ολα στο low και ακομα κολλούσε σε υπερβολικο βαθμο
johnnyman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μεχρι στιγμης φοβερο το campaign!! ειμαι στην αποστολη μετα την σαντορινη!! 1
wazzaa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μεχρι στιγμης φοβερο το campaign!! ειμαι στην αποστολη μετα την σαντορινη!! Μαζί είμαστε Μόλις τελείωσα και εγώ την αποστολή που είπες!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ!!!!! Δεν είχα διαβάσει κάτι και έτσι όταν είδα την τοποθεσία έπαθα ΣΟΚ!!!! 1
garrett156 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 λοιπον εκανα και εγω τον san shiro add τον gbak δεν μου τον βρισκει ουτε εμενα.το δικο μου ξαναγραφω ειναι th3_sentinel και καλη φαση θα ηταν να παιξουμε παρεα σε καποια στιγμη.εμενα με καλειτε για τα παντα εκτος search and destroy και το αλλο το αντιστοιχο.
gbak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Brothers λαθος ειμαι gbak eng... λοιπον το TDM kILL Confirmed ειναι καλο,αποτρεπει καμπερια το μοντ αυτο καθως πρεπει να πας στο ταγκ για κονφριμ το κιλλ
garrett156 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μην το λες εγω πολλες φορες αμα δω tag συμπαικτη μπροστα μου μπορει να περιμενω λιγο σε καποια γωνιτσα να ερθει καποιος τρεχοντας να το παρει...
gildo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Aπο nat open εγινε moderate Eφτιαξα clan και πηγα να σας στειλω invite αλλα εγραφε οτι δεν εχεται cod account.Μονο στον garrett πηγε το invite κανονικα.
Heatspreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι μου κάνει ελαφρύ stuttering πάντως. Δοκίμασα με μία κάρτα γραφικών, low settings και κάνει το ίδιο... :/Ανά μερικά δευτερόλεπτα ένα ψιλό κολληματάκι. Ακόμα και ακίνητος να μένω κοιτάζοντας διάφορα πράγματα που αιωρούνται τα βλέπω να κάνουν ένα τσίμπημα.Έχω φυσικά τελευταίους Drivers και το πρώτο Update του παιχνιδιού.
aekoupoli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Aπο nat open εγινε moderate Eφτιαξα clan και πηγα να σας στειλω invite αλλα εγραφε οτι δεν εχεται cod account.Μονο στον garrett πηγε το invite κανονικα. cod account δεν εχω μονο steam αccount,ειναι διαφορετικο?
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν εβγαινε τωρα το expansion του Wow θα το ειχα τιμησει Ισως σε 1-2 μηνες να εχει πεσει και λιγο η τιμη του 1
aekoupoli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 το zombie mode που ειχα διαβασει ειναι αυτο το infected που εχει?
gildo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πρεπει να κανεις ενα λογαριασμο απο οτι θυμαμαι στην activision.Θα δεις καπου λεει στο multi cod account και θα πατησεις εκει να το φτιαξεις.Μετα συνδεεται με λινκ ο λογαριασμος σου στο στεαμ.Οταν πατησεις operator το εχει τελευταιο στο κατω μερος το cod account Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από gildo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα