Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορω να σε βρω, κανε με add και οποιος αλλος θελει.Το δικο μου ειναι Th3_Code

Τον Athanasio και τον garett τους βρηκε.

Δημοσ.

Αποκλειεται μαν,ψαξου με τις ρυθμισεις..βγαλε εντελως το supersampling,και πατα το optimal settings που λεει,και θα στρωσει

αν εχεις φουλ supersampling δεν ξεκιναει για κανενα λογο με τα specs που εχεις

Φιλε μου δοκιμασα να το παιξω ολα μα ολα στο low και ακομα κολλούσε σε υπερβολικο βαθμο 

Δημοσ.

μεχρι στιγμης φοβερο το campaign!!

ειμαι στην αποστολη μετα την σαντορινη!!

Μαζί είμαστε :P

Μόλις τελείωσα και εγώ την αποστολή που είπες!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ!!!!!

Δεν είχα διαβάσει κάτι και έτσι όταν είδα την τοποθεσία έπαθα ΣΟΚ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον εκανα και εγω τον san shiro add τον gbak δεν μου τον βρισκει ουτε εμενα.το δικο μου ξαναγραφω ειναι th3_sentinel και καλη φαση θα ηταν να παιξουμε παρεα σε καποια στιγμη.εμενα με καλειτε για τα παντα εκτος search and destroy και το αλλο το αντιστοιχο.

Δημοσ.

Brothers  λαθος ειμαι gbak eng... :-D

λοιπον το TDM kILL Confirmed ειναι καλο,αποτρεπει καμπερια το μοντ αυτο καθως πρεπει να πας στο ταγκ για κονφριμ το κιλλ

Δημοσ.

μην το λες εγω πολλες φορες αμα δω tag συμπαικτη μπροστα μου μπορει να περιμενω λιγο σε καποια γωνιτσα να ερθει καποιος τρεχοντας να το παρει...:P

Δημοσ.

Aπο nat open εγινε moderate :fear: Eφτιαξα clan και πηγα να σας στειλω invite αλλα εγραφε οτι δεν εχεται cod account.Μονο στον garrett πηγε το invite κανονικα.

Δημοσ.

Το παιχνίδι μου κάνει ελαφρύ stuttering πάντως. Δοκίμασα με μία κάρτα γραφικών, low settings και κάνει το ίδιο... :/
Ανά μερικά δευτερόλεπτα ένα ψιλό κολληματάκι. Ακόμα και ακίνητος να μένω κοιτάζοντας διάφορα πράγματα που αιωρούνται τα βλέπω να κάνουν ένα τσίμπημα.
Έχω φυσικά τελευταίους Drivers και το πρώτο Update του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Aπο nat open εγινε moderate :fear: Eφτιαξα clan και πηγα να σας στειλω invite αλλα εγραφε οτι δεν εχεται cod account.Μονο στον garrett πηγε το invite κανονικα.

cod account δεν εχω μονο steam αccount,ειναι διαφορετικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να κανεις ενα λογαριασμο απο οτι θυμαμαι στην activision.Θα δεις καπου λεει στο multi cod account και θα πατησεις εκει να το φτιαξεις.Μετα συνδεεται με λινκ ο λογαριασμος σου στο στεαμ.Οταν πατησεις operator το εχει τελευταιο στο κατω μερος το cod account

Επεξ/σία από gildo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...