Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ναι ανετα φιλε,απλα κανεις bypass το μυνημα για μνημη,και παραγγελνεις και κανα ντιμακι μνημης αμα κατσει.

εδω ετρεξε αψογα σε ταμπλετ surface pro2,με 4gb ραμ και ιντελ hd 4400,σε 1024χ768 ολα low 35-50 φρειμς   :-D

με το NAT τζιφος,upnp enable σε draytek,και πορτ ανοιγμα,μια απο τα ιδια

Βασικα φιλε μου εγκατεστησα το παιχνιδι αλλα κολλαγε μεχρι και στο βιντεο πριν τη πρωτη πιστα ... οταν καταφερα και μπηκα στη πιστα εκει απλα δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω...

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αποκλειεται μαν,ψαξου με τις ρυθμισεις..βγαλε εντελως το supersampling,και πατα το optimal settings που λεει,και θα στρωσει

αν εχεις φουλ supersampling δεν ξεκιναει για κανενα λογο με τα specs που εχεις

Δημοσ.

Βασικα φιλε μου εγκατεστησα το παιχνιδι αλλα κολλαγε μεχρι και στο βιντεο πριν τη πρωτη πιστα ... οταν καταφερα και μπηκα στη πιστα εκει απλα δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω...

τα ιδια και σε μενα,τι και στο medium που το δοκιμασα προκοπη δεν ειδα ουτε διαφορα...κριμα πραγματικα

Δημοσ.

ρε σεις ο @Greekz με  i5-4670k και r9 280,δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να το τρεξει..κατι αλλο παιζει

εν αναγκη φορεστε μνημη,εμενα παντως με τα 4gb,  αργει πολυ να φορτωσει ,ξεκιναει με λιγα σπασιματα και μετα στρωνει και παιζει ανετα ολα low ομως,και με intel 4400

Δημοσ.

μανγκες ground war μονο...εχει τοσο κοσμο που κανεις δεν μπορει να καμπεριασει για πολυ ωρα...domi-kill confirmed και tdm.οι χαρτες φετος ειναι ετη φωτος απο περισυ.προσωπικα απο το blops το πρωτο το οποιο λατρευω εχω να γουσταρω τοσο....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως παιζει να εχω προβλημα με το σκληρο γιατι κανει κατι κολληματα το pc ακομα και οταν αλλαζω καρτελα στο chrome.Το παιχνιδι παντως θα το παιξω στο ps4 απο οτι φαινεται  :P

• Like 1
Δημοσ.

.Το παιχνιδι παντως θα το παιξω στο ps4 απο οτι φαινεται  :P

..και εγω το πηρα για PS4...αλλα λειαν συντομως θα το παρω και στο PC...τέτοιοι τιτλοι αξιζουν εις διπλουν...παντως τετοιο λιωσιμο στο multy ειχα να κανω από εποχη Battlefield 4,Titanfall....κ.ο.κ......

Δημοσ.

πως τρεχεται τετοια παιχνιδια με joypad,ενας θεος ξερει.. :-D

εμενα με σαμσουνγ σσδ 128,μου τον εχει φαει  σχεδον ολο το cod aw,παμε επειγοντως σε 256

ουτε χωρος για bf4 δεν υπαρχει.. :whistle:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως τρεχεται τετοια παιχνιδια με joypad,ενας θεος ξερει.. :-D

με keyboard/mouse ξεκινησα online με 0.81 kd/r και μολις εβαλα το pad ειμαι στο 1.12.

θελω να πω οτι ειναι θεμα συνηθειας

Επεξ/σία από garrett156
Δημοσ.

με thomson θελει ψαξιμο για να γινει open  το nat type

είχα το 585 από conn-x, μου έβγαζε STRICT και ας είχα upnp και port forwarding

έβαλα το 108Ν της hol και με απλό upnp έγινε OPEN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...