Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβηκε εχθες κατα τις 8 το βράδυ και κόλλησα στο multi για κανά 3ωρο.Δεν το περίμενα να εισαι τόσο διασκεδαστικό το multi μετα την περσινή φόλα.Ωραια γραφικά σε σχεση με τα προηγούμενα και ωραίοι χάρτες.Το riot μου άρεσε πολυ και εκει έκανα ενα πολυ καλο ματς.Ευτυχως δεν υπαρχουν τα τρελα kill streaks που έκανε ο άλλος 150-0.Δεν μπορεις να κανεις πολλά kills ετσι και αλλιώς απο οτι ειδα με αυτα φέτος.Γενικα μου άρεσε πολυ το παιχνίδι αν και υπαρχουν δυο σημεία που εμφανίζει παιδικές ασθένειες.Το πρώτο ειναι το θέμα με τους servers όπου κατι φορες υπαρχει lag και το δεύτερο το κακό spawn.Ειδικό το θέμα με το spawn το εχω δει σχεδόν σε ολα τα cod.Ενα αλλο που μου άρεσε ειναι οτι οι παικτες έπαιζαν τα objectives και δεν έτρεχαν μονο για kills.Θα δούμε και στη συνέχεια πως θα παει το πράγμα.Οποιος θέλει να παίξουμε κανά ματσάκι το βράδυ ειμαι μέσα.

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στην εγγύηση δεν είναι;

πάντως για 280 σειρά μου είπανε να μην πάω αν κάνω αναβάθμιση γιατί όντως έχουν ακουστεί πολλά προβλήματα

Ναι ειναι στην εγγύηση,την πηγα σημερα στο digital master...ειναι gigabyte και θα παει καναδα λεει,οποτε σε 2-3 βδομαδες βλεπουμε.

Δημοσ.

παντως με ολα φουλ και supersamplingx2, εχω τρελο φρειμ ντροπ

με supersampling οφφ,η 770 το παει καρφωτο 91 φραμεσ σε 120hz

και με το post process AA σε filmic2x

κοιτα να δεις που θα παμε για αναβαθμιση gpu σε cod ,πρωτη φορα στα χρονικα

αν και με supersampling φουλ δεν νομιζω να χει διαφορα..

αρχιζω και βαριεμαι λιγο,ειδικα το deathmatch,πολυ καμπερωμα τα πιτσιρικια

για πεστε κανα mode που παιζεται?  το hardpoint δειχνει καλο..

Δημοσ.

Παιζω uplink,hardpoint και επαιξα και λιγο momentum.Εχθες το διασκεδασα παρα πολυ αλλα σημερα μου την εσπασε.Δεν φταιει το game απλως βλεπω να αρχιζουν παλι το καμπερωμα και καταντα βλακεια το πραγμα.Ειδικα σε αυτο παιχνιδι δεν μπορω να καταλαβω τι κερδιζεις αν κανεις 40 kills και στο τελος χασει η ομαδα σου.Το hardpoint ειναι απο τα καλυτερα modes παρεα με το uplink.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι ακριβως και γω τα ιδια,ειναι εθιστικο παντως το ατιμο ειδικα σε καποιες πιστες γινεται χαμος..

προσπαθω να βγαλω ακρη με το nat type moderate..

Δημοσ.

ετσι ακριβως και γω τα ιδια,ειναι εθιστικο παντως το ατιμο ειδικα σε καποιες πιστες γινεται χαμος..

προσπαθω να βγαλω ακρη με το nat type moderate..

Εγω δεν εβγαλα ακρη αν και ανοιξα οτι πορτες ηθελε και το UnPnP πως λεγεται, αν βρεις τιποτα πες το και απο δω.

Δημοσ.

^ναι ανετα φιλε,απλα κανεις bypass το μυνημα για μνημη,και παραγγελνεις και κανα ντιμακι μνημης αμα κατσει.

εδω ετρεξε αψογα σε ταμπλετ surface pro2,με 4gb ραμ και ιντελ hd 4400,σε 1024χ768 ολα low 35-50 φρειμς   :-D

με το NAT τζιφος,upnp enable σε draytek,και πορτ ανοιγμα,μια απο τα ιδια

Δημοσ.

Μην στενοχωριέσαι για το νατ γιατι και μένα που λέει open πάλι εχει lag.Το γράφουν αρκετοί και στο τσατ του παιχνιδιού οτι υπαρχει lag.Ειδικα σε πολυ ανοιχτούς χάρτες ειναι πιο έντονο.

Δημοσ.

^draytek 2710n  εχω,καπου διαβασα upnp θελει enable,δεν εχει νοημα παντως για ψιλοbug το κοβω..

σε καποια ματσακια εχω λαγκ,σε καποια ειμαι οκ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...