@kyros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 δεν εχει θεμα με τα γραφικα το θεμα ειναι οτι τα πρωτα 3-5 λεπτα(απο τα 7 με 10 που κραταει ενα ματς) παει σπασμενο γιατι προσπαθει να συνδεθει με τους παικτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Να γελασουμε και λιγο CoD references. 9.1/10 -IGN 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Να γελασουμε και λιγο Hardpoint Secured! Το καλύτερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Call of Duty: Advanced Warfare patch incoming http://www.pcgamer.com/call-of-duty-advanced-warfare-patch-incoming/no dedicated? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 No dedicated, no buy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 exosuit, αόρατος, ακόμη και κάποιος που λέγεται prophet, wtf crysis reboot? .. προσθέστε και λίγο από fear (slowmo, χειρισμός mecha) ε, βάλε και λίγο titanfall με τα jumps και έδεσε η σάλτσα... ωραίο το campaingn - κινηματογραφικό, όπως σε όλα τα cod βέβαια...στο single όλα τα settings max εκτός από supersapling (2x) και mlaa (2x)... επίσης έχω ενεργοποιημένη την επιλογή που λέει ότι φορτώνουν οι shaders κατά τη διάρκεια των videos, πριν το παιχνίδι... με την επιλογή αυτή έκοψε το stuttering σε εμένα που είχα από ένα σημείο και έπειτα... βέβαια τα videos παίζουν ολίγον σαν παρουσίαση στο powerpoint, αλλά who cares Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 με στεναχώρησες που πες ότι είναι αχανές,ενώ έπαιζες από τότε...και ότι μας αφήνεις.. αλλά ούτε για αστείο η έκταση των map bfbc2/bf3/bf4 δεν φτάνει την έκταση του bf2/bf1942 -- βλέπω όλοι να φεύγουν από το bf σιγά σιγά οχι bro,φυσικα και παιζω ακομα βφ4,παροδικο ηταν θα μου περασει... γενικα αμα στον σκληρο σου τρεχει τα τελευταια χρονια μονο bf,ψαχνεσαι για κατι διαφορετικο.. δεν ειναι ασχημο το AW,παιζεται ανετα..δεν ξερω βεβαια αν θα εχει διαρκεια γενικοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ωραίο το campaingn - κινηματογραφικό, όπως σε όλα τα cod βέβαια Καλά ναι. Από τα λίγα που είδα και από reviews/previews, το έχω πει ότι δεν είμαι φαν των COD, αλλά τα setpieces αντικειμενικά πάντα τα κάνουν καλύτερα απ' οποιονδήποτε άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Που πετάω κάρβουνο για να πάει πιο γρήγορα το loading? 10 λεπτά κάνει ffs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 No dedicated, no buy. :/ ψήσε titanfall,ο ghost το έβαλε. οχι bro,φυσικα και παιζω ακομα βφ4,παροδικο ηταν θα μου περασει... γενικα αμα στον σκληρο σου τρεχει τα τελευταια χρονια μονο bf,ψαχνεσαι για κατι διαφορετικο.. δεν ειναι ασχημο το AW,παιζεται ανετα..δεν ξερω βεβαια αν θα εχει διαρκεια γενικοτερα.. ωραιά ωραιά ναι ισχύει.Γω το χω παρατήσει κάπως το bf4,οπότε σίγουρα ψάχνομαι για νέες περιπέτειες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Έχω παίξει multiplayer μέχρι το level 28, μέχρι στιγμής το διασκεδάζω αν και noobas με mouse/kb control στα fps, πήγα κατευθείαν ranked ούτε campaign ούτε training ούτε τίποτα. Πάντως γενικά soft τον βλέπω τον ανταγωνισμό, ένας δηλαδή που παίζει και αλλα fps στο PC θα είναι εύκολα πρώτος στα pubs. Το πρόβλημα μου είναι τα frame drops ότι και να έχω δοκιμάσει μετά από λίγο αρχίζουν έντονα, είναι και μια πίστα που από την αρχή πρέπει να τρέχει με 20fps.. Α επίσης έφαγα και ένα red screen of death αντί για blue την ωρα που έπαιζα, έχει κανεις ιδέα τι είναι αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 :/ ψήσε titanfall,ο ghost το έβαλε. Το έβαλα και 'γω. Που πετάω κάρβουνο για να πάει πιο γρήγορα το loading? 10 λεπτά κάνει ffs. Απενεργοποιείς το ''shader preload'' και το loading είναι πολύ πιο γρήγορο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έρχεται patch: http://www.pcgamer.com/call-of-duty-advanced-warfare-patch-incoming/ Post #424 Μου διέφυγε τελείως. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από MSSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Έρχεται patch: http://www.pcgamer.com/call-of-duty-advanced-warfare-patch-incoming/ Post #424 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Post #424 Post #379 για όσους σκέφτονται να το πάρουν ή όχι. Η απάντησή μου είναι ΝΑΙ ξεκάθαρο. Άλλα είναι η δική μου προσωπική γνώμη, την οποία θα στοιχειοθετήσω εντός της εβδομάδας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα