gildo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Απο οτι βλεπω world wide γραφει.Οποτε πρεπει να ειμαστε ενταξει πιστευω.Aπο g2play και εγω θα το παρω γιατι εχει την πιο χαμηλη τιμη που βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ναι wolrd wide/global το ίδιο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Με έψησαν μερικά review και σκέφτομαι την σκοτεινή πλευρά, (δεν έχω ξαναπάρει COD) should I...ή να βάλω πάλι TitanFall? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 φυσικα και ειμαι απο το πρωτο bf που χει βγει μεχρι και το 4 πριμιουμ που το τρεχω τωρα.. για να ειμαι ειλικρινης,δεν ημουν ποτε ιδιαιτερος φαν του Cod,το συγκεκριμενο μου αρεσει. φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ bf4 και ΑW,ειναι διαφορετικα παιχνιδια. απλα ψιλοβαρεθηκα το bf4,και το AW εχει κατι το ιδιαιτερο,μου αρεσουν πολυ τα maps που εχει,και το ανελεητο κυνηγητο που υπαρχει,με παραπεμπει ισως σε ποιο παλιες εποχες multiplayer. νταξ για τους dedicated server,ειναι γνωστο το θεμα ανεκαθεν. παω για Free For All... με στεναχώρησες που πες ότι είναι αχανές,ενώ έπαιζες από τότε...και ότι μας αφήνεις.. αλλά ούτε για αστείο η έκταση των map bfbc2/bf3/bf4 δεν φτάνει την έκταση του bf2/bf1942 -- βλέπω όλοι να φεύγουν από το bf σιγά σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Με έψησαν μερικά review και σκέφτομαι την σκοτεινή πλευρά, (δεν έχω ξαναπάρει COD) should I...ή να βάλω πάλι TitanFall? πηγα εβαλα λεφτα στην χρεωστικη,να πατησω το buy η οχι? σκεφτομαι και για τιτανφολ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Με έψησαν μερικά review και σκέφτομαι την σκοτεινή πλευρά, (δεν έχω ξαναπάρει COD) should I...ή να βάλω πάλι TitanFall? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 τελικα τι λεει αυτος suck or not suck? :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Με έψησαν μερικά review και σκέφτομαι την σκοτεινή πλευρά, (δεν έχω ξαναπάρει COD) should I...ή να βάλω πάλι TitanFall? titanfall!!! να πάμε να παίζουμε στα divisions!!να φτιάξουμε την squad μας.. χωρίς dedicated servers δεν το παίρνω το cod.. τελικα τι λεει αυτος suck or not suck? :Psucks στο pc,η μέκα στις κονσόλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 τελικα τι λεει αυτος suck or not suck? :P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 titanfall με την καμια,ουτε στο ελαχιστο,καλυτερο απ το προηγουμενο ναι,αλλα με τα ιδια ακριβως προβληματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Έχουν βάλει dedicated servers ; Αν όχι, δεν ψήνομαι για αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 οχι,αλλα διαβασα θα μπουνε,τωρα ποιος ξερει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 10 χροννια ιδια φαση, p2p κ κακο μαλιστα απο τοτε λενε για dedi servers..ποτε ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Να γελασουμε και λιγο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μου έκανε εντύπωση το review του TotalBiscuit. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα γραφικά, χαιρόταν για το 90 fps-lock, καμία συζήτηση για τα τρελά requirements. Άρχισε να σφυράει κλέφτικα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα