kyriakosm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εγω ρε παιδια τα εχω ολα ultra εκτος: cashe sun shadows off cashe spot shadows off supersampling 4x vsync off smaa x2T( εδω δεν εχω καταληξει,αν ειναι καλυτερο το filter smaa η οχι) και παει νερο μεχρι στιγμης με vram 2.8gb... 1200p
aekoupoli Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 το τερματισα αλλα μου φανηκε ψιλοαποτομο το τερμα του,σιγουρα παει για νεα τριλογια
zvarthangalos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να το παίξω απο ένα σημείο και μετά γιατί μου κολλάει και μου αποσυντονίζει όλο το σύστημα μετά την αναγκαστική επανεκκίνηση δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει πάντως είμαι μέσα στα medium requirements μπορώ να πώ και στα adjusted γιατί παίζω σε ανάλυση 1680 Χ 1050 η κάρτα είναι η R9 270X 2 GB με τους τελευταίους beta drivers η RAM 8GB και ο επεξεργαστής AMD Phenom II X4 955 το λειτουργικό είναι Windows 8.1 Εdit: Ο SSD είναι σχεδόν άδειος 80GB free και το παιχνίδι στον δεύτερο συμβατικό σκληρό. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από zvarthangalos
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Είπα να το δοκιμάσω. Μετά το πρώτο FMV μου έβγαλε error για insufficient disc space, και ότι έπρεπε να ελευθερώσω τουλάχιστον 5ΜΒ. Είχα 22.3GB ελεύθερο χώρο. Uninstall όπως ήταν. Ωραίο παιχνίδι.
MacGyver2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Είπα να το δοκιμάσω. Μετά το πρώτο FMV μου έβγαλε error για insufficient disc space, και ότι έπρεπε να ελευθερώσω τουλάχιστον 5ΜΒ. Είχα 22.3GB ελεύθερο χώρο. Uninstall όπως ήταν. Ωραίο παιχνίδι. Υπαρχει ενα fix που το διορωνει αυτο...
Prospector8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Είπα να το δοκιμάσω. Μετά το πρώτο FMV μου έβγαλε error για insufficient disc space, και ότι έπρεπε να ελευθερώσω τουλάχιστον 5ΜΒ. Είχα 22.3GB ελεύθερο χώρο. Uninstall όπως ήταν. Ωραίο παιχνίδι. Βαλε το !@4ακ του 4eLοΕD , εγω κατελειξα οτι το MsAA x2 ειναι λιιιιγο καλυτερο οποτε οπως βολευεται ο καθενας,ενδιαφερον φαίνεται μεχρι στιγμης για να δουμε τι θα δουμε.
gbak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 πολυ εθιστικο παντως το multi,χαμος τρελο κυνηγητο και πολυ δραση,ουτε καμπερια ουτε σναιπερς το αγορασα τα αξιζει παντως..με 770gtx ολα φουλ μονο multisampling εκτος,λοκαρει 91 και ας ειμαι 120hz
aekoupoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ειναι οντως τοσο καλο το multi του?σκεφτομαι για καποιο Μulti αλλα δεν ξερω ποιο να παρω(μεχρι να βγει gta 5 )
gbak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ειναι αρκετα καλο,πιο κλειστα maps,οχι τα χαοτικα του bf4...σχετικα καλο aim για cod τα οπλα ειναι ωραια,τα εχουν κρατησει σε κανονικο στυλ με αρκετα γκατζετς.. γενικα μου αρεσει και η κινηση που εχει,ειναι αρκετα γρηγορη με ωραιο Fov 90 χεχε παιζει και χαρτης της Σαντορινης θηρα,νταξ δεν υπαρχει το σκηνικο..
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ειναι αρκετα καλο,πιο κλειστα maps,οχι τα χαοτικα του bf4...σχετικα καλο aim για cod τα οπλα ειναι ωραια,τα εχουν κρατησει σε κανονικο στυλ με αρκετα γκατζετς.. γενικα μου αρεσει και η κινηση που εχει,ειναι αρκετα γρηγορη με ωραιο Fov 90 χεχε παιζει και χαρτης της Σαντορινης θηρα,νταξ δεν υπαρχει το σκηνικο.. σίγουρα δεν είσαι bf player εσύ..
gbak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 φυσικα και ειμαι απο το πρωτο bf που χει βγει μεχρι και το 4 πριμιουμ που το τρεχω τωρα.. για να ειμαι ειλικρινης,δεν ημουν ποτε ιδιαιτερος φαν του Cod,το συγκεκριμενο μου αρεσει. φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ bf4 και ΑW,ειναι διαφορετικα παιχνιδια. απλα ψιλοβαρεθηκα το bf4,και το AW εχει κατι το ιδιαιτερο,μου αρεσουν πολυ τα maps που εχει,και το ανελεητο κυνηγητο που υπαρχει,με παραπεμπει ισως σε ποιο παλιες εποχες multiplayer. νταξ για τους dedicated server,ειναι γνωστο το θεμα ανεκαθεν. παω για Free For All...
gildo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το εχει πάρει κανεις απο kinguin?Εχω πάρει παιχνιδια απο εκει αλλα όχι για το steam.Απο οτι εχω δει μου άρεσε το multi σε σχεση με τα προηγούμενα.Εχει ωραια gadgets για τα όπλα αλλα και τα iron sights δείχνουν καλύτερα.Παιζουν και τα υπόλοιπα modes η μονο Tdm,domination και free for all?Με fx6300. 560ti oc 1giga και 8giga ram υπαρχει περίπτωση να παιζει χωρίς τα φίλτρα σε 1680x1050 με medium η low?Το ghosts έπαιζε κανονικά αλλα σε χαμηλά settings.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το εχει πάρει κανεις απο kinguin?Εχω πάρει παιχνιδια απο εκει αλλα όχι για το steam.Απο οτι εχω δει μου άρεσε το multi σε σχεση με τα προηγούμενα.Εχει ωραια gadgets για τα όπλα αλλα και τα iron sights δείχνουν καλύτερα.Παιζουν και τα υπόλοιπα modes η μονο Tdm,domination και free for all?Με fx6300. 560ti oc 1giga και 8giga ram υπαρχει περίπτωση να παιζει χωρίς τα φίλτρα σε 1680x1050 με medium η low?Το ghosts έπαιζε κανονικά αλλα σε χαμηλά settings. εγώ πήρα 2x cod:aw και 1x Upgrade to Digital Pro από kinguin, κανένα πρόβλημα αναλυτικό "review" θα γράψω σύντομα (μόλις τέλειωσα το SP), άλλα σε αυτά που ρωτάς μπορώ να πω ότι παίζει σε medium (με ΑΑ off, shadows on) στο δικό μου που είναι (4ετίας) Q9550, 5850 1gb, 4gb ram στα 1680x1050 Επίσης όλα τα modes παίζουν, προσωπικά προτιμώ HQ (τώρα το λένε Hardpoint) και S&D, ενίοτε σε hardcore. ------------------ παίδες, το NAT type μου βγάζει Strict ένω έκανα port forward, τι άλλο παίζει; 1
gildo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Μεσα στην εβδομαδα να με περιμενετε
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 τπτ ρε συ και μάλιστα όταν τα πήρα εγώ, χαμηλότερη τιμή για το base game είχε το g2play και για το digital pro το best-games τώρα βέβαια μπορεί να είναι άλλοι merchants, απλά πρόσεξε να είναι global κλειδιά και όχι ρώσικα/πολωνικά (RU/PL)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα