Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μέχρι και το logo τα σπάει στο συγκεκριμένο CoD, διαβάζω για memory leaks όμως και νομίζω έχουν βάση καθότι αν παίξω 3-4 πίστες σερί αρχίζει το stuttering..Θα δοκιμάσω και με τους 344.60 βέβαια μπας και άλλαξε τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

διαβάζω για memory leaks όμως και νομίζω έχουν βάση καθότι αν παίξω 3-4 πίστες σερί αρχίζει το stuttering..

Με gigabyte 970 g1 ισχυει παντως αυτο με το stuttering(με τους τελευταιους drivers),το παρατηρησα χτες!

Επισης 2 αλλα θεματα που ειδα:

Με ενεργοποιημενα τα prerendered shadows ενω το παιχνιδι ετρεχε κανονικα δεν εμφανιζε τις υφες των αντικειμενων και καταναλωνε 3,5 και πανω απο τα 4 γιγα μνημης.

Και ειχα και ασχημα κολληματα σε ηχο και video στα cutscenes.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι όντως έκαναν πολύ καλή δουλειά στον τεχνικό τομέα και στο optimization σε σχέση με το ghosts. Και μάλιστα με πολύ λιγότερο hype. 

Έπαιξα λίγο την πρώτη πίστα εχθές όλα τέρμα και με 4x MSAA και είχα σταθερό 60άρι με κάποια μικρο κολληματάκια εδώ κι εκεί... Με νέους drivers και κανά δυο patches πιστεύω θα στρώσει ακόμα περισσότερο.

Καλά τα τεχνικά, αλλά καμιά συμβουλή για το παιχνίδι, τακτικές κ.λπ.;

Πολύ ξύλο ρε παιδιά και δεν έχει γωνία να κρυφτείς - όπου και να πας έχεις τουλάχιστον μια γωνιά ακάλυπτη!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι όντως έκαναν πολύ καλή δουλειά στον τεχνικό τομέα και στο optimization σε σχέση με το ghosts. Και μάλιστα με πολύ λιγότερο hype. 

Έπαιξα λίγο την πρώτη πίστα εχθές όλα τέρμα και με 4x MSAA και είχα σταθερό 60άρι με κάποια μικρο κολληματάκια εδώ κι εκεί... Με νέους drivers και κανά δυο patches πιστεύω θα στρώσει ακόμα περισσότερο.

Παίξε 3-4 missions σερί να δεις τα ωραία, όσο παίζεις, τόσο θα χειροτερεύει το stuttering.Οι πρώτες δύο-τρεις πάνε αέρα χωρίς να κάνει το παραμικρό.

Αξιζει το multi?? Κραταει σταθερο frame rate τουλαχιστον?? Εχω παιξει ολα τα CoD εκτος του ghosts που οπως το εβαλα το εβγαλα, αξιζει να το παρω?? Μονο το multi με ενδιαφερει και το optimization οχι τα textures τα εφε κτλπ, στο low θα το βαλω μαλλον.. :P

κοιτα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο στο multi.το cod μια ζωη ειναι κατι randomιλες που μπορει να σου στοιχισουν μερικα μπινελικια παραπανω...ε εδω εχει κατι ακυρα λειζερ και το γεγονος οτι τις τρως απο παντου λογω doublejumps και τα σχετικα..,σαν εμπειρια το βλεπω πολυ θετικα μεχρι στιγμης.περιμενα το cloak και τα λοιπα exo abilities να ειναι gamebreakers αλλα καθε αλλο.δινουν πολυ στην οποια τακτικη μπορει να υπαρξει σε ενα τετοιο παιχνιδι.για μενα στην τιμη που βρισκετε αυτη τη στιγμη ειναι must(κανα 35αρι)για οποιον γουσταρει cod multi!καμια σχεση με ghosts.

Το προβλημα μου ειναι οτι παντα το επαιζα στο 360 και δεν μπορω να κανω ευκολα την μεταβαση στο pc, το ghosts που πηρα δεν αντεχα το παραμικρο frame drop συνηθισμένος απο το σταθερο 60αρι συν οτι δεν ηταν καλο σαν παιχνιδι. Εχω δει μερικα streams του advnced και μου φαινεται πολυ fun, θα το τσιμπήσω μαλλον.

Πότε ήταν gamerbreaker ένα ability σαν το cloak, το Crysis 2 MP ήταν από τα καλύτερα που έχω παίξει.

στο crysis 2 και εμενα μου αρεσε,στο halo reach ας πουμε μου την εδινε στα νευρα...περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα.προσωπικα οταν βλεπω cloak στο multiplayer το φοβαμαι λιγο!εδω ειναι σε λογικα πλαισια ορατος ο παικτης!

για όσους ρωτάνε σχετικά με τη ram, παίζει κανονικά με 4gb, απλά πετάει το μνμ "continue anyway YES/NO"

μιλάω εκ πείρας (q9950, 4gb ram, 5850 1gb) - προφανώς όχι max γραφικά

επί της ουσίας για το παιχνίδι θα γράψω όταν τελειώσω SP και παίξω αρκετά MP, άλλα προς το παρόν πάμε ΠΑΡΑ πολύ καλά :)

το μοναδικό και μεγάλο μείον είναι ότι δεν έχουν ακόμη server list, περιμένω να βάλουν σύντομα όπως δήλωσαν 

• Like 4

Ξεκίνησα να παίζω το campaign. Μου φαίνεται ή είναι ενεργοποιημένο το mouse acceleration; Και δεν βρήκα πουθενά επιλογή που να το κλείνεις... Δεν μπορώ να παίξω καλά έτσι!! :P

παιδια κολλησα εκει που κανει το training με τα grenades....την δευτερη φορα αφοτου ριξω τα grenades δεν με αφηνει να το περασω.δεν με βγαζει να πατησω το F.καποιος που μπορει να βοηθησει με pm?ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...