john2gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Wait what...??????? Το lock της έξυπνης της Sledgehammer. Δοκίμασε το modded executable από το Tech4Gamers http://tech4gamers.com/call-duty-advanced-warfare-features-specific-exe-played-dual-core-cpus/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Πουλαω επεξεργαστη με δοκιμασμενο το cod:aw :p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το lock της έξυπνης της Sledgehammer. Δοκίμασε το modded executable από το Tech4Gamers http://tech4gamers.com/call-duty-advanced-warfare-features-specific-exe-played-dual-core-cpus/ Άκυρο δυστυχώς.. Κρίμα, και νόμιζα θα το παίξω πριν τελειώσει η άδεια.. Έπρεπε να το είχα αγοράσει να τους είχα ξεχέσει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω το fix δουλευει μονο με αγορασμενο παιχνιδι οχι απο τον θειο.επισης αν δεν καλυπτεις τα minimum δεν θα μπορουσες να τους κανεις τιποτα αν το ειχες αγορασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 εγώ είμαι από το battlefield..ΕΤΣΙ! τα όπλα μου ακούγονται να έχουν ρηχό ήχο ή μου φαίνεται; Kαλος μου φαινεται ο ηχος τους και παχυς αλλα.... μην περιμενεις να συγκριθει με bf3-4, crysis κλπ... Η EA σε αυτα ειναι πολυ μπροστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω το fix δουλευει μονο με αγορασμενο παιχνιδι οχι απο τον θειο.επισης αν δεν καλυπτεις τα minimum δεν θα μπορουσες να τους κανεις τιποτα αν το ειχες αγορασειΟταν όμως τα minimum είναι παράλογα..? O john2 το έτρεξε με simulated 2πύρηνο και έτρεχε μια χαρά, και δεν τρέχει σε 3πύρηνο..? Να δείς που σύντομα θα βγάλουν patch για να αφαιρέσουν τον ηλίθιο αυτόν περιορισμό (όπως έκαναν και με το κλείδωμα της RAM στο Ghosts). In order to find out whether this title can be played with constant 60fps on a variety of PC systems, we simulated a dual-core, a tri-core and a quad-core system. All of the aforementioned systems were able to push constant 60fps. However, we do have to note that on our simulated dual-core system there was noticeable stuttering issues that went away as soon as we enabled Hyper Threading. Owners of really old dual-core CPUs may be able to overcome those stuttering issues by overclocking their CPUs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις επειδή θέλω να αγοράσω το game... 1) Έχω 4GB RAM, θα τρέξει ή θα μου πετάει μήνυμα ότι χρειάζομαι 6GB RAM? 2) Έχω ένα i3 στα 2.2GHz διπύρηνο, θα μου πετάει μήνυμα ότι δεν φτάνει τα Minimum? Και αν ναι, μπορώ να το φτιάξω ή θα βγει patch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 λογικα δεν θα στο τρεχει,για official Patch δεν ξερω,τωρα κατι πειραγμενα exe κτλ δεν ξερω αν δουλευουν στο online και αν στα βρισκει σαν cheat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Όσο το προχωράω τόσο ποιό πολύ μου αρέσει δεν θα μπω στην διαδικασία να το συγκρίνω με BF με το προηγούμενο όμως COD μπορώ να πω πως δεν έχουν καμία σχέση τούτο εδώ είναι πολύ ανώτερο σε πολλούς τομείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ναι, όντως.Το απόλυτα κινηματογραφικό campaign μετά του MW2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Όσο το προχωράω τόσο ποιό πολύ μου αρέσει δεν θα μπω στην διαδικασία να το συγκρίνω με BF με το προηγούμενο όμως COD μπορώ να πω πως δεν έχουν καμία σχέση τούτο εδώ είναι πολύ ανώτερο σε πολλούς τομείς. συμφωνω...το ghosts φανηκε απο την αρχη οτι δεν ηταν καλο,τωρα το aw μπορει να ειναι μετριο μπορει να ειναι καλο αλλα κακο δεν το λες...και το online μεχρι στιγμης μου φαινετε πολυ καλο αν και πιστευω οτι κανανε που κανανε τον κοπο να βαλουν τα superjumps κλπ θα γουσταρα να ειχε και wallrunning οπως στο titanfall! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 συμφωνω...το ghosts φανηκε απο την αρχη οτι δεν ηταν καλο,τωρα το aw μπορει να ειναι μετριο μπορει να ειναι καλο αλλα κακο δεν το λες...και το online μεχρι στιγμης μου φαινετε πολυ καλο αν και πιστευω οτι κανανε που κανανε τον κοπο να βαλουν τα superjumps κλπ θα γουσταρα να ειχε και wallrunning οπως στο titanfall! Ε μετα θα λεγοταν Call of the Titans 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ε μετα θα λεγοταν Call of the Titans Η αλλιώς Call of Prototype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 να το αγοράσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εγώ περιμένω γνώμες για το MP του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα