Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 man δεν κλαιγομαι για αναβαθμιση.απλα λεω οτι ειναι αδικαιολογητο αυτο που κανουν,δεν μπορουν να τα προγραμματισουν καλα και χρησιμοποιουν το 100% της καρτας για να χουν αποτελεσμα που στην ουσια θελει το 60% για παραδειγμα. @Psycho_Warhead ηταν απο τα πρωτα που απενεργοποιησα αλλα κλαιν :/ Αγαπητε δεν πηγαινε για σενα η απαντηση,αλλα επειδη γενικα βλεπω πολλους που κανουν παραπονα επειδη εχουν 4gb ram και τα περισσοτερα παιχνιδια πλεον χρειαζονται 6 με 8gb ram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Άσε, άμα δεν ξέρεις πως το κάνουμε, θα είναι ενεργοποιημένο ήδη ναι το βρηκα,ειναι στο διαχειριση μεγεθους απο το συστημα οποτε ειμαι λογικα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κομπλέ είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αγαπητε δεν πηγαινε για σενα η απαντηση,αλλα επειδη γενικα βλεπω πολλους που κανουν παραπονα επειδη εχουν 4gb ram και τα περισσοτερα παιχνιδια πλεον χρειαζονται 6 με 8gb ram.Δεν νομιζω αν μου διαφεύγει κατι, αλλα κανενα δεν απαιτει 6gb minimum για να τα παίξεις, εκτος απο τα νταβατζήλικια των CoD. Οπως εγραψα πιο πριν τα 8 ειναι για να εισαι large, οχι γιατι απαιτούνται πλεων απο τα games.. Αυτην την εικονα εχω εγω και απο αλλον φιλο που παιζει άπειρα παιχνίδια και ποτε δεν ανεφερε οτι δεν μπορεί να παίξει καποιο λογο ram, απλα δεν θα ανοιβει browser με πολλα tabs απο πίσω. Σωστη ειναι η λυση αλλης μιας 4gb ram, αλλα μην ξεχνας οτι θες ακριβως ιδιο μοντέλο, για να μην υπαρξει ασυμβατότητα μεταξυ παλιου και καινουργιου στικ ram.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys322 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παιδες ελληνικο Walkthrough για οποιον ενδιαφερεται... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν νομιζω αν μου διαφεύγει κατι, αλλα κανενα δεν απαιτει 6gb minimum για να τα παίξεις, εκτος απο τα νταβατζήλικια των CoD. Οπως εγραψα πιο πριν τα 8 ειναι για να εισαι large, οχι γιατι απαιτούνται πλεων απο τα games.. Αυτην την εικονα εχω εγω και απο αλλον φιλο που παιζει άπειρα παιχνίδια και ποτε δεν ανεφερε οτι δεν μπορεί να παίξει καποιο λογο ram, απλα δεν θα ανοιβει browser με πολλα tabs απο πίσω. Σωστη ειναι η λυση αλλης μιας 4gb ram, αλλα μην ξεχνας οτι θες ακριβως ιδιο μοντέλο, για να μην υπαρξει ασυμβατότητα μεταξυ παλιου και καινουργιου στικ ram.. Ε ναι προφανως δεν διαφωνω στα μοντελα,απλα αυτο που ηθελα να περασω ειναι οτι δεν ειναι ακριβη επιλογη να βαλεις αλλα 4gb ram και ετσι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για τα παιχνιδια στον τομεα Ram. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παιδες ελληνικο Walkthrough για οποιον ενδιαφερεται... εγώ είμαι από το battlefield..ΕΤΣΙ! τα όπλα μου ακούγονται να έχουν ρηχό ήχο ή μου φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ναι ο ήχος στα όπλα είναι για το πέο, που πάντα ήταν στα CoD αλλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το ξήλωσα απο τον SSD (δεν γινόταν να σβήσω αρχεία) και το εγκατέστησα στον συμβατικό δίσκο και τρέχει κομπλέ απλά αργεί λίγο στο loading. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παιδες ελληνικο Walkthrough για οποιον ενδιαφερεται... και ελεγα να μην ασχοληθω....ωραιο φαινεται....για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Και καπως ετσι το cod περναει επειδη μπορει, το μνμα σε όλους οτι τα 4gb vram δεν θα ειναι αρκετα!! Που βασικα οσο βλεπει Vram την γεμιζει, οπως κανει το Lord of the Fallen... Τα πράγματα πανε απο το κακο στο χειρότερο.. http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,8.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αυτό δεν σημαίνει ότι τα 4GB δεν θα 'ναι αρκετά, απλά όπως πολλά τελευταία δεσμεύει όση Vram βλέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Και καπως ετσι το cod περναει επειδη μπορει, το μνμα σε όλους οτι τα 4gb vram δεν θα ειναι αρκετα!! Που βασικα οσο βλεπει Vram την γεμιζει, οπως κανει το Lord of the Fallen... Τα πράγματα πανε απο το κακο στο χειρότερο.. http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,8.html Προφανως. Και για να μην βαλει καμια 770 4gb και τους πετανε πορτοκαλια,εβαλε την φθηνοτερη 760 4gb σαν recommended. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 παιδια ερωτηση...επειδη ως console gamer τα τελευταια χρονια φυσικα μου κανανε κηδειες απο εχθες στο pc ολη μερα και σημερα λεω δεν βαζω το cοntroller και οτι ψαρια πιασουμε....παιζει να με κανει matchup με ατομα που εχουν και αυτοι pad?ρωταω επειδη απο την ωρα που εβαλα το pad παιζω δραματικα καλυτερα ενω περιμενα τα keyboard/mouse να με θερισουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Wait what...??????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα