Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ο Ρωσος λεει 3.7Gb στην Amd, 3.8gb στην Nvidia για τις Vram στα 1600p, ΧΩΡΙΣ ενεργοποιημενο το SSAA!! Εχει δοκιμάσει κανείς με 4gb ram να μας πει πως τρεχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το SSAA είναι παραπάνω ανάλυση, μην το βάζεις στην εξίσωση.Σκέψου όμως να είχε MSAA τι θα γινόταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 εχω 4gb ram.το παιχνιδι δεν παιζετε ουτε στα medium...Παίξαμε Crysis3 και άλλα πόσα με 4Gb ram, και δεν θα παίξουμε CoD.. Πού φτάσαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τα 4GB έχουν πάψει να είναι αρκετά εδώ και 2-3 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εγώ με 4GB ddr2 παίζω ακόμα και πρόβλημα δεν έχω συναντήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παίξαμε Crysis3 και άλλα πόσα με 4Gb ram, και δεν θα παίξουμε CoD.. Πού φτάσαμε.. δυστηχως.κατι ηξεραν και απο τα προηγουμε cods λεγανε για 6gb μας περασαν τον σκοπο τους... ''κατω απο 6gb λακαμα δεν θα παιξεις το παιχνιδι μας'' said developers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Α δεν ηξερα οτι ηταν το SuperSamplinΑΑ Τα 4gb μια χαρα ειναι για τα games, απλα δεν μπορεις να εχεις open και τον browser με πολλα παραθυρα. Δεν εισαι large δλδ, αλλα την δουλειά σου μια χαρα την κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Α δεν ηξερα οτι ηταν το SuperSamplinΑΑ Τα 4gb μια χαρα ειναι για τα games, απλα δεν μπορεις να εχεις open και τον browser με πολλα παραθυρα. Δεν εισαι large δλδ, αλλα την δουλειά σου μια χαρα την κανεις. και ομως προσωπικα εγω τα εχω ολα κλειστα οταν παιζω ποτε δεν εχω μουσικες browsers παραθυρα κτλπ.μονο για αυτον τον λογο αλλα και παλι τρωει τρελα λαγκαρισματα.τουλαχιστον σε μενα το παιχνιδι ειναι unplayble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Και σε μενα για καποιο λογο unplayable ειναι με το συστημα της υπογραφης μου.Εχει stuttering ολη την ωρα και δε μπορω να καταλαβω τι φταιω.Βγηκε και θα το ξαναβαλω μια αλλη φορα για πειραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Και σε μενα για καποιο λογο unplayable ειναι με το συστημα της υπογραφης μου.Εχει stuttering ολη την ωρα και δε μπορω να καταλαβω τι φταιω.Βγηκε και θα το ξαναβαλω μια αλλη φορα για πειραματα. δεν επιτρεπετε να σου κολλα ειδικα στο δικο σου pc :/ τεσταρε να κατεβασεις τα γραφικα σε medium. εγω πιστευω πως φταιει ο σκληρος μου..τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Απενεργοποίησε τα cache options και κάνε ένα restart αφού το βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το page file να το έχετε ενεργοποιημένο γιατί με απενεργοποιημένο και 8GB ram τα τελευταία παιχνίδια με πετάνε σχεδόν όλα εμένα. πως το κανουμε αυτο?αν και δεν με εχει πεταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 δυστηχως.κατι ηξεραν και απο τα προηγουμε cods λεγανε για 6gb μας περασαν τον σκοπο τους... ''κατω απο 6gb λακαμα δεν θα παιξεις το παιχνιδι μας'' said developers Το να βαλεις 4gb ram,η οποια κοστιζει περιπου 39ευρω δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο θεμα. Το καταλαβαινω για αλλαγες σε ακριβοτερα parts οπως Cpu και Gpu,αλλα το να κλαιγεται καποιος για αναβαθμιση 4gb ram το θεωρω ολιγον τραγικο. Αλλωστε το αστειο της υποθεσης ειναι οτι 4gb ram κοστιζουν λιγοτερο απο το ιδιο το παιχνιδι στο skroutz(απο Online ειναι στα ιδια περιπου χρηματα)και εδω και αρκετο καιρο ειναι τα παιχνιδια που ζητανε 4gb ram αρα δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 πως το κανουμε αυτο?αν και δεν με εχει πεταξει Άσε, άμα δεν ξέρεις πως το κάνουμε, θα είναι ενεργοποιημένο ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το να βαλεις 4gb ram,η οποια κοστιζει περιπου 39ευρω δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο θεμα. Το καταλαβαινω για αλλαγες σε ακριβοτερα parts οπως Cpu και Gpu,αλλα το να κλαιγεται καποιος για αναβαθμιση 4gb ram το θεωρω ολιγον τραγικο. Αλλωστε το αστειο της υποθεσης ειναι οτι 4gb ram κοστιζουν λιγοτερο απο το ιδιο το παιχνιδι στο skroutz(απο Online ειναι στα ιδια περιπου χρηματα)και εδω και αρκετο καιρο ειναι τα παιχνιδια που ζητανε 4gb ram αρα δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο. man δεν κλαιγομαι για αναβαθμιση.απλα λεω οτι ειναι αδικαιολογητο αυτο που κανουν,δεν μπορουν να τα προγραμματισουν καλα και χρησιμοποιουν το 100% της καρτας για να χουν αποτελεσμα που στην ουσια θελει το 60% για παραδειγμα. @Psycho_Warhead ηταν απο τα πρωτα που απενεργοποιησα αλλα κλαιν :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα