Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εχω 4gb ram.το παιχνιδι δεν παιζετε ουτε στα medium...

Παίξαμε Crysis3 και άλλα πόσα με 4Gb ram, και δεν θα παίξουμε CoD.. Πού φτάσαμε..
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίξαμε Crysis3 και άλλα πόσα με 4Gb ram, και δεν θα παίξουμε CoD.. Πού φτάσαμε..

δυστηχως.κατι ηξεραν και απο τα προηγουμε cods λεγανε για 6gb ;) μας περασαν τον σκοπο τους...

''κατω απο 6gb λακαμα δεν θα παιξεις το παιχνιδι μας'' said developers

Α δεν ηξερα οτι ηταν το SuperSamplinΑΑ :P

Τα 4gb μια χαρα ειναι για τα games, απλα δεν μπορεις να εχεις open και τον browser με πολλα παραθυρα. Δεν εισαι large δλδ, αλλα την δουλειά σου μια χαρα την κανεις.

Α δεν ηξερα οτι ηταν το SuperSamplinΑΑ :P

Τα 4gb μια χαρα ειναι για τα games, απλα δεν μπορεις να εχεις open και τον browser με πολλα παραθυρα. Δεν εισαι large δλδ, αλλα την δουλειά σου μια χαρα την κανεις.

και ομως προσωπικα εγω τα εχω ολα κλειστα ;) οταν παιζω ποτε δεν εχω μουσικες browsers παραθυρα κτλπ.μονο για αυτον τον λογο αλλα και παλι τρωει τρελα λαγκαρισματα.τουλαχιστον σε μενα το παιχνιδι ειναι unplayble

Και σε μενα για καποιο λογο unplayable ειναι με το συστημα της υπογραφης μου.Εχει stuttering ολη την ωρα και δε μπορω να καταλαβω τι φταιω.Βγηκε και θα το ξαναβαλω μια αλλη φορα για πειραματα.

Και σε μενα για καποιο λογο unplayable ειναι με το συστημα της υπογραφης μου.Εχει stuttering ολη την ωρα και δε μπορω να καταλαβω τι φταιω.Βγηκε και θα το ξαναβαλω μια αλλη φορα για πειραματα.

:o δεν επιτρεπετε να σου κολλα ειδικα στο δικο σου pc :/ τεσταρε να κατεβασεις τα γραφικα σε medium.

εγω πιστευω πως φταιει ο σκληρος μου..τι να πω

Το page file να το έχετε ενεργοποιημένο γιατί με απενεργοποιημένο και 8GB ram τα τελευταία παιχνίδια με πετάνε σχεδόν όλα εμένα.

πως το κανουμε αυτο?αν και δεν με εχει πεταξει

δυστηχως.κατι ηξεραν και απο τα προηγουμε cods λεγανε για 6gb ;) μας περασαν τον σκοπο τους...

''κατω απο 6gb λακαμα δεν θα παιξεις το παιχνιδι μας'' said developers

Το να βαλεις 4gb ram,η οποια κοστιζει περιπου 39ευρω δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο θεμα. Το καταλαβαινω για αλλαγες σε ακριβοτερα parts οπως Cpu και Gpu,αλλα το να κλαιγεται καποιος για αναβαθμιση 4gb ram το θεωρω ολιγον τραγικο. Αλλωστε το αστειο της υποθεσης ειναι οτι 4gb ram κοστιζουν λιγοτερο απο το ιδιο το παιχνιδι στο skroutz(απο Online ειναι στα ιδια περιπου χρηματα)και εδω και αρκετο καιρο ειναι τα παιχνιδια που ζητανε 4gb ram αρα δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο.

• Like 1

Το να βαλεις 4gb ram,η οποια κοστιζει περιπου 39ευρω δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο θεμα. Το καταλαβαινω για αλλαγες σε ακριβοτερα parts οπως Cpu και Gpu,αλλα το να κλαιγεται καποιος για αναβαθμιση 4gb ram το θεωρω ολιγον τραγικο. Αλλωστε το αστειο της υποθεσης ειναι οτι 4gb ram κοστιζουν λιγοτερο απο το ιδιο το παιχνιδι στο skroutz(απο Online ειναι στα ιδια περιπου χρηματα)και εδω και αρκετο καιρο ειναι τα παιχνιδια που ζητανε 4gb ram αρα δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο.

man δεν κλαιγομαι για αναβαθμιση.απλα λεω οτι ειναι αδικαιολογητο αυτο που κανουν,δεν μπορουν να τα προγραμματισουν καλα και χρησιμοποιουν το 100% της καρτας για να χουν αποτελεσμα που στην ουσια θελει το 60% για παραδειγμα.

@Psycho_Warhead ηταν απο τα πρωτα που απενεργοποιησα αλλα κλαιν :/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...