Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέχασα να το αναφέρω, ούτε κ έτσι παίζει.

εντωμεταξύ να αλλάξεις settings δεν έχει;

3 επιλογές μου βγάζει στο μενού single,multi και co-op. έκδοση αμερικάνου.

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τερμάτισα, πάρα πολύ καλό το campaign αν και μικρό, περίπου 5:30-6 ώρες.Τα γραφικά του είναι καλύτερα από του Ghosts, αλλά τα cut-scenes είναι pre-rendered και στα trailer τα παρουσίαζαν ως in-game graphics.Έχει όμως θέμα μεγάλο θα έλεγα με το LoD, στα 2 μέτρα βλέπεις αντικείμενα να αλλάζουν γεωμετρικά και είναι σπαστικό, yeah, next-gen my a$$.Btw, σε κάποια levels είχα και stuttering αλλά ίσως έφταιγε το DSR με το οποίο με πέταγε συνέχεια στο desktop και ήθελε κάμποσα alt+tab για να πει τελικά στο παιχνίδι.Άφησα το τελευταίο level όμως, έκανα ένα restart το PC και όταν το ξεκίνησα πάλι μπήκε κατευθείαν και δεν έκανε το παραμικρό.Θα το ξαναπαίξω προσωπικά, μου άρεσε πολύ.

Max Vram Usage με 1600P και Filmic SMAA TX2 και όλα τα υπόλοιπα max(Με τα cache options disabled) ~3700ΜΒ.

Ελεος 6 ωρες με το ζορι campaign, ε σε λιγο οπως το πανε ας το βγαλουν τελειως το campaign και ας το πουλανε μονο σαν Multiplayer παιχνιδι και σε χαμηλοτερη τιμη. Οσο για την Vram αρα τωρα βγαζη ακρη γιατι λεγανε για 760 4gb εκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Ελεος 6 ωρες με το ζορι campaign, ε σε λιγο οπως το πανε ας το βγαλουν τελειως το campaign και ας το πουλανε μονο σαν Multiplayer παιχνιδι και σε χαμηλοτερη τιμη. Οσο για την Vram αρα τωρα βγαζη ακρη γιατι λεγανε για 760 4gb εκδοση.

...

Δημοσ.

1400p dsr με ολα τερμα με supersampling x4 και filmic smaa x2 χρηση vram 3900,40 frames(με 145 οc core εχω +7 frames δεν δοκιμασα παραπανω), me supersampling x2 εχω καρφωμενα 60 frames

Δημοσ.

το πέρασα μιας και κατέβηκε.

μπαίνω στο μενού,φορτώνει μέχρι τη μέση,βλέπω όλο το βίντεο και αφού τελειώσει συνεχίζει το loading.

Στο τελείωμα ακούω 2-3 ήχους του παιχνιδιού και μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχω χώρο στον δίσκο πράγμα που δεν ισχύει γιατί έχω 730γίγα ελεύθερα.

καμιά ιδέα;

To κατεβασα την πρωτη φορα και απο το stuttering το εβγαλα μιας και νομιζα οτι κατι δεν εκανα εγω καλα.Το απεγκατεστησα,το εγκατεστησα ξανα και μου κανει αυτο που γραφεις εσυ.Δε νομιζω να ξανα ασχοληθω με το παιχνιδι εκτος και αν το τσιμπησω σε καμια καλη προσφορα.

Δημοσ.

Κάτσε, είχες και SMAA TX2 και SSAA ; Εγώ δεν είχα SSAA.

ναι και τα 2 μαζι το ενα το εχω στο filmic smaa x2 και το supersampling στο χ4 με αναλυση 1400p,αν βαλω το supersampling x2 εχω 60 frames στο χ4 πεφτει 40 frames

Δημοσ.

Εμένα μου πετάει ανεπαρκής μνήμη καθώς παίζω με 8gb ram,παίζει να φταίει το page file μου.

Εσείς πόσο το έχετε το page file?

Δημοσ.

Ποιό cod είχε πάνω απο 6 ώρες campaign τα τελευταία χρόνια; Και πολύ μου ακόυγεται σε σχέση με ghosts/mw3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...