Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πρεπει ναμαι ο μονος που ακομα και με medium settings εχω αθλιο λαγκαρισμα/framing drop? :/

κανεις αλλος με τετοιο cpu? 

εκτος βεβαια αν ειναι ο σκληρος μου δισκος ο οποιος δεν ειναι και ο καλυτερος (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136358) :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξεκίνησα χθες το βράδυ, 12 παρά με το που "άνοιξε" και δεν έχω παράπονο.

Δείχνει ενδιαφέρον, έχει αρκετά καλά γραφικά (ακόμα και low που το έχω για να έχω καλή κίνηση) - γενικά δείχνει ότι θα έχει πολύ ξύλο :)

Περισσότερα μετά από ώρες εξερεύνησης.

πρεπει ναμαι ο μονος που ακομα και με medium settings εχω αθλιο λαγκαρισμα/framing drop? :/

κανεις αλλος με τετοιο cpu? 

εκτος βεβαια αν ειναι ο σκληρος μου δισκος ο οποιος δεν ειναι και ο καλυτερος (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136358) :(

Δεν εισαι ο μονος βγαλε τα caching απο τα οptions οπως σας ειπε ο John2gr πριν, και στα textures και στο stuttering παιζει ρολο.. Τουλαχιστον για εμενα ειχα αδικαιολογητο stuttering με αυτα on..

σε σχεση με bf4 τι λεει ρε guys ? λεω να το αγορασω απο εδω

https://www.g2a.com/call-of-duty-advanced-warfare-steam-cd-key-preorder-eu.html

Αποψεις.. Δυστυχως αν δεν δοκιμασεις μην περιμενεις να σου πει καποιος κατι απολυτα. Υπαρχουν φιλοι του COD και φιλοι του BF. Δεν ειναι και συνηθες φαινομενο να βλεπω φιλους και των 2..  Εγω προσωπικα εχω να παιξω καλο COD ειδικα σε MP απο το 4.. Eκει τελειωσε για εμενα και αρχισε το BF..

Aν ρωτας εμενα .. BF by far, και ας εχει και αυτο 1002 κουλα..

υ.γ Το g2a ειναι πολυ αξιοπιστο, ποτε δεν ειχα θεμα, αν θες να το παρεις..

• Like 2

Όσοι έχουμε μικρούς σε χωρητικότητα σκληρούς SSD θα πρέπει να ξηλώσουμε και το λειτουργικό σιγά σιγά 45Gb για την εγκατάσταση

και 50 ελέυθερα μας κάνει 95, εε! 111Gb  σύνολο διαβάζουν τα Windows τον 120άρι Samsung EVO  SSD,

σε λίγο καιρό θα χρειαζόμαστε έναν ολόκληρο σκληρό για κάθε παιχνίδι χε! χε!

Ωραίο παιχνίδι αλλά έχει γ@μήσει τον σκληρό. Όλη την ώρα διαβάζει textures. Πάντως έχει τα lag του χωρίς λόγο και δεν νομίζω να φταίει το σύστημα μου αφού η χρήση της κάρτας γραφικών μου είναι 70-90% το πολύ.

Να ρωτήσω κάτι. Η επιλογή Extra στα Settings του παιχνιδιού είναι καλύτερη από το High; Δηλαδή καλύτερα γραφικά έχει το "High" ή το "Εxtra";

αυτο με το jump αλλα τιτανφολ,δεν μου αρεσει, ειμαι πιο κλασσικος Fps

εχουμε θεμα παντως με βφ4 φουλπρεμιουμ ειμαι ηδη στα 45gb,με σαμσουνγκ 840 128γβ

θα υποφερω..παω μαλλον σε 240gb m.2

δεν παλευεται ειδαλλως

κανενας αλλος ? εντυπωσεις..να το αγορασω τι λετε? ειναι μουφα οσο το ghosts?

εγω παντως τα mw3 και bops2 επαιξα αρκετα,δεν με χαλασανε..επισης εχω βαρεθει λιγο το στυλ του βφ4

θελω κατι αλλο..

Ωραίο παιχνίδι αλλά έχει γ@μήσει τον σκληρό. Όλη την ώρα διαβάζει textures. Πάντως έχει τα lag του χωρίς λόγο και δεν νομίζω να φταίει το σύστημα μου αφού η χρήση της κάρτας γραφικών μου είναι 70-90% το πολύ.

Να ρωτήσω κάτι. Η επιλογή Extra στα Settings του παιχνιδιού είναι καλύτερη από το High; Δηλαδή καλύτερα γραφικά έχει το "High" ή το "Εxtra";

Το Extra είναι το ανώτερο/καλύτερο.Ρίξε ένα restart στο PC αν σου έχει κολλήματα και απενεργοποίησε τα cache options.

το πέρασα μιας και κατέβηκε.

μπαίνω στο μενού,φορτώνει μέχρι τη μέση,βλέπω όλο το βίντεο και αφού τελειώσει συνεχίζει το loading.

Στο τελείωμα ακούω 2-3 ήχους του παιχνιδιού και μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχω χώρο στον δίσκο πράγμα που δεν ισχύει γιατί έχω 730γίγα ελεύθερα.

καμιά ιδέα;

το πέρασα μιας και κατέβηκε.

μπαίνω στο μενού,φορτώνει μέχρι τη μέση,βλέπω όλο το βίντεο και αφού τελειώσει συνεχίζει το loading.

Στο τελείωμα ακούω 2-3 ήχους του παιχνιδιού και μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχω χώρο στον δίσκο πράγμα που δεν ισχύει γιατί έχω 730γίγα ελεύθερα.

καμιά ιδέα;

Τρεξε το παιχνιδι σαν διαχειριστης απο τις ιδιοτητες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...