Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [από Sledgehammer Games]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι,μυυυυυυυυυυυυυυκκκοοοοοοοοννννοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

να το βάλουν για battlecry! meeeh

• Like 1
  • Απαντ. 664
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίρνω συνεχόμενα τα cods από το MW2. Αυτή την φορά δεν θα δουν φράγκο από μένα ξανά μέχρι να φτιάξουν κάτι της προκοπής.

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνω συνεχόμενα τα cods από το MW2. Αυτή την φορά δεν θα δουν φράγκο από μένα ξανά μέχρι να φτιάξουν κάτι της προκοπής.

σε καταλαβαίνω :D

εγώ από την άλλη σταμάτησα τα cod μετά το MW (no dedi servers = no deal) μέχρι τώρα. Αυτό προφανώς έχει ίδια μηχανή γραφικών, απλά επείδη είναι sci-fi setting και πάντα μου άρεσε αυτό, λέω να το τσιμπήσω.

Εννοείται βέβαια το πολύ 30 ευρώ, όχι 50 - 60...

Δημοσ.

εγω τα παιρνω συνεχομενα απο το 4 αλλα μετα το ghosts ειπα ουτε μισο ευρω στο cod ξανα....τωρα που εχω αρχισει και ζαχαρωνω το advanced να ανησυχησω γιατρε;

Δημοσ.

εγω τα παιρνω συνεχομενα απο το 4 αλλα μετα το ghosts ειπα ουτε μισο ευρω στο cod ξανα....τωρα που εχω αρχισει και ζαχαρωνω το advanced να ανησυχησω γιατρε;

εσύ παιδί μου είσαι καραμπινάτη περίπτωση fanboy, άλλα μην ανησυχείς, μπορείς να σταματήσεις από το επόμενο (όπως για τις δίαιτες ένα πράμα :D)

• Like 2
Δημοσ.

KAI OΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ (λογικα νησι) ΤΟ ADVANCED WARFARE (2η φορα απο την ιδια εταιραια, MW3 & AW)

Δειτε το παρακατω βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=9I05tnPgqE4&feature=player_embedded'

Σταματηστε στο 0:28, εκει που ξεκιναει να κανει boost jump φαινονται ελληνικα σημαιακια, αν δεν πιανεται το frame, δειτε την εικονα κατω!

http://imgur.com/K0jSMef

Ξαφνικά νιώθω τόσο Εθνικά υπερήφανος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...