hammerd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) απο χθες το βραδυ μου χει αλλαξει τα φωτα ! οποτε του ερθει το πεταει... δοκιμασα καποιες και καλα λυσεις στο ιντερνετ αλλα τιποτα...! καμια ιδεα ? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2014 από hammerd
nop77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ti windows? για xp λεει να βαλεις το τελευταιο service pack http://support.microsoft.com/kb/331988/el
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 κανε επαναφορα συστηματος γιατι λογικα εχεις περασει καποιο driver/εγκατασταση λογισμικου η εχεις πειραξει κατι το οποιο μπορει και να μην θυμασαι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Για αρχη, το προφανες το ελεγξες? Δηλαδη, οτιδηποτε τρεχει στις USB σου και τους drivers που χρησιμοποιει. 1
hammerd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 windows 7 εχω...οι drivers ειναι αυτοι που ηταν και πριν κανω το format... βεβαια τωρα που το λες που και που χανω το usb wifi stick... μαλλον αρχιζει να τα παιζει ε ? η το hub που ειναι επανω ?
hammerd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 περιεργο... οταν αλλαξα vga απο την βιασυνη μου να ξεκινησω το μηχανημα εβαλα τις usb οπως να ναι και εκανε το bsod... τωρα που τις αλλαξα ξανα θεσεις δεν το χει κανει...ακομα... προσεξα μεσα στις ιδιοτητες οτι καποιες παιζουν full speed και οχι high speed... ειναι λογω του τι συσκευη ειναι συνδεδεμενη επανω ?
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω ναι ανάλογα την συσκευή ειναι σε τι speed θα παίζουν , υπάρχει επιλογή στο bios να δουλεύουν οι usb σε full η high speed
hammerd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 το ξανακανε...πφφφ...τωρα πρεπει να κατσω να τσεκαρω το hub,ενα scanner ενα printer ενα card reader...παιζει να δημιουργει το προβλημα καποιο τσακισμενο καλωδιο που μπορει να εχει κοπει εσωτερικα και να μην φαινεται ?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάζομαι αυτά τα έχεις δει σωστά;
hammerd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ναι ολα και ο δισκος αλλαξε προσφατα, αλλα μην μου πεις οτι τωρα πρεπει να αρχισω τα memtest σε 8gb ram...! θα πηδηχτω απ' το παραθυρο !!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 αλλα μην μου πεις οτι τωρα πρεπει να αρχισω τα memtest σε 8gb ram...! Γιατι ωρε, χειροκινητα θα το κανεις? Βαλτο και αστο να κανει τη δουλεια του Btw δεν λεω πως εχει προβλημα ο δισκος, αλλα το "αλλαξε προσφατα" δεν αποτελει κριτηριο καλης λειτουργιας. Εαν υπαρχουν υποψιες, θα πρεπει να τον ελεγξεις επισης. 1
hammerd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ok...εστω οτι η μνημες ειναι οκ και ο δισκος ειναι και αυτος οκ...που παμε μετα ??
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά οπως λεει ο gio κανε τον έλεγχο με memtest και hdsentinel για τον δίσκο και αν βγουν καθαρά βλέπουμε μετα , μπορει αν ειναι οτιδήποτε οποτε ας αποκλείουμε ενα ενα καθε φορά
Hawk7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 memtest,και sentinel. Εαν βγουνε καθαρα,βγαζεις ολα τα usb εκτος απο ποντικι και πληκρολογιο.Τα αφηνεις ετσι και ελεγχεις. Εαν δεν σου βγαλει προβλημα,μετα αρχιζεις ενα ενα να βαζεις τα περιφερειακα.Ο ενοχος θα αποκαλυφθει. Ολα αυτα φυσικα,εφοσον δεν εχει αλλαξει στο πσ σου κατι απο επιπεδο drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα