asimeniasfika Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Επειδή το laptop μου τα φτύνει, έχω αποφασίσει κάποια στιγμή να πάρω ένα καινούριο. Αυτό που με απασχολεί είναι το μέγεθος της ram. Έχω διαβάσει ότι τα 4gb είναι τα ελάχιστα που χρειάζεται ένα laptop με windows 8. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής: ένα laptop με 4gb ram θα είναι κατάλληλο για ένα χρήστη σαν εμένα που το ταλαιπωρεί με πολλές παράλληλες εργασίες; Ή να κοιτάξω για laptops με μεγαλύτερο μέγεθος μνήμης ram;
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αφου θέλεις πολλες παράλληλες εργασίες εργασίες οπως λές κοιτα για laptop με 6 η 8gb , με 6 ομως εισαι καλυμένος για ολα γενικά δεν χρειάζεται παραπάνω
asimeniasfika Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 8 για να εισαι σιγουρα καλυμενος...τι 4 τι 6 για μενα...τα 2 ειναι το προβλημα ? ο διπλασιασμος της μνημης απο 4 σε 8 ουτε κοστιζει τραγικα και σε καλυπτει χρονια...σου το λεω εγω με 8 που διαπιστωνω ποσο ευκολα γεμιζουν... 1
asimeniasfika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά ψάχνω για laptop που να έχει εξαρχής πολλή μνήμη γιατί εγώ ούτε να ανοίγω laptop με κατσαβίδια ξέρω ούτε τα διάφορα service εμπιστεύομαι (μετά από αρνητική εμπειρία). Νομίζω ότι αν πειράξεις τη ram σε καινούριο laptop χαλάς και την εγγύηση. Απλά βλέπω ότι τα περισσότερα έχουν 4gb, ακόμα και αυτά που προτείνονται για gaming, κι αναρωτιέμαι αν μου φτάνουν.
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω και δεν εχω ακουσει ποτε να χαλάς την εγγύηση αλλάζωντας την ram μονο
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά ψάχνω για laptop που να έχει εξαρχής πολλή μνήμη γιατί εγώ ούτε να ανοίγω laptop με κατσαβίδια ξέρω ούτε τα διάφορα service εμπιστεύομαι (μετά από αρνητική εμπειρία). Νομίζω ότι αν πειράξεις τη ram σε καινούριο laptop χαλάς και την εγγύηση. Απλά βλέπω ότι τα περισσότερα έχουν 4gb, ακόμα και αυτά που προτείνονται για gaming, κι αναρωτιέμαι αν μου φτάνουν. ποτέ..αυτό δεν ισχύει..η ram ειναι αναβαθμισιμη..γι αυτο εχει εξαλλου και το ειδικο πορτακι στο bottom case για να την αλλαζεις..ακόμα και η apple που στο θεμα αυτό είναι αυστηρή,επέτρεπε κανονικά την αναβάθμιση στα προηγουμενα macbookpro όπου ήταν δυνατό....φυσικα και θα πας με 8αρα να ξεμπερδευεις κατα τη γνωμη μου..με 6αρα και να θες δυσκολα βρισκεις...επισης τα κατσαβιδια μη τα φοβασαι...φιλοι σου ειναι...και εγω ειχα καποτε μετριες εμπειριες απο σερβις αλλα ολα τα ξεπερνας καποια στιγμη..αν χρειαστει να το ανοιξεις μη δισταζεις...
asimeniasfika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα ρωτήσω κιόλας αν αποφασίσω να αγοράσω κάποιο με μικρή μνήμη εάν ισχύει ότι δε χαλάς την εγγύηση αναβαθμίζοντας τη ram. Ποτέ δεν ξέρεις τι ισχύει από εταιρεία σε εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα