Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και μερικες εβδομαδες δεν μπορω να γραψω τιποτα σε cd/dvd ενω μπορω να διαβασω τα δισκακια.στην αρχη νομιζα οτι εφταιγαν τα δισκακια αλλα δεν γινεται να φταινε ολα.λετε να φταει το dvd recorder ? το εχω τουλαχιστον 7 χρονια.αν ναι τι μου προτεινεται να αγορασω ; (κατι οικονομικο)

Δημοσ.

Παλαιοτερα εγραφες κανονικα;χαζη ερωτηση(συγνωμη),αλλα δεν νομιζω να'χεις dvd-rom απλο,διοτι σαφως και δεν θα μπορουσες να γραψεις.

Τι λειτουργικο εχεις;Θελεις μονο για cd-dvd;

Εαν διαλεγα σημερα,θα επαιρνα LiteOn ή Sony-Optiarc.Δοκιμασμενα στο full!

Aπο Lg και Asus ειμαι φοβερα δυσαρεστημενος.Εγω τρια στην ακρη,τα οποια δεν αναβαθμιστηκαν μετα απο 1 χρονο τα firmwares τους,και δεν διαβαζουν,δεν γραφουν τιποτε λογω αλλαγης λειτουργικου.Τα πηρα και πανακριβα.

Πλεον οτι πιο φθηνο σε αυτα που ειπα,και ειμαι εδω και χρονια μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε μπορει να εχει χαλάσει το recorder μονο να γράφει δηλαδή μου εχει τύχει και εμενα , τωρα για αλλο δες αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36751&cat=9&sub=19&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , αν και υπάρχουν και αλλες επιλογές αλλα πανω κατω ολα ιδια ειναι

• Like 1
Δημοσ.

ελεος 2014 και γραφετε ακομα cd/dvd??!!

Γιατι,εσυ αν θελεις να γραψεις cd με mp3's,τα γραφεις σε Bluray;Αν θελεις backup ορισμενων dvd ταινιων καις ολοκληρο 25αρι,50αρι Blu;

Διαφορετικα θα πρεπει να αγοραζεις καθε 6μηνο,1-2 ΤΒ δισκους και φτου απο την αρχη! B)

• Like 1
Δημοσ.

Παλαιοτερα εγραφες κανονικα;χαζη ερωτηση(συγνωμη),αλλα δεν νομιζω να'χεις dvd-rom απλο,διοτι σαφως και δεν θα μπορουσες να γραψεις.

Τι λειτουργικο εχεις;Θελεις μονο για cd-dvd;

Εαν διαλεγα σημερα,θα επαιρνα LiteOn ή Sony-Optiarc.Δοκιμασμενα στο full!

Aπο Lg και Asus ειμαι φοβερα δυσαρεστημενος.Εγω τρια στην ακρη,τα οποια δεν αναβαθμιστηκαν μετα απο 1 χρονο τα firmwares τους,και δεν διαβαζουν,δεν γραφουν τιποτε λογω αλλαγης λειτουργικου.Τα πηρα και πανακριβα.

Πλεον οτι πιο φθηνο σε αυτα που ειπα,και ειμαι εδω και χρονια μια χαρα.

ναι μεχρι πριν μερικους μηνες εγραφα κανονικα.εχω windows 8 x64, παιζει ρολο το λειτουργικο ; απλα το ειπα dvd rom γιατι δεν ηξερα πως λεγεται

Ε μπορει να εχει χαλάσει το recorder μονο να γράφει δηλαδή μου εχει τύχει και εμενα , τωρα για αλλο δες αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36751&cat=9&sub=19&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , αν και υπάρχουν και αλλες επιλογές αλλα πανω κατω ολα ιδια ειναι

να φανταστω ολα το ιδιο μεγεθος εχουν ετσι ; 

Δημοσ.

Γιατι,εσυ αν θελεις να γραψεις cd με mp3's,τα γραφεις σε Bluray;Αν θελεις backup ορισμενων dvd ταινιων καις ολοκληρο 25αρι,50αρι Blu;

Διαφορετικα θα πρεπει να αγοραζεις καθε 6μηνο,1-2 ΤΒ δισκους και φτου απο την αρχη! B)

για ποιο λογο να καψω mp3's σε cd??

καλα για το bluray μην αρχισω καν... δεν ειχε ποτε καλο λογο υπαρξης.. στην αρχη οταν ειχε πρωτοβγει ητανε πολυ ακριβο και δεν αξιζε τα λεφτα του και δεν υποστηριζοτανε και απο πολλες συσκευες κλπ.. μετα που αρχισε να γινεται πιο mainstream και ειχε αρχισει να πεφτει η τιμη του ειχανε ηδη βγει υπηρεσιες στο internet (+ τις ταχυτητες που προσεφερε) που κανανε την ιδια δουλεια πιο αμεσα και πιο βολικα.. αρα και παλι για πιο λογο να προτιμισει κανεις bluray?

τις ταινιες δεν χρειαζεται να τις αποθηκευω τοπικα, επειδη οποια θελω να δω κατεβαινει σε 5 λεπτα.. μονο αυτες που δεν τις βρισκω μετα τοσο ευκολα κραταω και καποιες σειρες που τις βλεπω ξανα και ξανα.. αρα μιλαμε για πολυ λιγοτερο χωρο στο σκληρο αποσο νομιζεις...

Δημοσ.

ναι μεχρι πριν μερικους μηνες εγραφα κανονικα.εχω windows 8 x64, παιζει ρολο το λειτουργικο ; απλα το ειπα dvd rom γιατι δεν ηξερα πως λεγεται

να φανταστω ολα το ιδιο μεγεθος εχουν ετσι ; 

Αν ενοεις μέγεθος οσο αφορά αν χωράει το dvd drive να ειναι ιδια ειναι , με αυτο θα εισαι κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

για ποιο λογο να καψω mp3's σε cd??

καλα για το bluray μην αρχισω καν... δεν ειχε ποτε καλο λογο υπαρξης.. στην αρχη οταν ειχε πρωτοβγει ητανε πολυ ακριβο και δεν αξιζε τα λεφτα του και δεν υποστηριζοτανε και απο πολλες συσκευες κλπ.. μετα που αρχισε να γινεται πιο mainstream και ειχε αρχισει να πεφτει η τιμη του ειχανε ηδη βγει υπηρεσιες στο internet (+ τις ταχυτητες που προσεφερε) που κανανε την ιδια δουλεια πιο αμεσα και πιο βολικα.. αρα και παλι για πιο λογο να προτιμισει κανεις bluray?

τις ταινιες δεν χρειαζεται να τις αποθηκευω τοπικα, επειδη οποια θελω να δω κατεβαινει σε 5 λεπτα.. μονο αυτες που δεν τις βρισκω μετα τοσο ευκολα κραταω και καποιες σειρες που τις βλεπω ξανα και ξανα.. αρα μιλαμε για πολυ λιγοτερο χωρο στο σκληρο αποσο νομιζεις...

εγω θεωρω απαραιτητο το γραψιμο καποιων cd/dvd, θελω να γραψω τωρα ενα cd του καζαντζιδη για τον παππου μου τι να του πω παρε τον σκληρο ; 

Δημοσ.

εγω θεωρω απαραιτητο το γραψιμο καποιων cd/dvd, θελω να γραψω τωρα ενα cd του καζαντζιδη για τον παππου μου τι να του πω παρε τον σκληρο ; 

εεε καλα τωρα και συ βρηκες την ειδικη περιπτωση...

• Like 1
Δημοσ.

Τα dvd r/w drives έχουν συγκεκριμένες ώρες ζωής και συνήθως μας αφήνουν σιγά σιγά.

Σταδιακά πέφτει η ένταση της lazer κεφαλής.

Στα πρώτα στάδια δεν μπορούν να σβήσουν/ γράψουν επανεγράψιμμα dvd δισκάκια.

Μετά αδυνατούν να γράψουν εγγράψιμα dvd δισκάκια.

Τέλος αδυνατούν να διαβάσουν απλά δισκάκια.

Ένα test που μπορείτε να κάνετε για να δείτε αν ευθύνεται η συσκευή ή το δισκάκι

είναι να δοκιμάσετε να σβήσετε ένα dvd r/w media.

/sc

Δημοσ.

Γιατι να το βγαλεις;

Διαχειριση συσκευων->Μοναδες DVD-CD ROM

το ξερω δεν γραφει κατι εκει μονο αυτο : optiarc dvd rw ad-7200A ATA 

** οκ το εψαξα στο γοογλε, ειναι της σονυ τελικα...

λεω να δοκιμασω να το αναβαθμισω, πιο να βαλω ομως ; http://www.sony-optiarc.us/support/downloads/dvdrwseries.html

AD-7200A (P-ATA)

Download Version 1.09

AD-7200S (S-ATA)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...