Brat Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Eκανα την μεταπηδηση λοιπον απο iphone 4s σε note 3.. Φυσικα και δεν το συζηταω για την χαοτικη διαφορα μεταξυ των δυο αλλα ρε παιδια αυτο που μου εκανε εντυπωση, η ποιοτητα του ηχου στη μουσικη ειναι οντως τοσο χαλια..? Δοκιμασα ακουστικα εως φανταστικα ακουστικα headphones vmoda και η ποιοτητα απλα μαπα... Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωθει η κατασταση με αλλον player η οτιδηποτε αλλο?
Brat Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι η ποιοτητα ηχου σε μουσικη σε σχεδη με το iphone ειναι τραγικη... η εχει προβλημα το αφτι μου....
kataramenos32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δοκιμασε κανα αλλο player πχ power AMP
Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 κάτι κάνεις λάθος ή κάποιο πρόβλημα υπάρχει, εγω απο iphone 5 se galaxy s4. με τα ίδια ακουστικά, έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. απλά πριν το δώσω το iphone έβαλα το ίδιο κομμάτι και στις δύο συσκευές να παίζει παράλληλα, και εέκανα τράμπα τα ακουστηκά, ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. μήπως έχει θέμα η συσκευή σου?
kataramenos32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 κάτι κάνεις λάθος ή κάποιο πρόβλημα υπάρχει, εγω απο iphone 5 se galaxy s4. με τα ίδια ακουστικά, έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. απλά πριν το δώσω το iphone έβαλα το ίδιο κομμάτι και στις δύο συσκευές να παίζει παράλληλα, και εέκανα τράμπα τα ακουστηκά, ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. μήπως έχει θέμα η συσκευή σου? Προφανως και καποιο προβλημα υπαρχει γιατι δεν εχω ξαναδει Note 3 ουτε καμια αλλη high end συσκευη να εχει χαλια ηχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα