Προς το περιεχόμενο

Wordpress theme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να βρω ένα theme για την καινούργια μου ιστοσελίδα αυτό που θέλω είναι να μπορώ να έχω την αρχική σελίδα του site χωρισμένη σε κομμάτια π.χ. gaming (εδώ θα εμφανίζονται νέα για τα games) μετά άλλη κατηγορία ας πούμε latest reviews,τεχνολογία κ.τ.λ. οι πιο γνωστές ιστοσελίδες gaming στην Ελλάδα είναι κάπως έτσι (δεν ξέρω αν κάνει να δώσω link από την ιστοσελίδα) Προς το παρόν το μόνο θέμα που βρήκα ήταν το juno modern magazine αλλά δεν με καλύπτει πλήρως.Οπότε θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια τέτοια δωρεάν θέματα και να μου πείτε πως λέγονται τα site με ένα τέτοιο layout  :)

Δημοσ.

Επειδή προσωπικά δεν κατάλαβα τι εννοείς (το μυαλό μου πάει στην οργάνωση των μενού και κατηγοριών σου) δώσε link, και... η αμαρτία πάνω μου! B)

Δημοσ.

λοιπόν δεν εννοούσα το μενού ήθελα να κάνω την αρχική σελίδα  παρόμοια  με αυτή του enternity.gr ή του gameover.gr δηλαδή να μην πηγαίνουν όλα τα άρθρα που θα γράφω το ένα κάτω από το άλλο, αλλά να έχει το καθένα τον δικό του χώρο σύμφωνα με το περιεχόμενο του.

Δημοσ.

Ναι κάτι τέτοιο ήθελα

Νομίζω πως το πρώτο είναι ακριβός αυτό που έψαχνα αλλά από ότι βλέπω δεν πρέπει να είναι δωρεάν έτσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...