Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν το e-shop.gr έχει την τελευταία έκδοση hardware του LG Νexus 5. Διάβασα κάπου για παρτίδες 310, 311, 312, 401. Ξέρει κανένας αν το e-shop έχει την τελεύταία. και αν όχι που μπορω να την βρώ.

Δημοσ.

Παρε τους τηλεφωνο και ρωτα μηπως ξερουν..Btw, ειναι 63 ευρω πιο ακριβο απο ενα γνωστο σκουτζομαγαζο

kaizerstore

που εκει σιγουρα θα ξερουν αν τους ρωτησεις. :)

Δημοσ.

Τους πήρα και δεν ξέρουν στο e-shop.Το έχω δει στο skouto magazo αλλα δεν τα εμπιστευομαι και πολυ όλα αυτα που έχω διαβάσει. +αν σου τύχει ελλατωματική συσκευή μετα απο πόσο καιρό θα έχεις νέα? δεν ξέρω τι παίζει αν γινει τπτ τέτοιο.ξέρεις εσυ έχεις πάρει απο κανένα?

Δημοσ.

Τους πήρα και δεν ξέρουν στο e-shop.Το έχω δει στο skouto magazo αλλα δεν τα εμπιστευομαι και πολυ όλα αυτα που έχω διαβάσει. +αν σου τύχει ελλατωματική συσκευή μετα απο πόσο καιρό θα έχεις νέα? δεν ξέρω τι παίζει αν γινει τπτ τέτοιο.ξέρεις εσυ έχεις πάρει απο κανένα?

Η απάντηση από την LG Hellas σε σχετική ερώτηση που τους έκανα.

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εφόσον το ευρωπαϊκό μοντέλο Nexus 5 (D821) στην έκδοση των 16GB και μαύρου χρώματος, εισάγεται απο και από την LG Electronics Ελλάς (LGEHS), και καλύπτεται κατ' επέκταση εντός της διετίας εργοστασιακής εγγύησης που παρέχει η εταιρεία μας με επισκευή οποιουδήποτε κατασκευαστικού του ελαττώματος, που ενδεχομένως εμφανιστεί εντός αυτού του χρονικού διαστήματος. Το αμερικάνικο μοντέλο Nexus 5 (D820) φέρει διαφορετικά μέρη σε σχέση με το ευρωπαϊκό, και έτσι δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με την εντός εγγύησης επισκευή κατασκευαστικού του ελαττώματος από την LGEHS. Γενικά η LG Electronics Ελλάς (LGEHS) καλύπτει υπό προυποθέσεις με εγγύηση, την επισκευή μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόντα παραεισαγωγής. Η βασική προυπόθεση είναι οι αντίστοιχες εκδόσεις των ίδιων μοντέλων, να εισάγονται και από την LGEHS στην ελληνική αγορά και να είναι ημερολογιακά εντός της διετούς περιόδου εγγύησης. Μοντέλα τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο hardware ή στο software με τις αντίστοιχες εκδόσεις της ελληνικής αγοράς, είναι αδύνατον να επισκευαστούν. Επίσης η LGEHS αδυνατεί λογιστικώς, να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης προβληματικής συσκευής η οποία έχει αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόν παραεισαγωγής. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απαίτηση του αγοραστή για αντικατάσταση της συσκευής, μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από το κατάστημα αγοράς."

Δημοσ.

Ολη η Ελλαδα απο σκρουτζ αγοραζει.Ισα ισα που σε θεμα εγγυησεων τα χειροτερα ακουγονται για eshop και οχι για σκρουτζομαγαζα.Αν εχει προβλημα η συκευη σου τη στελνεις στο σερβις που θα εστελνες και οποιαδηποτε αλλη συσκευη αγορασμενη απο οποιοδηποτε καταστημα οποτε δεν καταλαβαινω τους ενδιασμους σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...