bahamut zero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδια. Μου ηρθε σημερα ο εξοπλισμος της wind για vdsl αλλα δεν μπορω να καταφερω να συνδεθω. Εκανα τη διαδικασια εγκαταστασης κανονικα και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Αν και το android κινητο μου συνδεεται κανονικα, το laptop μου δεν συνδεεται μεσω wi fi και μου λεει οτι η συνδεση ειναι περιορισμενη. Αν παλι συνδεσω καλωδιο ethernet με το laptop συνδεομαι κανονικα. Το προβλημα ειναι οταν συνδεομαι με wi fi. ξερετε τι μπορει να φταιει??? Μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα με το να συνδεομαι με wi fi σε καποιο δικτυο με το συγκεκριμενο laptop.Εχω windows 8.1 και το modem ειναι το zte zxhn h168n που δινει η wind.Ευχαριστω για την οποια βοηθεια
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 μπες στο μενου του ρουτερ και αλλαξε το καναλι στο ασυρματο η/και το κλειδωμα απο wpa2 σε wpa. Επισης τσεκαρε για νεοτερους drivers για την ασυρματη καρτα δικτυου του λαπτοπ!
bahamut zero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 μπες στο μενου του ρουτερ και αλλαξε το καναλι στο ασυρματο η/και το κλειδωμα απο wpa2 σε wpa. Επισης τσεκαρε για νεοτερους drivers για την ασυρματη καρτα δικτυου του λαπτοπ! μολις το δοκιμασα αλλα τζιφος. το περιεργο ειναι οτι τα windows μου λενε οτι εχω συνδεση στο διαδικτυο. δε μου βγαζουν δηλαδη κατω δεξια το κλασικο σημα με το κιτρινο θαυμαστικο...
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασε να βγαλεις το κλειδωμα τελειως και δες αν συνδεεται Αν συνδεθει και εχεις προσβαση κανονικα,κλειδωσε το ασυρματο με wpa και καποιο ευκολο κλειδι. Μηπως στο λαπτοπ σου εχεις δωσει static ip;
bahamut zero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασε να βγαλεις το κλειδωμα τελειως και δες αν συνδεεται Αν συνδεθει και εχεις προσβαση κανονικα,κλειδωσε το ασυρματο με wpa και καποιο ευκολο κλειδι. Μηπως στο λαπτοπ σου εχεις δωσει static ip; ναι. αυτο ηταν.. ειχα κανει την IP παλια στατικη και το ειχα ξεχασει. Την εκανα dynamic και φτιαχτηκε. σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 και αν δεν το εχεις κανει ηδη,αλλαξε και το εργοστασιακο κωδικο του wifi με καποιο αλλο ε 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ξαναγύρνα πάλι το wifi σε WPA2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα