Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, έχω ένα lg laptop (ναι υπάρχουν) με σπασμένη οθόνη. Βρήκα μια άλλη και ξεκίνησα για αντικατάσταση. Αφού το έλυσα ( από τα πιο δύσκολα που έχω ανοίξει ) βρέθηκα μπροστά στο εξής πρόβλημα. Τα inverter καταλήγουν σε διαφορετικά βίσμα (αυτό που κουμπώνει στη μητρική) . Το ένα είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Σας post-αρω και φώτο. Υπάρχει κάποια λύση;; Ας πούμε κάποιο ανταπτοράκι ;;

http://tinypic.com/r/20r8bbm/8

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν τα καλώδια του ινβέρτερ με το πάνελ που άλλαξες; Που βρέθηκαν αυτά τα καλώδια; Δεν βγαίνει νόημα.... 

Κάνε τα πιο λιανά...

Ποιο πάνελ είχες πριν; Ποιο έβαλες τώρα;

Έναν ινβέρτερ είχε ή 2 αυτό το λάπτοπ; Ποιο μοντέλο είναι αυτό το λάπτοπ;

Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι. Είχε το δικό που έσπασε με τον inverter της που κατέληγε στο μεγαλύτερο καλώδιο της φώτο. To άλλαξα με άλλο πάνελ που το inverter του καταλήγει στο μικρότερο καλώδιο

Δημοσ.

Το δοκίμασα ανοίγει η οθόνη αλλά είναι σκοτεινή δε φαίνονται γράμματα- χρώματα τίποτα. Οπότε υπέθεσα ότι δε κάνει το παλιό inverter για την καινούργια οθόνη.

Δημοσ.

Στην παλιά οθόνη έδειχνε φως το πάνελ;

Δεν μπορείς να βάλεις διαφορετικό ινβέρτερ και καλώδιο, θέλει αυτόν που είχε το λάπτοπ για να βγάλει τα σωστά καλώδια που θα κουμπώσουν στην μητρική. Σίγουρα τα δικά του ήταν σωστά κουμπωμένα όταν τα πέρασες;

Δημοσ.

όταν θα κάνεις αυτήν την δουλειά καλό είναι να αποφορτίσεις την μητρική απο ρεύμα που έχει μείνει στο κυκλωμά της, για να μην έχεις 'παρατράγουδα' και την πάρεις στα χέρια!!

• Like 1
Δημοσ.

συγνώμη ρε παιδιά μια ερώτηση. Η κάθε οθόνη δε θέλει το δικό της inverter για να δουλέψει ;;; Άμα αφήσω το παλιό δε δουλεύει η καινούργια. Ανάβει αλλά είναι σκοτεινή ..

Δημοσ.

Όχι δε θέλουν απαραίτητα όλες οι οθόνες το δικό τους ινβερτερ. Τώρα τι να πω, ίσως η καινούρια οθόνη να έχει λάμπα με μεγαλύτερη κατανάλωση σε watt από ότι η παλιά οθόνη και δε μπορεί να την ανάψει; Υποθέσεις κάνω...

Δημοσ.

Λάθος πάνελ αγόρασες...

Σιγουρα λαθος πανελ...Εγω εχω αλλαξει παρα πολλές οθόνες σε windows laptops,και παντα ταιριαζε,και δουλευε αψογα με το ινβερτερ που ειχε....αυτο το αλλαζεις μονο αν καει...αλλά είχα κανει καλο ψαξιμο στην οθονη..ειχα συγκρινει 500 κωδικους-σειρες οθονων για να βρω τις σωστες οθονες...

Φίλε εκεί έκανες το λαθος σίγουρα...

Δημοσ.

Ποιο είναι το μοντέλο του πάνελ που έβαλες; Ποιο είχε;

Ποιος είναι ο παλιός ινβέρτερ και ποιος ο καινούργιος; (Μοντέλα ή φωτογραφίες μπρος πίσω).

Ποιο είναι ακριβώς το μοντέλο του λάπτοπ; (Κάτω απο το λάπτοπ στο αυτοκόλλητο το γράφει).

Τα καλώδια είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση;

+

Δούλευε στην σπασμένη το φως πριν το ανοίξεις για αλλαγή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...