saxo kit car Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Για σας, βαλαμε στο μαγαζη καμερες, ο εγκαταστάτης μου εβαλε στο laptop το web servis την σελίδα, εχω Internet Explorer, μπενω και ελέγχω ασύρματα και από οπουδήποτε το τι συμβενει στο μαγαζη.Μου ζητισε το boss να το βαλω και στο δικο του laptop, εχει Mozilla αλλα και Internet Explorer.Από I.E στο δικο του laptop δεν μπορω να μπω, δεν αποκρινετε και δεν μπενει στο menu να δω της καμερες οπος γεινετε στο δικο μου laptop.Από το Mozilla μπενω αλλα μου βγαζει της καμερες ετσι και μου γραφει σε κάθε καμερα ότι ''Απαιτείται μια προσθετη λειτουργεια για την προβολη αυτου του περιεχομενου''.Μπορη να βοηθήσει καποιος; Ευχαριστω!!
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εκτος του flash player δες αν εχεις εγκατεστημένο shockwave και java
saxo kit car Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Flash player εχεις εγκαταστήσει? Δεν το ειχε, το εγκατεστησα τωρα αλλα παραμενει το θεμα. Εκτος του flash player δες αν εχεις εγκατεστημένο shockwave και java Εγκατεστησα το shockwave αλλα τιποτα, με το java τωρα τι να κανω;
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το ειχε, το εγκατεστησα τωρα αλλα παραμενει το θεμα. Εγκατεστησα το shockwave αλλα τιποτα, με το java τωρα τι να κανω; Κατέβασε το απο εδω http://java.com/en/download/index.jsp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα