Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω για καινούργια σύνδεση καθώς σε λίγο καιρό λέω να βάλω στο κινητο wind. Να το κάνω πρόγραμμα Wind W 40 με 25 € το οποίο παρέχει γύρω στα 500' προς όλους νομίζω και 50 SMS προς όλους και 500 MB ή να μπω στο F2G και να εχω κάθε μήνα 1GB με 5€ και 200' προς όλους με αλλά 5€ δηλαδή 10€ το μήνα; Sent from my iPad using Insomnia
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Από χθες νομίζω το F2G προσφέρει με 5€ εκτός από τα γνωστά πακέτα (πχ 200' προς Όλους) και 200' προς wind/Q και 200 sms το μήνα. Φυσικά υπάρχουν και τα bonus Log n win και αν δεν σε φτάνουν όλα αυτά και τα more με 2€.
parasaser Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 για το wind w 40 δεν έχω κάποια εμπειρία, οπότε θα σου προτείνω το f2g από εμπειρία. ο συνδιασμος που αναφέρεις είναι αυτός το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από f2g, έστω και για λίγο καιρό, δοκιμαστικά και αν σου αρέσει κάθεσαι.
NeOSL Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πριν προβείς σε σύνδεση (κατ' εμέ ισχύει σε όλους τους παρόχους κινητής) δοκίμασε ένα πακέτο καρτοκινητής. Τσέκαρε για καμιά βδομάδα πώς πάει από σήμα (ομιλίας κ internet) στις περιοχές που θα κυκλοφορείς. Μην στηριχτείς στις απόψεις φίλων και γνωστών επειδή παίζει ρόλο και η συσκευή σου. Για παράδειγμα.. Στον χώρο που εργάζομαι Cosmote-Vodafone-Wind έχουν χάλια σήμα ομιλίας και μόνο η Cosmote πιάνει 3G για internet (έστω και μια παύλα) . Έχω ρωτήσει και τους υπόλοιπους εκεί... ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Στο σπίτι μου ,πρέπει να πλησιάζω το παράθυρο για να έχω σήμα Cosmote-Vodafone ενώ η Wind πιάνει καλύτερα. Εν κατακλείδι, δοκίμασε μια καρτοκινητή στους χώρους που θα βρίσκεσαι. Αν σου κάνει το σήμα της wind, κρατάς το νούμερο ή το πετάς και παίρνεις μια σύνδεση. Αν δεν έχεις καλό σήμα, μην πάρεις καν. 1
iznodur Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το καλό με την Wind είναι πως μπορείς να κάνεις δωρεάν δοκιμή δικτύου πριν προβείς σε υπογραφή συμβολαίου κλπ
Hopi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω για καινούργια σύνδεση καθώς σε λίγο καιρό λέω να βάλω στο κινητο wind. Να το κάνω πρόγραμμα Wind W 40 με 25 € το οποίο παρέχει γύρω στα 500' προς όλους νομίζω και 50 SMS προς όλους και 500 MB ή να μπω στο F2G και να εχω κάθε μήνα 1GB με 5€ και 200' προς όλους με αλλά 5€ δηλαδή 10€ το μήνα; Sent from my iPad using Insomnia Δες τη νέα προσφορά της Wind. Αξίζει με τα χίλια
parasaser Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 για το wind w 40 δεν έχω κάποια εμπειρία, οπότε θα σου προτείνω το f2g από εμπειρία. ο συνδιασμος που αναφέρεις είναι αυτός Screen Shot 2014-02-06 at 5.33.23 PM.png Screen Shot 2014-02-06 at 5.38.01 PM.png το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από f2g, έστω και για λίγο καιρό, δοκιμαστικά και αν σου αρέσει κάθεσαι. ξέχασα να αναφέρω και τα bonus από την ανανέωση της κάρτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα