georgeas31 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια ψαχνω ενα καλο κινητο που να μπορω να το βρω ειτε απο ιντερνετ ειτε απο μαγαζι με μεταχειρισμενα(πχ Ομονοια) περιπου μεχρι 200 ευρω, τι μου προτεινετε ??
jek20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θες να πας σε μεταχειρισμένο κατευθείαν? Έχεις κοιτάξει για καινούγιο και τα είδες ακριβά? Για καινούργιο, θα σου πρότεινα το Moto G
georgeas31 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 οχι θα προτιμουσα σιγουρα καινουργιο απλα επειδη δεν περνω και συχνα κινητο , θελω κατι δυνατο , να μου κρατησει ! θα το κοιταξω αυτο που προτεινεις
jek20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα το,έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά,και θα πάρει και αναβάθμιση σε 4.4.2
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα να κοιτάξεις σε καινούριο.Σε αυτά τα χρήματα έχεις μια χαρά επιλογές.
Dimarxoukos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα το Galaxy Core διπύρινο με 150 ευρουλάκια εγώ έχω το duoς εδω και 6 μηνες και έιμαι πολύ ευχαριστημένος.
fatals Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τραγικό το Core.. Έχει περάσει απ'τα χέρια μου και δε θα το πρότεινα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα