Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, στο laptop υπήρχε ένα πρόβλημα και αποφάσισα να κατεβάσω τους νέους Drivers της AMD. Κατέβασα το πρόγραμμα που μου κατεβάζει αυτόματα τους Driver. Μετά την εγκατάσταση όμως άρχισαν να κολλάνε τα παιχνίδια. Επίσης μου εγκατέστησε και το AMD Gaming Evolved. Αυτό πως το βγάζω? Και πως θα γυρίσω στους παλιούς μου Drivers? Νομίζω το CD το έχω...

Δημοσ.

αρχικα,κατεβασε το DDU και πετα τους drivers

μετα ξανακατεβασε τον τελευταιο διαθεσιμο για το λαπτοπ σου και ξαναπερνα τον.

Αν εχεις λαπτοπ με 2 καρτες γραφικων(ιντελ+ΑΜΔ)κατεβασε τον driver απο τον κατασκευαστη του λαπτοπ σου και οχι απο ΑΜΔ.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω uninstall τους Drivers χωρίς αυτό το πρόγραμμα? 

Το laptop νομίζω έχει AMD Radeon HD 6300M και  ATI Mobility Radeon HD 4200 Series. Εγώ χρησιμοποιώ την 1η. Να γυρίσω στους παλιούς Drivers δεν γίνεται?

Αν κάνω αυτή την έρμη την επαναφορά λες να βρει την υγειά του το σύστημα?

post-257936-0-66401800-1391705174_thumb.jpg

Δημοσ.

εφοσον παιζεις με διπλη καρτα κατεβασε τον driver απο το site του λαπτοπ σου,μην αναβαθμιζεις απο amd.

σβησε τελειως τον catalyst απο το προγραμματα και δυνατοτητες(και επελεξε αν εχει να σβησει τα παντα απο το περιεχομενο του)

και περνα τον driver απο το site του κατασκευαστη.

Δυστυχως,στον τομεα αυτο η amd τα εχει κανει λιγο μανταρα.

Παραδειγμα στο λαπτοπ της υπογραφης ο intel HD driver ειναι ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ στον catalyst και δεν μπορω να αβαθμισω κανεναν απο τους 2,μιας και κανενας driver δεν βλεπει την υπαρξη της καρτας.

ευτυχως βγαζει που και που νεοτερες εκδοσεις και αναβαθμιζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...