fotodv7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να κάνω πρώτη μου αγορά από minideal. Διάβασα αρκετά καλά σχόλια για το κατάστημα αλλά ακόμη έχω κάποιες αμφιβολίες. Θα πάρω το Lenovo P780 το οποίο κοστίζει 170€. Το θέμα είναι : αξίζει να κάνω την αγορά ή να συμβιβαστώ με ένα smartphone από την ελληνική αγορά; (π.χ Lumnia)
nickmanak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Tο καταστημα ειναι εγγυημενο και καθαρο, δεν θα εχεις προβλημα. Στα 170€ δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις αξιολογο κινητο στην εγχωρια αγορα (σε σχεση με τις τιμες στα κινεζικα). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927 1
stamatinho Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να κάνω πρώτη μου αγορά από minideal. Διάβασα αρκετά καλά σχόλια για το κατάστημα αλλά ακόμη έχω κάποιες αμφιβολίες. Θα πάρω το Lenovo P780 το οποίο κοστίζει 170€. Το θέμα είναι : αξίζει να κάνω την αγορά ή να συμβιβαστώ με ένα smartphone από την ελληνική αγορά; (π.χ Lumnia) 5 φορες εχω κανει παραγγελια και τις 5 ηρθε χωρις το παραμικρο προβλημα.Με απλο ταχυδρομειο. 1
fotodv7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 5 φορες εχω κανει παραγγελια και τις 5 ηρθε χωρις το παραμικρο προβλημα.Με απλο ταχυδρομειο. Για το συγκεκριμένο κινητό (Lenovo P780) έχεις άποψη; Ή κάποια άλλη πρόταση...
stamatinho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Για το συγκεκριμένο κινητό (Lenovo P780) έχεις άποψη; Ή κάποια άλλη πρόταση... Το ειχα 1 μηνα και το εδωσα να παρω ενα αλλο.Πολυ καλο ειναι γενικα και γρηγορο,μη περιμενεις πολλα απο καμερα. Απο τα πιο ομορφα κινητα που εχω δει,οι φωτο το αδικουν.
fotodv7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αχα... Στο myphone διαβάζω ότι ο καθένας κάνει άλλο root, περνάει άλλη rom (?) κλπ. Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, αξίζει να το πάρω απλά έτοιμο και να το χρησιμοποιώ ή θα μπλέξω;
stamatinho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αχα... Στο myphone διαβάζω ότι ο καθένας κάνει άλλο root, περνάει άλλη rom (?) κλπ. Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, αξίζει να το πάρω απλά έτοιμο και να το χρησιμοποιώ ή θα μπλέξω; Δεν ειναι απαραιτητο να αλλαζεις rom,ασε που ειναι και επικινδυνο,root θα σου ερθει εσενα. Το παιρνεις το χρησιμοποιεις κανονικα οπως οποιοδηποτε κινητο,ασε τις rom για αλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα