fabiars Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παίδες, χθες βραδυ καταλαθος πάτησα "sleep mode" αντί για shut down και τωρα δε ανοιγει καθολου, προφανώς ειναι ακομα σε σλιιπ μοντε , εχω windows 7 και χθες μετα αφότου πάτησα sleep mode, το έκλεισα με το κουμπι επειδη βιαζόμουν, τωρα απλα δουλευει ο πύργος κ ολα τα αλλα νεκρά, τι μπορω να κανω; Δε δειχνει τιποτα στην οθονη Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ περίεργο ετσι που το περιγράφεις , δοκίμασε ενα reset του bios βγάζωντας την μπαταρία απο την μητρική ή βγάλε το για λιγο απο το ρεύμα ( 2 3 λεπτά ) και άνοιξε το παλι
fabiars Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα... εχεις καποιο mail να σου στειλω σε βιντεακι τι κανει μπας και καταλαβεις και βοηθησεις?
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν την ώρα που έμπαινε σε sleep mode το έκλεισες από κουμπί μπορεί να φρίκαρε λίγο. Το παθαίνει και μένα πέφτει σε κόμμα μερικές φορές Όπως σου είπε παραπάνω, βγάλτον από το ρεύμα και βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ανέβασε καλυτερα ενα βιντεάκι εδω να το δουν και αλλοι μηπως μπορουν να βοηθήσουν
fabiars Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 πως ανεβαζω βιντεο? δε με αφηνει για βιντεο, μονο φωτογραφια μπορω παιδια το εφτιαξα αυτο αλλα εχω ενα αλλο θεματακι με το laptop μου βγαζει Disk read error occurred pres control alt delete to restart και δε κανει τιποτα... ξερει κανεις τι μπορω να του κανω?
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πες αν θέλεις πως το έφτιαξες τελικά. Στο ίδιο σύστημα σου βγάζει αλλο error τώρα ? , μπες στο bios και δες αν βλέπει τον δίσκο αρχικά. Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows
fabiars Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το pc το έφτιαξα , εβγαλα ram-κάρτες-bios.. Τα παντα και τα ξαναβαλα μετα απο 5λεπτα και έφτιαξε , το αλλο το προβλημα το ειχε το λαπτοπ μου και ρωτησα μπας και ξέρετε να μου πειτε τιποτα να το φτιαξω Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα