Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, χθες βραδυ καταλαθος πάτησα "sleep mode" αντί για shut down και τωρα δε ανοιγει καθολου, προφανώς ειναι ακομα σε σλιιπ μοντε , εχω windows 7 και χθες μετα αφότου πάτησα sleep mode, το έκλεισα με το κουμπι επειδη βιαζόμουν, τωρα απλα δουλευει ο πύργος κ ολα τα αλλα νεκρά, τι μπορω να κανω; Δε δειχνει τιποτα στην οθονη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πολυ περίεργο ετσι που το περιγράφεις , δοκίμασε ενα reset του bios βγάζωντας την μπαταρία απο την μητρική ή βγάλε το για λιγο απο το ρεύμα ( 2 3 λεπτά ) και άνοιξε το παλι

Δημοσ.

Αν την ώρα που έμπαινε σε sleep mode το έκλεισες από κουμπί μπορεί να φρίκαρε λίγο. Το παθαίνει και μένα πέφτει σε κόμμα μερικές φορές :P 

Όπως σου είπε παραπάνω, βγάλτον από το ρεύμα και βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά 

Δημοσ.

πως ανεβαζω βιντεο? δε με αφηνει για βιντεο, μονο φωτογραφια μπορω

παιδια το εφτιαξα αυτο αλλα εχω ενα αλλο θεματακι με το laptop μου

βγαζει 

Disk read error occurred

pres control alt delete to restart 

και δε κανει τιποτα... ξερει κανεις τι μπορω να του κανω?

Δημοσ.

Πες αν θέλεις πως το έφτιαξες τελικά.

Στο ίδιο σύστημα σου βγάζει αλλο error τώρα ? , μπες στο bios και δες αν βλέπει τον δίσκο αρχικά.

Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows

Δημοσ.

Το pc το έφτιαξα , εβγαλα ram-κάρτες-bios.. Τα παντα και τα ξαναβαλα μετα απο 5λεπτα και έφτιαξε , το αλλο το προβλημα το ειχε το λαπτοπ μου και ρωτησα μπας και ξέρετε να μου πειτε τιποτα να το φτιαξω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...