Elysian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια θα ηθελα να φιαξω ενα κουτι και να μου πειτε περιπου 400 430 ευρω γινεται να.φιαξεις μονο κουτι για απλες χρησεις γκαμες ιντερνετ κανα προγραμα οποιος μπορει να μου ολοκληρωμενο κουτι μεχρι 400 430 θα το εκτιμουσα να εχει μεσα και dvd το πακετο και το αλλα που χρειαζεται η πρεπει να μαζεφτουν περισοτετα
tralalo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πες μας τι κομμάτια έχεις κι αν έχεις monitor ή αν πρέπει να μπει κι αυτό στο budget.
Zapee995 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Για αγορά υπολογιστήΑναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :Χρήση υπολογιστή :Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
fatals Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ξέρουμε περίπου..
Elysian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 400 με 430 ε εμαιλ ιντερνετ κανα προγραμα τις αντομπ κανα ονλινε παιχνιδι αυτα οθονη πληκτρολογιο εχω ποντικι εγω το κουτι με ενδιαφερει βασικα δεν ξερω αμα.με.συμφερει να.παρω ολα τα κοματια απο το.ιδιο καταστημα γιατι ενα πζ τροφοδοτικο ενα καταστημα μπορει να το εχει ποιο φθηνο απο εκει που θα τα περναμε ολα
Elysian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 παιδια αμα τα παταγκειλω απο ενα καταστημα ? ολα τα αντικειμενα.μπορουν να μου τον συναρμολογησουν αυτοι?δωρεαν
fatals Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι στο συναρμολογουν αυτοι αν το ζητησεις..ΔΩΡΕΑΝ
Elysian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω παιδια αμα εχεις καποιος αλλη προταση δεκτη καρτα γραφικων δεν μου εχεις βαλει εεεεε
IceFrog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω παιδια αμα εχεις καποιος αλλη προταση δεκτη καρτα γραφικων δεν μου εχεις βαλει εεεεε η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα