Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Samsung S4 mini και έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα το file manager έτσι ώστε να βλέπω διάφορα αρχεία του δικτύου μου στο smartphone μου.  Αυτό που παρατήρησα είναι πως ορισμένα αρχεία δεν τα παίζει παρά μόνο τον ήχο τους.  Έχω κάτεβασει και τον MX player αλλά πάλι τα ίδια. 

Συγκεκριμένα  ένα αρχείο .avi με  bitrate 126kbps  το παίζει ένω ένα αρχείο .avi με ρυθμό μετάδοσεις στα 256kbps παίζει μόνο τον ήχο.  

Ξέρει κανείς  τι γίνεται  ;   Επίσης αν υπάρχει codec πρόγραμμα να παίζει και τα mkv αρχεία ;

Δημοσ.

Τα bit rate που αναφέρεις είναι πολύ χαμηλά για Video. Είσαι σίγουρος ότι είναι video;

Τα mkv συνήθως έχουν codec x264. Δοκίμασες vlc; (φαντάζομαι να υπάρχει για Android.)

Δημοσ.

Τα bit rate που αναφέρεις είναι πολύ χαμηλά για Video. Είσαι σίγουρος ότι είναι video;

Τα mkv συνήθως έχουν codec x264. Δοκίμασες vlc; (φαντάζομαι να υπάρχει για Android.)

Το bitrate που αναφέρω είναι για ένα απλό αρχειάκι .avi  απλώς βιντεάκια με bitrate 128kbps τα παίζει αλλά στα 256kbps δεν τα παίζει. Τώρα για τα mkv υπάρχει κάποιος codec στο market ;   θα ψάξω να δω και για VLC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...