Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αγόρασα από e-shop ένα τροφοδοτικό corsair CX750M το οποίο παρατήρησα εξ'αρχής ότι έκανε κάποιον ήχο τον οποίο αγνόησα. Ωστόσο φαίνεται να έχει δυναμώσει τελευταία (έβαλα κάρτα γραφικών καινούρια) και θα το πάω στο service μιας και είναι εντός εγγύησης.

Ο ήχος είναι ψιλός και σπαστικός, όχι σταθερός και τον κάνει ακόμα και όταν είναι σβηστός ο υπολογιστής. Μόνο αν κλείσω το διακόπτη του τροφοδοτικού σταματάει. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο?

Το υπόλοιπο μου σύστημα είναι:

[email protected]

Gigabyte G31M-S2L

4GB RAM

MSI GTX760

SSD SANDISK 64GB

HDD WD 500GB

Δημοσ.

Coil whine ειναι..Σφυριζουν οι πυκνωτες δηλαδη και λογικο να ακουγονται περισσοτερο τωρα που εχεις βαλει τη gpu επανω. Αν εισαι σε εγγυηση εννοειται οτι το πας. :)

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αμα πάρεις οποιαδήποτε σαβουρα βρεις και να μην έχει coil whine και να πας να παίρνεις τα υποτιθέμενα καλά και ποιοτικά ακριβά τροφοδοτικά και έχουν τέτοιες κατασκευαστικές ατέλειες. Το θεωρώ απαράδεκτο και πολύ περίεργο τόσο περίεργο που αμφιβάλλω για την αξιοπιστία της κατασκευής τέτοιων συσκευών πλέον. Και το λέω γιατί τόσα χρόνια είχα περάσει από αρκετά τροφοδοτικά δε θυμάμαι μάρκες αλλά μόλις πήγα σε XFX χρειάστηκε να το στείλω πίσω την πρώτη βδομάδα. 

Δημοσ.

Coil whine ειναι..Σφυριζουν οι πυκνωτες δηλαδη και λογικο να ακουγονται περισσοτερο τωρα που εχεις βαλει τη gpu επανω. Αν εισαι σε εγγυηση εννοειται οτι το πας. :)

Ναι θα το λεγα σφύριγμα πιθανότατα έχεις δίκιο.

Εγώ ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αμα πάρεις οποιαδήποτε σαβουρα βρεις και να μην έχει coil whine και να πας να παίρνεις τα υποτιθέμενα καλά και ποιοτικά ακριβά τροφοδοτικά και έχουν τέτοιες κατασκευαστικές ατέλειες. Το θεωρώ απαράδεκτο και πολύ περίεργο τόσο περίεργο που αμφιβάλλω για την αξιοπιστία της κατασκευής τέτοιων συσκευών πλέον. Και το λέω γιατί τόσα χρόνια είχα περάσει από αρκετά τροφοδοτικά δε θυμάμαι μάρκες αλλά μόλις πήγα σε XFX χρειάστηκε να το στείλω πίσω την πρώτη βδομάδα. 

Αυτό σκέφτομαι κ εγώ, έδωσα υποτίθεται κάποια λεφτά παραπάνω για corsair και γίνεται αυτό τώρα και μένω ποιός ξέρει για πόσο χωρίς pc. Από το τεχνικό τμήμα του e-shop μου είπαν μάλιστα να μην το ξαναχρησιμοποιήσω γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά και σε άλλα μέρη. Πάλι καλά δηλαδή που τη γλύτωσα ως τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...