Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικα δεν μου φταιει κανεις. αλλα εχω βαρεθει να βλεπω προτασεις απο ανθρωπους που ειναι ανηδαιοι και προτινουν οτι βλεπουν σε διαφορα φορουμ... κοιτοντας κυριως τα bencmark...

κυριως κατι 15χρονα που διαβαζουν ενα καρο μ@λ.@κιες και μετα ερχονται σε αλλα φορουμ και τις γραφουν παιζοντας το γνωστες για τα παντα

οσο για τα games..το αν τραβαει μονο η καρτα το ζορι θα το δεις σε 2-3 χρονια οχι τωρα... οταν πλεον καποια παιχνιδια ζητανε ηδη 4 πυρηνους, σε 2-3 χρονια θα δεις πραγματα που δεν θα πιστευεις για τα παιχνιδια...

Εφόσον κάποιος φτιάχνει ένα gaming pc δεν το κάνει με βάθος χρόνου (δηλαδή δεν θα το κρατήσει 2-3+ χρόνια).το κρατάς το πολύ για 2 και μετά το πουλάς και φτιάχνεις άλλο.Επίσης και σε 4 χρόνια πάλι η κάρτα θα τραβάει το ζόρι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό.Και τέλος προσωπικά μιλώντας..δεν ξέρω που στηρίζεις τον χαρακτηρισμό ανίδεος.Πως μπορείς να το ξέρεις?Τα benchmark είναι ένα καλό μέτρο σύγκρισης πάντα.Απλά πάνω από όλα είναι τα γούστα του καθενός .

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το να δωσει 1000 ευρω και σε 2-3 χρονια ( που το ξανα συζηταμε οπως λες ) να παει για αλαγες... οκ . 

κοιτα δεν τα πληρωνω εγω οποτε δεν με ενδιαφερει και πολυ το αν θα παρει amd η intel .εμενα με ενδιαφερουν τα pc Που εχω στησει και ειναι amd πως ολοι ηταν ευχαριστημενοι . οσο για αυτο που δεν σχολιαζεις ας το σχολιασει κανενας αλλος τοτε , και πιστεψε με θα δεις οτι εχω απολυτο δικιο.. 

εσυ δλδ μονο amd στηνεις? οταν εστησες intel ειχε κανενας παραπονο? 

Δημοσ.

γιατι ποσοι στην προσπαθεια να μαθουν διαβαζουν και οτι βλεπουν χωρις να ξερουν τι ειναι το προτινουν ?  

αν ειναι να δωσει 1000 ευρω για ενα pc Που θα κρατησει 2 χρονια τοτε παω πασο..  οσο για τα χρονια και την καρτα γραφικων..  δες τους core 2 duo. περασε μια 6ετια σχεδον απο τοτε που βγηκαν και πλεον δεν ανταποκρινονται σε παιχνιδια ..Οταν ομως ειχαν προτοβγει ολοι ελεγαν θα ειναι για 10 χρονια οι καλυτεροι επεξεργαστες και ενα καρο ακομα.  

πριν απο 4 χρονια περιπου βρηκαν τα 4πυρηνα .  πλεον εχουν αρχισει και αυτα να φερνουν δυσκολιλες και σε εναμιση δυο χρονια θα ειναι οπως τα core2duo

η τεχνολογια προχοραει πολυ ομως και αυτο δεν το καταλαβενει κανενας.

αν θελει να πεταξει 1000 ευρω σε ενα pc που θα κρατησει 2 χρονια τοτε δεν χρειαζετε προτασεις. ας παει σε ενα καταστημα και ο πωλητης ξερει καλα τι θα του προτηνει . 

Δημοσ.

Στα 1000 ευρώ budget δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρει Intel. 

Με έναν 4670 θα έχει ένα πιο αθόρυβο μηχάνημα, που θα καίει λιγότερο ρεύμα

και δεν θα αντιμετωπίζει και ζητήματα κακού optimization από παιχνίδια σχεδόν ποτέ. 

Επίσης το mobo του θα υποστηρίζει pci3.0 (για όταν θα γίνει χρήσιμο αυτό),

έχει καλύτερο raid και σηκώνει πιο ψηλά τη ram. 

Επίσης ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί καν έξτρα ψύξη για τον επεξεργαστή,

αν δεν κάνει oc.

η δική μου πρόταση:

http://www.skroutz.gr/s/3738618/Asus-H87-Pro-C2.html m/b

http://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=4670 cpu

http://www.skroutz.gr/s/1807383/G-Skill-RipjawsZ-16GB-4x4GB-DDR3-1866MHz.html ram

http://www.skroutz.gr/s/3711832/Gigabyte-GeForce-GTX760-4GB-WindForce-3X-OC.html gpu

http://www.skroutz.gr/s/2591540/Corsair-Builder-Series-CX600-80Plus-Bronze.html psu

http://www.skroutz.gr/s/2506644/Samsung-840-Pro-Series-128GB.html ssd

σύνολο περίπου 900 ευρώ.

hdd ανάλογα με τα αρχεία σου και κουτί του γούστου σου :)

Δημοσ.

εσυ δλδ μονο amd στηνεις? οταν εστησες intel ειχε κανενας παραπονο? 

μια φορα εκανα το λαθος να δωσω τα παραπανω λευτα για intel , πλεον το pc δεν κανει για τιποτα παραπανω εκτος απο κατευαστηρι. 

η αποδοση amd intel στις ιδιες τιμες ειναι μπροστα η amd * διορθωση* , γιατι να δωσεις παραπανω λευτα για ιντελ αφου στο τελος θα εχει την ιδια καταληξη ( σε 4περιπου χρονια ) καλυτερα να τα δωσεις σε κατι αλλο ..     

Δημοσ.

μια φορα εκανα το λαθος να δωσω τα παραπανω λευτα για intel , πλεον το pc δεν κανει για τιποτα παραπανω εκτος απο κατευαστηρι. 

η αποδοση amd intel στις ιδιες τιμες ειναι μπροστα η amd * διορθωση* , γιατι να δωσεις παραπανω λευτα για ιντελ αφου στο τελος θα εχει την ιδια καταληξη ( σε 4περιπου χρονια ) καλυτερα να τα δωσεις σε κατι αλλο ..     

Γιατι το παλικαρι δε δινει 500 ευρω για να μη του φτανουν για ιντελ. δινει 1000

Στελακο μη μπερδευεις τον κοσμο με ασυναρτησιες. το παλικαρι αλλα πραγματα ζηταει και εσυ αλλα πραγμα του λες. 

Σε 4 χρονια οποιο gaming pc και να παρεις στα 1000 ευρω, θα θελει αλλαγη.

• Like 1
Δημοσ.

μα δεν καταλαβαινω τον λογο αυτης της επιθεσης. επιδη προτεινω amd. απο πρωσοπικη εμπειρια τους προτεινω. το παιδι ζητησε προταση οχι πιος ειναι καλυτερος. εδω βλεπω μια επιθεση απο εναν ανθρωπο που εχει μολις 30 μυνηματα στο φορουμ και που απο τα λεγομενα του καταλαβαινω πως και αυτος οτι διαβαζει λεει... τι να κατσω να συζητησω. τεκμηριωση δεν βλεπω, μονο λογια ..   

μετα βλεπω απαντηση που λεει το pc των 1000 ευρω που θα του προτηνουμε ειναι για 2 χρονια και μετα παει για πουλημα.. ειναι σοβαρες απαντησεις αυτες ? δεν ξερω αν αυτος εχει λευτα για πεταμα αλλα το παιδι για να ρωταει τι να παρει σημαινει οτι δεν τα εχει για πεταμα αλλιως θα πηγαινε και θα επερνε οτι του ελεγε ο πωλητης μιας και να τα πετουσε θα ειχε για να παρει και αλλο pc..

αυτες οι απαντησεις δεν ειναι σοβαρες...  αλοι ψαχνουν pc με 400 ευρω να το κρατησουν χρονια και ερχετε να μας πει πως 1000 ευρω pc μετα απο 2 χρονια το πετας και πας για αλλο ( με αλλο ενα 1000αρικο προφανος..) .. εγω φευγω απο την ζησητηση , τετοιου ειδους απαντησεις , μονο προταση για pc δεν ειναι ...   αν θελει κατι απο εμενα ο δημιουργος του θεματος ας μου στειλει Pm. ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ και οχι να λεω ααα ιντελ αα amd γιατι το διαβασα στο eimaigamatospoudiavazwksenaforumkaiemathaapopc.com

Στελακο μη μπερδευεις τον κοσμο με ασυναρτησιες. το παλικαρι αλλα πραγματα ζηταει και εσυ αλλα πραγμα του λες. 

τα στελακο... αντε μην πω τιποτα τωρα...  

αλαζεις καρτα γραφικων . οχι ολο το pc.. τι να πω πια . πραγματικα αν δεν βλεπω σωστες απαντησεις δεν ξανα ανακατευομαι .. δεν θα ακουω τις μπουρδες του καθε ενος εδω μεσα. εκανα μια προταση και πεσατε ολοι να με φατε. ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ και τεκμηριωμενη. ο καθε ενας εδω απο οτι ειδα οχι amd εγραψε . δεν ειδα τιποτα παραπανω. οπως ειπα και πιο πανω αν θελεθ κατι ας μου στειλει να του πω το γιατι και το πως οχι απλα να του πω παρε ιντελ γιατι δινεις 1000 ευρω. και επιδη το ειχα και εγω παλια ...η τοδιαβασα.

αλαζεις καρτα γραφικων . οχι ολο το pc.. τι να πω πια . πραγματικα αν δεν βλεπω σωστες απαντησεις δεν ξανα ανακατευομαι .. δεν θα ακουω τις μπουρδες του καθε ενος εδω μεσα. εκανα μια προταση και πεσατε ολοι να με φατε. ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ και τεκμηριωμενη. ο καθε ενας εδω απο οτι ειδα οχι amd εγραψε . δεν ειδα τιποτα παραπανω. οπως ειπα και πιο πανω αν θελεθ κατι ας μου στειλει να του πω το γιατι και το πως οχι απλα να του πω παρε ιντελ γιατι δινεις 1000 ευρω. και επιδη το ειχα και εγω παλια ...η τοδιαβασα.

Δημοσ.

μα δεν καταλαβαινω τον λογο αυτης της επιθεσης. επιδη προτεινω amd. απο πρωσοπικη εμπειρια τους προτεινω. το παιδι ζητησε προταση οχι πιος ειναι καλυτερος. εδω βλεπω μια επιθεση απο εναν ανθρωπο που εχει μολις 30 μυνηματα στο φορουμ και που απο τα λεγομενα του καταλαβαινω πως και αυτος οτι διαβαζει λεει... τι να κατσω να συζητησω. τεκμηριωση δεν βλεπω, μονο λογια ..   

μετα βλεπω απαντηση που λεει το pc των 1000 ευρω που θα του προτηνουμε ειναι για 2 χρονια και μετα παει για πουλημα.. ειναι σοβαρες απαντησεις αυτες ? δεν ξερω αν αυτος εχει λευτα για πεταμα αλλα το παιδι για να ρωταει τι να παρει σημαινει οτι δεν τα εχει για πεταμα αλλιως θα πηγαινε και θα επερνε οτι του ελεγε ο πωλητης μιας και να τα πετουσε θα ειχε για να παρει και αλλο pc..

αυτες οι απαντησεις δεν ειναι σοβαρες...  αλοι ψαχνουν pc με 400 ευρω να το κρατησουν χρονια και ερχετε να μας πει πως 1000 ευρω pc μετα απο 2 χρονια το πετας και πας για αλλο ( με αλλο ενα 1000αρικο προφανος..) .. εγω φευγω απο την ζησητηση , τετοιου ειδους απαντησεις , μονο προταση για pc δεν ειναι ...   αν θελει κατι απο εμενα ο δημιουργος του θεματος ας μου στειλει Pm. ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ και οχι να λεω ααα ιντελ αα amd γιατι το διαβασα στο eimaigamatospoudiavazwksenaforumkaiemathaapopc.com

Σε 4 χρονια οποιο gaming pc και να παρεις στα 1000 ευρω, θα θελει αλλαγη

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για της απαντησεις . Για οθονη μαλον θα το συνδεσω με την tv ,1080p αναλυση δηλαδη.

Δημοσ.

Καταρχάς επειδή σε βλέπω να ζορίζεσαι.Αν διαβάσεις καλά τι λέω 

Εφόσον κάποιος φτιάχνει ένα gaming pc δεν το κάνει με βάθος χρόνου (δηλαδή δεν θα το κρατήσει 2-3+ χρόνια).το κρατάς το πολύ για 2 και μετά το πουλάς και φτιάχνεις άλλο.Επίσης και σε 4 χρόνια πάλι η κάρτα θα τραβάει το ζόρι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό.Και τέλος προσωπικά μιλώντας..δεν ξέρω που στηρίζεις τον χαρακτηρισμό ανίδεος.Πως μπορείς να το ξέρεις?Τα benchmark είναι ένα καλό μέτρο σύγκρισης πάντα.Απλά πάνω από όλα είναι τα γούστα του καθενός .

Μιλάω ξεκάρα για την λογική του gamer.Επίσης είχα amd.τον είχα 5 χρόνια έλεος.απλά δεν είχα κάνει pc για gaming και μόνο.Tώρα έχω intel γτ?γιατί είχα άλλο budget.Επίσής λίγο ο τρόπος σου ξεφεύγει.Δεν μπορείς να κρίνεις το οτιδήποτε για τις γνώσεις του άλλου,γιατί και εγώ μπορώ να σ απαντήσω "οτι λες και εσύ βλακείες που το διάβασες στο φορουμ OIAMDEINAIOIKALITEROIKAIKRATANEXRONIA.org ή στο AMDKAITAMYALASTAKAGKELA.com"απλά δεν είναι συζήτηση.Εγώ δεν έχω βάλει σύνθεση γτ με έχει καλύψει πιο πάνω 

Στα 1000 ευρώ budget δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρει Intel. 

Με έναν 4670 θα έχει ένα πιο αθόρυβο μηχάνημα, που θα καίει λιγότερο ρεύμα

και δεν θα αντιμετωπίζει και ζητήματα κακού optimization από παιχνίδια σχεδόν ποτέ. 

Επίσης το mobo του θα υποστηρίζει pci3.0 (για όταν θα γίνει χρήσιμο αυτό),

έχει καλύτερο raid και σηκώνει πιο ψηλά τη ram. 

Επίσης ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί καν έξτρα ψύξη για τον επεξεργαστή,

αν δεν κάνει oc.

η δική μου πρόταση:

http://www.skroutz.gr/s/3738618/Asus-H87-Pro-C2.html m/b

http://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=4670 cpu

http://www.skroutz.gr/s/1807383/G-Skill-RipjawsZ-16GB-4x4GB-DDR3-1866MHz.html ram

http://www.skroutz.gr/s/3711832/Gigabyte-GeForce-GTX760-4GB-WindForce-3X-OC.html gpu

http://www.skroutz.gr/s/2591540/Corsair-Builder-Series-CX600-80Plus-Bronze.html psu

http://www.skroutz.gr/s/2506644/Samsung-840-Pro-Series-128GB.html ssd

σύνολο περίπου 900 ευρώ.

hdd ανάλογα με τα αρχεία σου και κουτί του γούστου σου :)

απλά διαφωνω στα 16gb.μπορεί να βάλει πάλι απο gskill 8 και τα εχτρα λεφτα να τα ρίξει σε μια άλλη κάρτα 770 ή απλά να τα κρατήσει.   

Δημοσ.

θα γραψω ενα παραδειγμα απο μενα και τελος δεν θα ξανα απαντησω. απλα για να δειτε γιατι λεω να παρει κατι επεκτασημο και οχι ενα pc Που σε 2 χρονια θα το πεταξει οπως προειπατε...

παντα επελεγα pc που να εχουν δυνατοτητες αναβαθμισης.

γιαυτο και πριν 3 χρονια πηρα το fx 4100 με 150 ευρω ( ο core 2 quad ) ειχε 300+ ( πιο καλος μεν αλλα οχι τοσο ωστε να εχει τα διπλα λευτα +.

επεξα απροβληματιστα 3 χρονια σχεδον και ακομα παιζω βεβαια.

πλεον μπορω να το αναβαθμισω σε 8πυρινο με ουτε 200 ευρω. που σημαινει εξακολουθει να ειναι gaming pc με 200 ευρω και οχι παλι με αλλα 1000 ευρω  . λογικη ειναι αυτο το πραγμα.. γιαυτο και επεμεινα στην amd, γιατι μελλοντικα μπορεις να τον αναβαθμισεις παρα πολυ με λιγα χρηματα..

εκτος ξανα λεω αν θελει να πεταει χιλιαρικα ανα δυο χρονια....αυτο δεν τοο ξερω 

Δημοσ.

θα γραψω ενα παραδειγμα απο μενα και τελος δεν θα ξανα απαντησω. απλα για να δειτε γιατι λεω να παρει κατι επεκτασημο και οχι ενα pc Που σε 2 χρονια θα το πεταξει οπως προειπατε...

γιαυτο και πριν 3 χρονια πηρα το fx 4100 με 150 ευρω ( ο core 2 quad ) ειχε 300+ ( πιο καλος μεν αλλα οχι τοσο ωστε να εχει τα διπλα λευτα +.

πλεον μπορω να το αναβαθμισω σε 8πυρινο με ουτε 200 ευρω. που σημαινει εξακολουθει να ειναι gaming pc με 200 ευρω και οχι παλι με αλλα 1000 ευρω  . λογικη ειναι αυτο το πραγμα.. γιαυτο και επεμεινα στην amd, γιατι μελλοντικα μπορεις να τον αναβαθμισεις παρα πολυ με λιγα χρηματα..

κανεις δεν ξερει εαν θα συνεχισει η amd με τα socket που εχει σημερα

Δημοσ.

Αν είσαι gamer δεν κάνεις μικρο αναβάθμιση..γτ δεν θες να παίζεις τα παιχνίδια σε medium.επίσης σε intel αν δεν μπορεί να αλλάξεις δεν θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση θες να μ πεις?επίσης στο παράδειγμα σου gaming pc δεν είναι γιατί μόνο με 200 ευρώ άλλαξες επεξεργαστή..η κάρτα γραφικών έμεινη η παλιά .δλδ "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".Στα δύο χρόνια το pc θα μπορέσει να το δώσει 400 ευρώ(κατα προσέγγισή)και με άλλα 600 να το ξαναφτιάξει.Ο amd χάνει την αξία του(δες και αγγελίες αν δεν με πιστεύεις ή το θεωρείς χαζό,οι intel όχι.και θες και τον λόγο?ο λόγος βασίζεται στην κοστολόγηση που έχει η κάθε εταιρία.απλά.) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...