Skr1ll3x Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ισχυει.. και αυτο ειναι το πολυ ενδιαφερον στο ολο "battle", βλεπουμε extreme διαφορες στο θεμα τιμων, κινητα των 900+ ευρω και κινητα των -100 ευρω.. Αν σκεφτεις ομως αυτα που προσφερει το 520 και την τιμη του (~100ευρω Ελλαδα) τοτε ειναι πολυ λογικο να βρισκεται τοσο ψηλα στις προτιμησεις μιας και ειναι μια πολυ ολοκληρωμενη casual επιλογη για καποιον που θελει ενα entry-lvl smartphone, με καλες ιντσες, καμερα, smooth λειτουργικο, ωραια κατασκευη κτλ.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις δικιο.. μου διεφυγαν τελειως αυτα.. Και παλι ομως σε τετοια κατηγορια μου τη σπαει που εχουν τεραστια bezels πανω και κατω.. Εδω του 1020 μου φαινονται ηδη μεγαλα σε σχεση με της Sammy.. Για τον ιδιο λογο μου την σπανε πλεον και τα iPhone γιατι εχουν τεραστιο bezel πανω κατω και φαινεται τοσοδουλα η οθονη (οχι οτι δεν ειναι ) Τοτε σε κοβω για κανα G3
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μπα εχει πολλα ψωμια ακομα το 1020 μου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα