Skr1ll3x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ας δούμε και κάτι ενδιαφέρον που πήρε το μάτι μου, πέρα απο πληρωμένα comments (γκουχου Sammy γκουχου), και νουμερα πωλησεων (apple).. Μια ψηφοφορία χιλιάδων πελατών από όλες τις πλευρές.. Αξίζει να δείτε αναλυτικά τα round ups, που φαίνονται αναλυτικά οι ψηφοφορίες σε κάθε "μάχη". Ποδοπάτησαν τα πάντα τα WP flagships της Nokia? http://blog.gsmarena.com/smartphone-champions-league-the-winner/ Προσωπικά σαν casual user, έχοντας ήδη περάσει απο τα χέρια μου αρκετές ναυαρχίδες του android αλλά και iPhones (φίλων), και όντας κάτοχος ενός lumia 1020 εδώ και λίγο καιρό το οποίο δεν θα άλλαζα κιόλας.. δεν μου φαίνεται περίεργο που έχει τόσο κόσμο η Nokia.. Καλές κατασκευές (όχι όσο της Apple βέβαια), τρομερές κάμερες, και άψογα εύχρηστο λειτουργικό.. Μην φαγωθείτε.. ας σχολιάσουμε χωρίς φανατισμούς, για να πιούμε ευχάριστα το καφεδάκι μας.. Καλημέρα! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2014 από Skr1ll3x 1
Zapee995 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τα Nokia (οχι windows phone) βγηκαν μπροστα και λογικο ηταν...Συγκρινε ποιοτητα κατασκευης Sammy και Nokia και καταλαβαινεις τι παιζει..Μετα συγκρινε ποιοτητα κατασκευης Nokia με Apple αλλα βαλε και τον παραγοντα τιμη και παλι θα δεις τι παιζει...Αν τα WP ηταν κατα βαση Alcatel ή Siemens θα πηγαιναν κατα διαολου...Απλα η Nokia εχει κορυφαια κατασκευη και πολυ καλο hardware για τη τιμη που πουλαει. Δε νομιζω καποιος αλλος εξ αλλου να αφησει τις απειρες εφαρμογες για android ή για apple και να παει σε WP..Ή τον ευκολο τροπο να κανεις root μια συσκευη και να της περασεις οτι θες.. :)
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εγω ημουν ο τυπος απο εποχη HTC Magic & Galaxy S i9000 που θα αλλαζα Roms ανα βδομαδα και θα γουσταρα τη ζωη μου που χω τοσες επιλογες παραμετροποιησης. Τωρα πλεον συνειδητοποιω οτι smartphone για μενα θα πρεπε να ναι κατι που τρεχει butter smooth χωρις να θελει να φας απο πανω του ωρες με customizations, kernels, κτλ. Το UI ειναι παρα πολυ βολικο και εχω συνηθισει almost every aspect. Ναι θα θελα να ηταν λιγο πιο ωριμες βασικες, ολα ομορφα. Ο,τι εφαρμογη χρησιμοποιω (viber, skype, facebook, camscanner κτλ) την εχω.
kargo130 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κακα τα ψεμματα το soft θελει και αλλη βελτιωση και πολλα θα λυθουν με την αναβαθμιση που ερχεται. Και χρειαζεται οντως χρονος για να ωριμασει το market. Σιγουρα η νοκια ειναι ασσος στο μανικι των win αλλα μεσο-μακρο προθεσμα δεν θα μπορεσουν να επιβιωσουν μονο με τη νοκια. Ενα ανοιγμα στη sony και την HTC επιβαλεται νομιζω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κακα τα ψεμματα το soft θελει και αλλη βελτιωση και πολλα θα λυθουν με την αναβαθμιση που ερχεται. Και χρειαζεται οντως χρονος για να ωριμασει το market. Σιγουρα η νοκια ειναι ασσος στο μανικι των win αλλα μεσο-μακρο προθεσμα δεν θα μπορεσουν να επιβιωσουν μονο με τη νοκια. Ενα ανοιγμα στη sony και την HTC επιβαλεται νομιζω. HTC υπαρχουν ηδη
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τα Nokia (οχι windows phone) βγηκαν μπροστα και λογικο ηταν...Συγκρινε ποιοτητα κατασκευης Sammy και Nokia και καταλαβαινεις τι παιζει..Μετα συγκρινε ποιοτητα κατασκευης Nokia με Apple αλλα βαλε και τον παραγοντα τιμη και παλι θα δεις τι παιζει...Αν τα WP ηταν κατα βαση Alcatel ή Siemens θα πηγαιναν κατα διαολου...Απλα η Nokia εχει κορυφαια κατασκευη και πολυ καλο hardware για τη τιμη που πουλαει. Δε νομιζω καποιος αλλος εξ αλλου να αφησει τις απειρες εφαρμογες για android ή για apple και να παει σε WP..Ή τον ευκολο τροπο να κανεις root μια συσκευη και να της περασεις οτι θες.. :) Στο πρωτο κομματι θα συμφωνησω, στο δευτερο ομως οχι.. Προσωπικα το να εχω ενα ματσο επιλογες στο store εκ των οποιων ενα τεραστιο ποσοστο να αποτελειται απο αδιαφορες ή ανουσιες εφαρμογες, συν το ρισκο να υπαρχουν ιοι μεσα τους.. οπως επισης να χρειαζεται πειραγματα και rootarismata το κινητο μου για να εχω ενα smooth (όσο κρατήσει smooth) UI, θα ηταν ενας πολυ καλος λογος για να κανω τετοια αλλαγη.. Και ηδη υπαρχουν αρκετοι που εστω για δοκιμη καναν τετοια αλλαγη και μειναν ευχαριστημενοι, (βλεπε myphone, gsm κτλ)..
kargo130 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 HTC υπαρχουν ηδη Ναι και σαμμυ υπαρχει αλλα δεν το εχουν παρει ζεστα το θεμα και η σαμμυ ουτε προκειται. Ο σκοπος ειναι να τους τραβηξεις ουσιαστικα ωστε να βγαζουν και high end σε win
kataramenos32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Η επομενη συσκευη μου παντως θα ειναι σχεδον σιγουρα καποιο WP.Απο τοτε που ανακοινωθηκε το 1520 το κοιταω και μου τρεχουν τα σαλια σαν λατρης των μεγαλων οθονων αλλα η τιμη του ειναι πολυ υψηλη ακομα :/ .Τελευταια εχω αρχισει να ριχνω ματιες και κατα blackberry μερια αν τυχον βγαλουν κατι πανω απο 5"
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Blackberry 5'' + keyboard? Αυτο θα χει μεγεθος tablet! Εχε χαρη παντως που ο κοσμος τις μερες μας αγαπαει τις πολλες ιντσες, αλλιως θα χε παρει τα πρωτια το 1020!
kataramenos32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Blackberry 5'' + keyboard? Αυτο θα χει μεγεθος tablet! Εχε χαρη παντως που ο κοσμος τις μερες μας αγαπαει τις πολλες ιντσες, αλλιως θα χε παρει τα πρωτια το 1020! Keyboard γιατι?Σιχαινομαι τα keyboards και τα chatphone.Tα Ζ10 και Ζ30 δεν τα ειδες ποτε?
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θα με ενδιεφερε να δοκιμασω τα παραθυροτηλεφωνα καποια στιγμη. Ειδικα αν σε κανα μηνα ακομα υπαρχει το 1020 , στη σημερινη (την προσφορα των 350€) τιμη, θα το σκεφτω σοβαρα να το παρω. Εχω ακουσει και διαβασει οτι ειναι αρκετα σταθερο λειτουργικο , αν και το ui του δε μ ενθουσιαζει, ισως επειδη ειναι και αρκετα διαφορετικο απο αυτα που εχω συνηθισει.
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Keyboard γιατι?Σιχαινομαι τα keyboards και τα chatphone.Tα Ζ10 και Ζ30 δεν τα ειδες ποτε? Εχεις δικιο.. μου διεφυγαν τελειως αυτα.. Και παλι ομως σε τετοια κατηγορια μου τη σπαει που εχουν τεραστια bezels πανω και κατω.. Εδω του 1020 μου φαινονται ηδη μεγαλα σε σχεση με της Sammy.. Για τον ιδιο λογο μου την σπανε πλεον και τα iPhone γιατι εχουν τεραστιο bezel πανω κατω και φαινεται τοσοδουλα η οθονη (οχι οτι δεν ειναι )
stamatinho Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 android μεχρι να βαρεθω να το πειραζω. καποια στιγμη ισως να πηγαινα και σε καποιο wp με 5+ οθονη. Mετα το note 2 δυσκολα θα παω σε μικροτερη τον 5
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 android μεχρι να βαρεθω να το πειραζω. καποια στιγμη ισως να πηγαινα και σε καποιο wp με 5+ οθονη. Mετα το note 2 δυσκολα θα παω σε μικροτερη τον 5 +1 οδευω για Ν5 μαλλον το τελευταιο των νεξους οπως λενε,δεν μπορω να δουλευω κατι αλλο εκτος απο android
Ntenteras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στην ψηφοφορία προφανώς και λαμβάνεται υπ' οψιν και η τιμή του κάθε κινητού. Δείτε για παράδειγμα ότι το 520 νικάει το HTC one
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα