Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη γκάμα των tablets που φθάνουν στην Ελληνική αγορά να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, είναι, αν μη τι άλλο, θεμιτό να βλέπουμε αξιόλογες προτάσεις σε συνδυασμό με ελκυστικές τιμές, όπως τη σειρά Nexus. Από την άλλη, στην κατηγορία των συσκευών στο εύρος τιμής των €100, τα μοντέλα που βλέπουμε υστερούν, είτε σε επεξεργαστική ισχύ με τα Κινέζικα no-brand να κάνουν πάταγο με σοβαρά προβλήματα να προκύπτουν στο θέμα της εγγύησης, κάτι που οφείλεται συνήθως στην ποιότητα κατασκυεής.

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έφτασε εδώ και περίπου ένα μήνα στα ελληνικά καταστήματα είναι το S8Q της ZTE, το οποίο εκ πρώτης όψεως αλλά και σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φαίνεται μία αξιόλογη αγορά, με το κερασάκι στη τούρτα να είναι η άκρως δελεαστική τιμή των 129 Ευρώ.

0ce1e887425e263f4206c65eab65c78e.jpg

Με μεγάλη οθόνη 7.85 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, ραδιοφωνικό δέκτη αλλά και δύο κάμερες (στοιχείο σπάνιο στην προαναφερθείσα τιμή), μπορεί η WiFi-Only πρόταση της ZTE να κερδίσει το ενδιαφέρον μας, ή μήπως όλα αυτά είναι όντως πολύ καλά για να ισχύουν; Πάμε να δούμε μαζί τι προσφέρει το S8Q.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση ZTE S8Q

Δημοσ.

Καλοδεχούμενο! Bye bye Lenovo A1000,καινούργιος βασιλιάς στην κατηγορία των 100€ :)

Είναι τέλειο για μικρά παιδιά και για μη απαιτητικούς χρήστες!

Αλλά φυσικά και δεν ανταλλάζω το Nexus 7 '13 μου με τίποτα :)

Δημοσ.

"Με μεγάλη οθόνη 7.85 ιντσών"; Ε δεν τη λες και τέρας! :)

Με αναλογια 4:3 καθε 7" σε 16:10 δειχνει πολυ μικρο μπροστα του. Οι διαστασεις ειναι αναλογες του ipad mini.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω εδω και 2 μηνες περιπου. Απο τα πρωτα που εφερε o Γερμανος. Προσοχη τα ταμπλετ ειναι παραγγελια αποκλειστικα για την Ελλαδα απο την Γερμανος και αυτο η ποιοτητα τους δεν ειναι παντα η καλυτερη. Εχω αγορασει 3 κομματια και για δωρο σε φιλους. Το ενα το επιστρεψαμε σε 1 ωρα γιατι η οθονη ειχε γρατσουνια στο κεντρο της κατω απο την ζελατικα την εργοστασιακη. Χαμηλο quality test και αισθηση φασον παραγωγης. Σαν επεξεργαστικη ισχυ ειμαι ευχαριστημενος και πραγματικα τρεχει αξιοπρεπως. Επισης η οθονη σε αυτες τις διαστασεις ειναι πιο χορταστικη απο το 7αρι nexus μου Στα θετικα ακομα οτι κουμπωνει στις θηκες τυπου book για ipad mini. Στα αρνητικα η οθονη γρατσουνιεται για πλακα. Προσοχη σε αυτο το σημειο. Τραγικη ποιοτητα πλαστικου οθονης (οχι γυαλι οπως σε αλλες συσκευες) και το δακτυλο δεν γλιστραει σωστα. Αποψη μου η τοποθετιση ζελατινας προστασιας απο γρατσουνιες. Δυστυχως υπαρχουν μονο ζελατινες universal που θελουν προσεκτικο κοψιμο για να βεντουζαρουν σωστα. Οι ζελατινες για ipad mini ειναι λιγο πιο μεγαλες και εχουν τρυπα στο σημειο του home b. Επισης διαθετει ραδιοφωνικο δεκτη και λειτουργει ως gps χωρις χρηση 3g αλλα το σημα το χανει εν κινησει στο αυτοκινητο πολλες φορες. Προσωπικη αποψη η επιλογη του λευκου χρωματος που φερνει πιο κοντα σε ipad mini look. Τελος να πουμε πως 129 συσκευη + 12 ζελατινα + 25 θηκη + 12 sd card γιατι εσωτερικα εχει μονο 4gb = 175 ευρω περιπου πραγματικο κοστος

• Like 2
Δημοσ.

Από τη στιγμή που ο badbad μας διαβεβαιώνει ότι η οθόνη έχει σοβαρό πρόβλημα με γρατσουνιές , νομίζω δεν εξετάζεται καν για αγορά ...τι λέτε ;

Πάντα έλεγα : το φθηνό θα σου βγει ακριβό και το ακριβό θα σου βγει φθηνό .

Τι να τον κάνω τον τετραπύρινο αν δεν βλέπω την οθόνη από τις γρατσουνιές !!!!  Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι να σου μείνει .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που ο badbad μας διαβεβαιώνει ότι η οθόνη έχει σοβαρό πρόβλημα με γρατσουνιές , νομίζω δεν εξετάζεται καν για αγορά ...τι λέτε ;

Πάντα έλεγα : το φθηνό θα σου βγει ακριβό και το ακριβό θα σου βγει φθηνό .

Τι να τον κάνω τον τετραπύρινο αν δεν βλέπω την οθόνη από τις γρατσουνιές !!!! Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι να σου μείνει .

Να κανω μια διευκρινηση. Οταν η οθονη ειναι ανοιχτη δεν διακρινεις τις γρατσουνιες εκτος και αν ειναι βαθιες. Οταν ειναι κλειστη ομως το αισθητικο αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο. Αυτο συμβαινει επειδη το digitizer της συσκευης ειναι απο πλαστικο μαλλον πολυκαρβουνικο και σιγουρα οχι απο γυαλι. Αυτο επισης δημιουργει προβλημα κατα την γνωμη μου στην αισθηση αφης με τα δακτυλα καθως δεν γλιστρανε σωστα. Εχω αλλαξει πολλα ταμπλετ επωνυμα λογω δουλειας (ipad 1,2,3 - nexus7 - archos - samsung note - asus fonepad - κ.α) και μπορω να καταλαβω την διαφορα. Για καποιους αυτο μπορει να μην θεωρηθει ως λειτουργικο προβλημα της συσκευης. Στα δικα μου ματια ομως δειχνει χαμηλη ποιοτητα προΐοντος και μου χαλαει την δικη μου προσωπικη αισθητικη. Με δυο λογια θυμιζει ποιοτητα κινεζικου που σου εξασφαλιζει ομως εγγυηση απο ενα μεγαλο brand της ελληνικης αγορας. Κατα τα αλλα η οθονη ειναι ips με καλες γωνιες θεασης και χαμηλη καταναλωση. Αν θελει λοιπον καποιος να την προστατεψει ας της βαλει εξ αρχης μια ζελατινα. Εδω τοποθετουμε σαν τρελοι ζελατινες σε οθονες gorilla glass που δεν το εχουν αναγκη, δεν θα τοποθετισουμε σε μια low entry συσκευη. Αυτα τα extra ομως ανεβαζουν και την τελικη τιμη του προιοντος και στο τελος δεν μιλαμε για συσκευη κοντα στα 100 ευρω αλλα κοντα στα 200. Μην ξεχναμε πως η εσωτερικη μνημη ειναι μονο 4 gb και απο αυτα ειναι διαθεσιμο μονο το ενα αρα η αγορα μιας sd ειναι κατι παραπανω απο υποχρεωτικη. Με την πρωτη ευκαιρια θα το δωσω και παω για 8αρι samsung ή lg . Το new nexus δεν το βαζω μεσα γιατι διαθετω ηδη το παλιο και θελω 8αρα οθονη καθως καλυπτει καλυτερα τις αναγκες μου σε σερφαρισμα. Προσοχη, δεν θελω και δεν ειμαι εγω αυτος που θα αποτρεψει καποιον απο την αγορα καποιας συσκευης, απλα κατεθεσα τις εμπειριες μου μετα απο 2 μηνες χρησης. Οι γνωστες λοιπον θα δωσουν κατι παραπανω για αγορα ενος ipad mini ή ενος nexus 7 2013 ενω οι νεοι χρηστες θα αρκεστουν στην ομορφια του και το ipad mini look που αποπνεει. Ειμαι πεπεισμενος μαλιστα πως η δευτερη κατηγορια το εχει ηδη αγορασει μιας και σε αυτους απευθυνεται. Μην ξεχνατε πως η πρωτη φουρνια των συσκευων εξαφανιστηκε σε μια εβδομαδα και η Γερμανος το ξαναεφερε πριν λιγες ημερες μετα απο 1 μηνα αναμονης. Ευχαριστω Επεξ/σία από badbad
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...