Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα βαλε ομως και βοηθητικες στην BMW R1000rr λογω Hyperthreading.εκει να δεις γελιο.

η μαλλον λογω του Hyper threading παμε σε κατι τετοιο podilato.jpg

γιατι δεν καιει και πολυ. :)

η πλακα ειναι οτι αυτο το οχημα καταφερνει και  φυστικωνει τους 8 νανους :D

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε συ ελφα θελεις να σε βαλω σε 2 pc χωρεις να ξερεις τι εχει το καθενα μεσα και να παιξεις το ιδιο παιχνιδι με τα ιδια setting να δουμε αν θα δεις διαφορα?

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι αυτο το οχημα καταφερνει και  φυστικωνει τους 8 νανους :D

post-213127-0-05089900-1392244107_thumb.jpg

Πάλι εξυπνάδες ο κυριάκος,  ανοιξαμε αεροθερμα βραδυατικα.. Ζηλεψαν στην ιντελ τον Τατσοπουλο και είπαν να πηδηξουν και την αλλη μιση αθηνα.. Αυτη που εχει AMD.

• Like 2
Δημοσ.

ρε συ ελφα θελεις να σε βαλω σε 2 pc χωρεις να ξερεις τι εχει το καθενα μεσα και να παιξεις το ιδιο παιχνιδι με τα ιδια setting να δουμε αν θα δεις διαφορα?

Αφού δεν θα δεις διαφορά τότε τι μανία έχετε με τους amd και βγάζετε «σκάρτο» τον ι3;;;;

Ιδού η μέγα απορία.

Δημοσ.

attachicon.gifkoula.jpg

Πάλι εξυπνάδες ο κυριάκος,  ανοιξαμε αεροθερμα βραδυατικα.. Ζηλεψαν στην ιντελ τον Τατσοπουλο και είπαν να πηδηξουν και την αλλη μιση αθηνα.. Αυτη που εχει AMD.

τσου ρε λακη! απντα στα τηλεφωνα αρχικα και ασε τον τατσοπουλο ησυχο..

κλασσικο flame θεμα ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον.. με διαφορες ασαφειες να λεγονται εκατερωθεν και απο τα δυο στρατοπεδα..

το τι ειναι playable για τον καθεναν ειναι πληρως υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο γιατι υπαρχουν διασπαρτα μερικα γραφηματα στο ιντερνετ..

θα ηθελα πολυ να βαλω λοιπον ενα i3 με μια 770 και εναν 6100 (ουτε καν 6300) και να παιξουμε 5-6 παιχνιδια και οχι να τα benchaρουμε να δουμε τι ειναι playable και τι οχι

• Like 1
Δημοσ.

τσου ρε λακη! απντα στα τηλεφωνα αρχικα και ασε τον τατσοπουλο ησυχο..

κλασσικο flame θεμα ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον.. με διαφορες ασαφειες να λεγονται εκατερωθεν και απο τα δυο στρατοπεδα..

το τι ειναι playable για τον καθεναν ειναι πληρως υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο γιατι υπαρχουν διασπαρτα μερικα γραφηματα στο ιντερνετ..

θα ηθελα πολυ να βαλω λοιπον ενα i3 με μια 770 και εναν 6100 (ουτε καν 6300) και να παιξουμε 5-6 παιχνιδια και οχι να τα benchaρουμε να δουμε τι ειναι playable και τι οχι

Εχω πει καμποσες φορες οτι προσφερω το hardware μου για κατι τετοιο. I3 δεν βρισκουμε πουθενα ομως, ο movie τον εδωσε μαλλον γιατι αναβαθμισε και τον αλλο με την 760 μια φορα τον καταφερα να τρεξει Black Hole και δεν τον ξαναειδα. Αμα βρεις, εδω ειμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

να σου πω εγω οτι ο i3 με μια 770 που εχει φιλος δυστυχως για τα ματια μου δεν τραβαει..

και η αγορα του ι3 εγινε συνειδητα μεχρι να μαζευτουν λεφτα για ι7. κα μελλοντικο sli ..

εχει τυχει και το εχω συζητησει και με το ανευρισμα που λεει για τατσοπουλους και παραριγες και απλα θεωρω οτι δεν αποτελει all around επεξεργαστη.

Δημοσ.

Εγω ξερω που μπορουμε να βρουμε εναν πεντιουμ G2020.. Οτι αποτελεσμα βγαλει θα το διαιρεσουμε με τον αριθμο των Threads που ειναι 2, θα το πολλαπλασιασουμε με το 4 γιατι η δυναμη των i3 πολλαπλασιαζεται ελέω χαϋπερ θρέντινγκ, και θα προσθέσουμε και άλλα 100 γιατί οπως ειπαμε και σε άλλο θεμα οι ιντελ κανουν καλύτερο σούπερπι, και θα πιασουμε με ακρίβεια 0,01% την απόδοση του ι3. .. Απλά τα πράγματα όπως μας τα εξήγησε και ο ELF πριν απο καποιες σελίδες. Αμεσως να σκοτωθειτε να βρειτε i3...

• Like 4
Δημοσ.

υπάρχουν επεξεργαστές για όλα τα βαλάντια και ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις εκτός από την καθαρή κλεψιά από πλευράς Intel στους i7 2011 socket.

ε..εκεί  πραγματικά πέφτει άρμεγμα και είναι καθαρά προϊόν για φανατικούς δίχως μυαλό.780 σε σύστημα με 3470 vs 780 σε σύστημα με 3960χ.έκλασα στο γέλιο από τη φάτσα του κορόιδου.χαχαχα

5 frames πάνω ο 3470 στο bf3 από τον επεξεργαστή του 800αρικου.η φάτσα του ιδιοκτήτη..million dollars :lol:

Δημοσ.

αρχικα κανεις ενα λαθος επεξεργαστη του 500αρικου..

καταδευτερον αυτο που λες και σε προκαλω δεν στεκει..

και να στεκει λοιπον in real life  παρε τον 3470 και ελα να κανουμε κανενα encoding... στο διαστημα που ο 3470 θα αγγομαχα θα πλαθεις ζυμαρι για την πιτσα που θα φαμε και θα προλαβουν να παγωσουν οι μπυρες  :)

troll posts και φασολακια  καλυτερα να μασανε παρα να μιλανε :) κανουν κακο σε αυτους που δεν ξερουν  :)

• Like 1
Δημοσ.

Για bf4 λέει όμως ο troll o ΦασουΛάκης, όχι για H264 encoding.

3 εννοεις για να δεις ποσο φουσκωμενα τα λεει

και εννοει τον 3470 κλοκαρισμενο στα 4.5 σιγουρα  και τον αλλο στοκ , που οταν σε 4 χρονια ο ενας θα ειναι στο οριο ο αλλος θα παιζει μια χαρα οπως οι 920 σημερα.. μην τρελαθουμε τελειως τωρα...

μπαινει ενας σιφουνας λεει την παπατζα χωρις επιχειρηματα και φευγει.. εγω λοιπον του δινω το μηχανημα μου να βγαλει ο 3470 παραπανω απο τον στοκ 4930κ και να μου φερει την 780 ...

Δημοσ.

εντάξει τρολλ.

αλήθεια λέω φίλε μου,ψαχνόταν το παλικάρι μήπως τον κόβει κάνας ιός στο back round. :lol:

για encoding δεν υπάρχει ο 3470 δεν είπα κάτι,αλλά εκεί ένας 8350 στα 5+ghz θα φέρει την ίδια φάτσα στον ιδιοκτήτη.χαχαχα

bf3,oxi bf4

α!εκείνη την εποχή ο 3960 είχε 800+ ευρώ.

Δημοσ.

Κατα την αποψη μου μονο ο 8320-8350 αξιζουν σαν cpu. αν φτασεις στα 110, πηγαινε στη γιαγια σου να σου δωσει 30 ευρω να παρεις κατι σωστο που σε θεματα αποδωσης κοβει κομματια. Ειναι αστειο το θεμα να σβαζεστε για cpu ειναι ο ορισμος του entry level. Οπως κανεις μας δεν θα αγοραζε i3 ετσι και κανεις δεν θα αγοραζε 4χχχ. Οταν φτασει η ωρα να παρεις υπολογιστη οτι εκπτωσεις κανεις στο budget για να σου βγουνε τα parts σε βαθος χρονου θα τα πληρωσεις.. Δεν εισαι πιο εξυπνος απ αυτον που δινει 300 η 500 ευρω παραπανω.. Εαν ηταν ετσι η intel η η καθε intel θα ειχε κλεισει. Δεν ειναι το ιδιο πραγμα ειναι σαν να συγκρινουμε μηλα με αχλαδια, και τα δυο ειναι φρουτα, ειναι ομως διαφορετικα. 

Το θεμα ειναι να ξερεις απο την αρχη τι χρηση θα κανεις και τι θες, ετσι ωστε να διαλεξεις σωστα. Ολο το ζουμι εκει ειναι τα υπολοιπα που λετε για bench και νηματα και και και, τα ακουμε μονο στην θεωρια. Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν εχει δει τα αποτελεσματα με τα ματια του και καθεστε και παιζετε υπερατου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...